Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By Swanheart
Originally posted by fazza
Koliko god se trudio da budem prirodan i normalan, a to znaci da
pricam ovako kao navijen, uvek se zavrsi bez veze jer i najmanja
sitnica, najmanja pomisao na nesto sto me podseca na ovakve
dane moze biti posledica toga da se ucutim, da delujem totalno
nezainteresovano ili izgubljeno.

Nije problem sto se ja posle toga osecam kao neko nesposobno
mutavo go*no, nego zbog toga sto takve stvari odbijaju
ljude. Osecam da cu tako izgubiti mnogo ljudi do kojih mi je
stalo, jer ne pricam o tom problemu i niko ne zna kakvu muku
muchim. :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida:
Najveci je problem to sto svi misle da ja ne mogu da budem ni tuzna ni u bedaku.A to je bas posledica mog povlacenja u sebe kada je rec o osecanjima tj.kada je rec o mojim osecanjima.:jbg:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Sposobnost da uvidish i priznash greshku a zatim zatrazish pomoc oko ispravljanja je najbitnija stvar shto se samopouzdanja tiche.
Bitno je da sebe dozivimo kao nestabilno, nesavrsheno bice, koje se menja, raste i uchi. Jer strah od tudje reakcije na nashe neznanje je koren manjka samopouzdanja.
Pre svega bitno je strpljenje.....chekash i desi se da pogledash sebe u ochi i ne stidish se svojih mana. Posle toga sve je lakshe....ostanu pravi prijatelji, ne troshish vreme na budale...rastesh.

Nekada sam se toliko plashila tudjih reakcija da nisam izlazila iz kuce....chekala chekala i dochekala :) porasala sam malo..ne dovoljno :)
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by 2Q2Bstr8
Zanima me kako vi ja?ate svoje samopouzdanje.

Ja imam hroni?an problem po tom pitanju. Užasno sam nesiguran od kad znam za sebe. Radio sam svašta i taman se malo oja?am, ali dovoljno je da imam lošu nedelju i opet sam na istom. Postanem asocijalan, izbegavam svaki kontakt osim pismenog, užasavam se zvanja telefonom javnih službi i sli?no. Sad mi to ve? jako smeta, jer mi se ?ini da bih raðe pri?ao s telefonskim automatima nego sa živim ljudima. :(
Meni se ovo dešava kad zapadnem u depresivnu fazu; ne radi se toliko o nedostatku samopouzdanja koliko o mrzovoljnosti i nesposobnosti da varim druge, da ih slušam, saobra?am sa njima itd. A problem sam rešavao flunirinom, sjajan antidepresiv.

Veoma mi je važno da imam samo svoje vreme ili vreme kada se isklju?ujem, ovo nema toliko veze sa depresijom koliko sa mojom navikom; naime svakodnevni periodi isklju?ivanja od saobra?anja i bavljenje svojom duhovnoš?u., literaturom ili slušanjem muzike je ono što uti?e na održavanje mog mira. Isto tako nisam dostupan svakodnevno 24 sata. Nemam ?ak ni mobilni telefon.

Moji prijatelji vremenom nau?e da poštuju moj mir; tu ne pravim kompromise;

U svakom slu?aju dobra tema; što god miriše na psihijatriju eto i mene, hahahahahahahah, :) )

A sad ?u da se izmaknem od ekrana; odoh da ?itam Agatu Kristi; vratti?u se ja jos na ovu temu.

:lizalica:
By fazza
Originally posted by reveal
i ja sam razmisljala da odem kod nekoga da se posavetujem, tj. da mi da bar ukratko neke postupke i pravila kojih bi trebalo da se pridrzavam i sta vec, ali nikako da odem. mislim, i da odem sta bih rekla: izvinite, ja imam jako veliki problem sa samopouzdanjem. mislim da sam losa osoba, da nisam dovoljno vredna necije paznje ljubavi, drustva. osecam da me nikada nece prihvatiti u drustvu kao nekoga ko se postuje i mislim da je to sve zbog mene? ne znam... ne znam...

eh da, fazza, sto se tice tog druzenja u dvoje... ne mogu da verujem. izbegavam jako takve situacije i kada dodje do njih jednostavno postanem nenormalno odbojna i onda tajk neko konta kako sam debil ili sta vec, i to je kraj. pobegnem.
Kao prvo, dugujem izvinjenje jer dugo nisam zalazio u ovu temu,
svesno ili nesvesno, nije bitno.

Taj problem koji sam ja opisao je univerzalan i svako ko kuburi
sa samopouzdanjem isprichace ti istu prichu. Nishta novo nisam
napisao shto ti vec ne znash. :)

Situacija se kod mene malo poboljshala u odnosu na pre mesec
dana, raspolozeniji sam i nisam vishe zatvoren za sve i svakoga.
Doshlo je samo od sebe, kao shto ce verovatno opet doci i
period kada cu biti depresivan ali o tom po tom.

Ako zelish kaficu sa mnom, javni se. :)
Korisnikov avatar
By reveal
i ja sam razmisljala da odem kod nekoga da se posavetujem, tj. da mi da bar ukratko neke postupke i pravila kojih bi trebalo da se pridrzavam i sta vec, ali nikako da odem. mislim, i da odem sta bih rekla: izvinite, ja imam jako veliki problem sa samopouzdanjem. mislim da sam losa osoba, da nisam dovoljno vredna necije paznje ljubavi, drustva. osecam da me nikada nece prihvatiti u drustvu kao nekoga ko se postuje i mislim da je to sve zbog mene? ne znam... ne znam...

eh da, fazza, sto se tice tog druzenja u dvoje... ne mogu da verujem. izbegavam jako takve situacije i kada dodje do njih jednostavno postanem nenormalno odbojna i onda tajk neko konta kako sam debil ili sta vec, i to je kraj. pobegnem.

ej, covece, jesmo li mi jedna te ista osoba ili sta?

:uplasen:

iste stvari u isto vreme....
By fazza

ej, covece, jesmo li mi jedna te ista osoba ili sta?

:uplasen:

iste stvari u isto vreme....
:klap: Izgleda da imamo mnogo toga zajednichkog. :)
Korisnikov avatar
By reveal
da ne poverujes....

ocemo na :peca:
?

:opacupa:
By fazza
da ne poverujes....

ocemo na :peca:
?

:opacupa:
Hm, mislish u Can Can da pecamo? :lol: :opacupa: :cheer:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!