Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Sto je brzo(odnosno,kratko),to je i kuso.

:canttouchthis:
Korisnikov avatar
By HalfJack
Sixto napisao:Da li zavidite poznanicima, prijateljima i svim ostalim koji imaju duze veze tipa 4-5 pa i vise godina zajedno!?
Ne zavidim ako vidim da su to loše veze koje održavaju samo zato da budu s nekime. :radosnice:
Korisnikov avatar
By spliff
preduslov:

iskrenost
medjusobno poshtovanje
spremnost na kompromis
Korisnikov avatar
By Torry
mene zamara pocetak veze :D volela bih da moze vreme da se ubrza pa da smo vec godinama zajedno, da znamo sve navike, mane, slabosti i vrline

inace fan sam dugih veza i meni je super kad je neko toliko zajedno
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ne zavidim nikako. mozda bi se javio tupi osecaj kada bi znala da zbog veze zanemaruju prijateljstvo sa mnom, ali zasad nemam takvih problema sa osobama koje su oko mene u ozbiljnim vezama.
Shvatila sam da trenutno nisam spremna da ulazim u vezu, posto sam start veze (ma kakva ona bila) zahteva dosta truda i ulaganja, a ja to trenutno ne mogu da pruzim.
Medjutim, nadam se da je istina sto drugi kazu, da ne mozes ocekivati da te drugi vole dok ne zavolis sebe. Trenutno pokusavam da zavolim sebe, i zasad nam ok ide.. we'll see..
By Ding_Dong
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2332743#p2332743]Galateja napisao:[/url]Nisam ni za kratke ni za duge veze, ja sam za konačnu vezU. :)
:odlican:

Ne zavidim ljudima koji imaju duge (konacne) veze, drago mi je zbog njih, to mi uliva nadu da cu mozda i ja jednog dana imati tako nesto, a s druge strane, ponekad se pitam zasto mi se vec tako nesto nije desilo, da li nesto nije u redu sa mnom
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=984280#p984280]pčelica napisao:[/url]Ja uopšte ne razmišljam o tome.
:plavuso:
Odvratno & neprihvatljivo mi je svako
vremensko ograničavanje u startu, pa bilo to
tipa "bićemo mesec dana zajedno" ili "to je
to do kraja života".

(... u stvari, iskreno, ovo drugo mi je jezivije.
:uplasen: )

Ja sam za to da se živi sadašnjost bez razmišljanja
o prošlosti i budućnosti.
Veza treba da traje sve dok traje ono što u mojoj glavi
čini vezu (ili u glavi osobe koja je nesretnim
slučajem završila sa mnom, lol); kad to prestane,
prestaje i veza.
egzekli. od reči do reči
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
nije bitan kvantitet vec kvalitet.. dzaba nekima sto su i po 10 godina zajedno a jebu se na sve strane i umiru kad dobro dupe/sise/kurac prodje pored njih.
Korisnikov avatar
By mirth
^ a sto im dzabe?

Mozda im je bas super.
Korisnikov avatar
By Blady
^ slazem se sa mirth.
Ne prdi sanja :lol:
Korisnikov avatar
By mirth
Ovako kako si ga srocila, deluje kao da im je carski! :lol:
By Ding_Dong
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2459937#p2459937]Ding_Dong napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2332743#p2332743]Galateja napisao:[/url]Nisam ni za kratke ni za duge veze, ja sam za konačnu vezU. :)
:odlican:

Ne zavidim ljudima koji imaju duge (konacne) veze, drago mi je zbog njih, to mi uliva nadu da cu mozda i ja jednog dana imati tako nesto, a s druge strane, ponekad se pitam zasto mi se vec tako nesto nije desilo, da li nesto nije u redu sa mnom
update :)
znam par dugogodisnjih veza (gay veza) i to su ili otvorene veze, ili ne tako otvorene :p (tj, varaju se, ali ne toliko ocigledno), ili zajedno su, ali upoznaju druge ljude, na dejtovima i sl i traze nesto 'bolje', u svakom slucaju ni na sta od toga ne bih pristao.
ali naravno da jesam pre za dugogodisnje veze, ako imaju smisla, mnogo bolje funkcionisem sa nekim nego sam, lakse mi padaju sve obaveze, problemi i sl.
a konacna veza mi je cilj, i da nadjem zivotnog saputnika :venchanje:

a preduslov:
Ljubav
Vernost
Postovanje
Poverenje
Razumevanje
Dobra komunikacija
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=980496#p980496]Sixto napisao:[/url]Da li zavidite poznanicima, prijateljima i svim ostalim koji imaju duze veze tipa 4-5 pa i vise godina zajedno!?
Na kraju krajeva da li bi vi voleli da ostvarite neku takvu i sta je za nju glavni preduslov?
Bla bla bla bla.....jbt ja bih se ubio kada bih nekome na tome zavidio,i da zivotni saputnik i tako to...
a preduslov:
Ljubav
Vernost
Postovanje
Poverenje
Razumevanje
Dobra komunikacija
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Ne zavidim, jer realno, u jednu ruku sam sam kriv sto nisam u vezi a u drugu ruku bolje i da sam sam nego sa bilo kim (a i osobu koja je materijal za dugu vezu nije bas tako lako naci, je l').
Sto se preduslova tice, sve sto su ostali napisali.

Takodje, dobar sex.

Edit - i ovo sto je MDNA napisao ispod. Biti u vezi a vidjati se jednom u 10 dana mi je bezveze skroz.
Korisnikov avatar
By Madonna
ja sam za intenzivne veze

intenzivne veze vs mlake veze

a to dugo kratko... to je sve meni tako smešno
npr
pričam ja nekom liku kako sam godinu i po dana bio u za mene dužoj vezi a on se smeje i kaže mi da je on bio 4 godine sa svojim dečkom. a ja njega pitam pa šta rAAAAAAAAAAAAAdi on, ne ja ga pitam pa koliko ste se često viđali i to a on kaže pa zavisi nekad jednom nedeljno, ali smo često putovali i nekad se ne vidimo i po mesec, dva tri :radosnice:

tako da - volim da provodim vreme sa osobom sa kojom sam a ne da je viđam jednom mesečno
By Ding_Dong
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2576228#p2576228]Kadmiel napisao:[/url]

Takodje, dobar sex.
Da! Bitna stavka :D a to su svi zaboravili
MDNA napisao:
a to dugo kratko... to je sve meni tako smešno
npr
pričam ja nekom liku kako sam godinu i po dana bio u za mene dužoj vezi a on se smeje i kaže mi da je on bio 4 godine sa svojim dečkom. a ja njega pitam pa šta rAAAAAAAAAAAAAdi on, ne ja ga pitam pa koliko ste se često viđali i to a on kaže pa zavisi nekad jednom nedeljno, ali smo često putovali i nekad se ne vidimo i po mesec, dva tri :radosnice:

tako da - volim da provodim vreme sa osobom sa kojom sam a ne da je viđam jednom mesečno
Cuo sam i ja skoro tako nesto... Kao veza od 3.5 godine, a vidjali su se na pocetku jednom mesecno, pa 2 puta mesecno, pa 1 nedeljno, pa u jednom trenutku cak 3 puta nedeljno! mada oni nisu ziveli u istim gradovima, ali opet bili su blizu....
Jednom mesecno! Pa zaboravio bih kako izgleda posle mesec dana... a verovatno su sex imali onda jednom godisnje. Ja sa mojim strejt drugovima imam bliskiji odnos (i vise sexa :P) nego on sa svojim deckom
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!