Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Zlatna P(t)ica je već dugo neaktivna korisnica, ali bez obzira - Svako dobro, sve čestitke i da od zlatne postane Dijamantska P(t)ica, pa Platinasta P(t)ica i sve tako redom u duhu kako telesnog, tako i duhovnog i sveopšteg razvoja i napretka.
:pilence:
Korisnikov avatar
By *Sandra*
bas lepo sto neko to prati. ne znam ko je, ali srecan rodjendan :)
Korisnikov avatar
By Srklet
zlatnaptica se pokazao kao još jedan tipičan predstavnik sebične generacije. došao je na forum, koji mu je onda pomogao u emancipaciji, a kad je dobio što mu je trebalo, onda je otišao dalje, ne zapitavši se oko svih onih drugih mladih koji će isto poput njega doći ovdje i kojima bi njegova riječ ohrabrenja i objašnjenja mogla mnogo značiti.

ps
sretan rođendan ^^
Korisnikov avatar
By deran
tipičan ili ne,tek,meni je drago zbog njega, a sudeći po ranijem pisanju,mislim da u tom smislu neće biti nekoristan...

srećno ptico...
Zlatna Pica je onaj dečko za kog sam želEo da se spoji sa korisnikom čiji je nick Misfit, ne?

Valjda će to u dogledno vrEme biti realizirano, ne dopada mi se mogućnost da moje zamisli ne budu, jelte, realizirane. :ozbiljan:

Sretan i mudro koristi tu picu. :kafa:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Nemoj tako Popajče :) Bio sam ja relativno dugo na ovom forumu, a i nisam vas tek tako odjebao, u kontaktu sam sa par ljudi odavde, čituckam vas sve povremeno :) Jebiga, jednostavno nemam više vremena da se posvetim svakodnevnim diskusijama, debatama, komentarima i to je to :D
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2440368#p2440368]deran napisao:[/url]tipičan ili ne,tek,meni je drago zbog njega, a sudeći po ranijem pisanju,mislim da u tom smislu neće biti nekoristan...

srećno ptico...
Ovako nesto. :up:
Reci objasnjenja i ohrabrenja se daju deliti i van foruma. Neka radi i deluje u svojoj okolini i to ce biti sasvim dovoljno. :D Mnogo bolje nego da visi online ovde, fb, romeo, chat ili negde vec...
Nek uziva ^^
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Deran - :kiss:
Deni - pojasni? :awesome:

Popaj -
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2440516#p2440516]Kragi napisao:[/url]Reci objasnjenja i ohrabrenja se daju deliti i van foruma.
Plus - lako je pisati po forumu međ istomišljenicima, a ne toliko lako masi desničara, bilo u društvu, međ rodbinom ili poznanicima, promeniti stav o homoseksualcima, i pritom ostati neizmlaćen. Što ponosno mogu reći da sam uspeo, kako nekim svojim tekstovima i prepiskama na fejsu, kako diskusijama i debatama uživo. Peace. :peace:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!