- 17 Jul 2012, 19:51
proletos sam okacio na forum nesto sto sam radio za neku decu i prilagodjeno je njima slicno radim i na platnima, ali ni tada to nikoga nije zanimalo sa foruma, ni jedan komentar nisam dobio pa makar bio i los.
Zato sto vas ne zanima to vec identitet.
Jasno sada?
@heralde
ne znam odakle mi to ali nesto mi u glavi da si ti iz Novog Sada?
sad sam prodao jednu sliku Novog Sada, moj dozivljaj i predstavljanje tog grada vole oni koji su iz NS
mada...
ove godine sam zakasnio jer nisam razmisjao u tom pravcu, da svoje slike predstavim nekako u vreme Exita na neki foru...gledacu za sledici to da uradim mada jos nemam ideju kako jer nisam komercijalni slikar i ne slikam mnogo slika.
slikam gradske pejzaze na jedan poseban nacin, kada bi ste videli slike jasno bi vam bilo i sta je autor zeleo reci na ovoj temi o bojama.
Na mojim slikama su zive boje, moja slika se obraca svakome, ne moguce je proci pored nje a ne videti je.Boje su konfliktne, okidaci ali one su ipak ostale u harmoniji odnosa kakav je u prirodi.
Slike su mi kako to ljudi kazu, vesele, ali to je zamka, one su mirne i spokojne.
Na mojim slikama cesto znam da testiram ljude, pomalo je to i zabavno
U svakom slucaju ako te zanima slika novog sada ili nekog drugog grada u Srbiji...eto u sam
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2413006#p2413006]Anhedonie napisao:[/url]pa da znas da se i ne radi o tome, ja potpis mogu sakrati, verujem da bi vecina dole odmah gledala ko je potpisan na slici, pa trazila na googlu, posto na izlozbe malo ko odavde ide.[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2411472#p2411472]bern napisao:[/url]bitch pls, nece da okaci da bi ostao diskretan[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2411440#p2411440]barni011 napisao:[/url]i procitao bi i da to jeste moje razmisljanje,a kakve su to tvoje slike (umjetnički radovi) kad se "na njima" može samozadovoljavati?
sto se tice mojih radova to ovde necu postavljati jer ste negativni prema meni u svemu i na mojim slikama se necete samozadovoljavati
![]()
proletos sam okacio na forum nesto sto sam radio za neku decu i prilagodjeno je njima slicno radim i na platnima, ali ni tada to nikoga nije zanimalo sa foruma, ni jedan komentar nisam dobio pa makar bio i los.
Zato sto vas ne zanima to vec identitet.
Jasno sada?
@heralde
ne znam odakle mi to ali nesto mi u glavi da si ti iz Novog Sada?
sad sam prodao jednu sliku Novog Sada, moj dozivljaj i predstavljanje tog grada vole oni koji su iz NS
mada...
ove godine sam zakasnio jer nisam razmisjao u tom pravcu, da svoje slike predstavim nekako u vreme Exita na neki foru...gledacu za sledici to da uradim mada jos nemam ideju kako jer nisam komercijalni slikar i ne slikam mnogo slika.
slikam gradske pejzaze na jedan poseban nacin, kada bi ste videli slike jasno bi vam bilo i sta je autor zeleo reci na ovoj temi o bojama.
Na mojim slikama su zive boje, moja slika se obraca svakome, ne moguce je proci pored nje a ne videti je.Boje su konfliktne, okidaci ali one su ipak ostale u harmoniji odnosa kakav je u prirodi.
Slike su mi kako to ljudi kazu, vesele, ali to je zamka, one su mirne i spokojne.
Na mojim slikama cesto znam da testiram ljude, pomalo je to i zabavno

U svakom slucaju ako te zanima slika novog sada ili nekog drugog grada u Srbiji...eto u sam