Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Çâðê_DUP
Uh, rekoh da necu vise :D
a zasto ovaj estrogen malo ne "zazhivi"? pa, on je na izdisaju :sigh:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Dve devojke..zasto bi tu iko bio "musko"?Zar to ne bi bilo suvisno?Zelim zensko bice a ne nekoga ko potajno zeli da bude ono sto ja ne zelim pored sebe?svakako da je ta glupa podela samo nacin da se sto vise prilagodimo nekom spoljasnjem "strejt svetu",ali potpuno je nepotrebno u lezbo odnosu imati tu potrebu da se i taj isti pol deli.Jednostavno je ovako:"mi smo dve devojke i ne trebaju nam muskarci,a ni jedna od nas dve se ne postavlja tako niti to zeli da bude"
Sigurno ne bih zelela pored sebe devojku koja ce da se trudi da bude "musko" jer da je tako onda bih bila sa muskarcem.
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by QueerQue
Originally posted by tramp

a sta je tebi jeftina kopija?
evo, tramp, sad cu ja to slikovito (as usual) da ti objasnim. zamisli mene da pokusam da izgledam kao ceca, pa turim silikone u grudi, napucim usta, zapusim sve dushnicke kanale marlborom, kupim crnu periki i mal' mal' zabacujem kosu, izadjem na binu u stiklicama ma skljokice i otpevam (samo kako ja umem) "lepi grome moj".
samo ne znam ko bi u tom slucaju bio jeftina kopija ... :kafa:
s druge strane rembrandtove kopije nisu jeftine, sad pitanje je kako dozivljavate muskarce ili muskobanjaste devojke-kao rembrandta ili kao cecu ... :slika: :merlinka:
sad si me nasmejala sa cecom
By Çâðê_DUP
Originally posted by Mystica_lady
Dve devojke..zasto bi tu iko bio "musko"?Zar to ne bi bilo suvisno?Zelim zensko bice a ne nekoga ko potajno zeli da bude ono sto ja ne zelim pored sebe?svakako da je ta glupa podela samo nacin da se sto vise prilagodimo nekom spoljasnjem "strejt svetu",ali potpuno je nepotrebno u lezbo odnosu imati tu potrebu da se i taj isti pol deli.Jednostavno je ovako:"mi smo dve devojke i ne trebaju nam muskarci,a ni jedna od nas dve se ne postavlja tako niti to zeli da bude"
Sigurno ne bih zelela pored sebe devojku koja ce da se trudi da bude "musko" jer da je tako onda bih bila sa muskarcem.
isuse, stavicu ovo u potpis ... :radosnice:

:bale:
Korisnikov avatar
By Blady
@Angelina
Sigurno ne bih zelela pored sebe devojku koja ce da se trudi da bude "musko" jer da je tako onda bih bila sa muskarcem !!!!!!!!!!!!!!

Upravo tako... doduse ovo nije citat, ali mi je falila ta recenica :D
Nadam se da se doticna nece ljutiti... :D
Korisnikov avatar
By Blady
Tj..... od Mistyce... hahahaha, dok ja skontam od koga je....
Korisnikov avatar
By Galadriel
sa osobom u vezi delim sve a nema nikakvih uloga samo ono sto ulozis,hehe :) . niko nista ne glumi, niko ne pokusava da bude musko samo covek u svakoj situaciji i tako ..:)
By White flower
Da ne ponavljam i ja da su mi zene lepe zato sto su zene a ne muskarci... A sto se mene tice, nadam se da i mene vole jer sam "fala Bogu" zensko(i zenstvena)...
A podela uloga... NEMA IH... Osim sto ja volim mnooogo da uzivam u njoj pa me je tesko odvojii kada se zalepim, a onda valda imam neku "musku" ulogu...
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
Volim sve, samo da je žensko:hiphip: :hiphip: :hiphip:
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
Originally posted by Mystica_lady
Ljudi moji ne može se protiv sebe...ako si muškarača, to znači da ne možeš drugačije, koliko god to želela...ako si ženstvena ne možeš da budeš muškarača (a sigurno to i ne želiš)...

Ja sam tako pametna, da se ja sebi prosto divim

:kafa: :kafa:
Korisnikov avatar
By bekam
Butchica sam a volim femme cice. Mrzelo me da citam sve ovo gore,valjda ne promasih temu.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by bekam
Butchica sam a volim femme cice. Mrzelo me da citam sve ovo gore,valjda ne promasih temu.
:lol: ubola si podelu ;)
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Random tema sa 11. strane.

Ont:
Ja sam jednorog. A u slobodno vreme sam devojka koja voli devojke. <3
Bez ikakve podele u vezi i van nje na musko i zensko.
Korisnikov avatar
By scout_finch
kakva je to lezbejska veza u kojoj neko nije musko.
Korisnikov avatar
By nsc
ja sam uvek bolja polovina :sudija:
Korisnikov avatar
By acid drop
Ni ja. Al' se svašta ovde može pročitati... :doh:
By space_oddity
Kod nas sam ja muško, a dečko žensko.

(btw lol za topic)
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
u mojoj vezi obe težimo da preuzmemo ulogu muškarca. obično se rvemo, pa koja izgubi..zna se.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
ama šta ti to znači, zašto izbegavaš odgovor, zašto nećeš da mi kažeš, šta ti to znači, overload, reci mi, reci miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Korisnikov avatar
By emo_haos_
volim da se zaštitnički postavim u odnosu na nju :cowboy:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!