Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2327087#p2327087]alexandermagic napisao:[/url]
Sunce napisao: Ja mislim da je vas parfem onaj koji vam se ni u jednom momentu ne ne svidja, tj. da vam,koje god druge da probate, ipak on nedostaje. Dakle, nikad vam ga nije dosta, i nkad vam se ne gadi.
Za mene su dva takva: Pi i Gucciev Envy. Ali mora se mijenjati.

Što se tiče Dior Homme, prestao sam da ga koristim jer svaki drugi miriše na njega, a svaki treći :awesome: na 1 Million, koji također imam, ali nikako ne mogu da se naviknem na njega. :kafa:
Nista se ne mora. No, zanimljivo je probati. Prsnem na ruku, i najcesce uvece jedva cekam da ga skinem. Kao sto je pisala hys., nekad ne podnosim miris na sebi. Od novijih mi se dopada Potion.

Samo pojasni na sta mislis kad kazes "svaki drugi, svaki treci". Ako mislis na parfem, ne bih se slozio. Nisam mirisao nesto sto je slicno Dior Homme. Milion mi je sladunjav poput Joop. Bljaks. Pi jeste sladunjav, ali je ipak super. Stvar ukusa.
Sunce napisao: Samo pojasni na sta mislis kad kazes "svaki drugi, svaki treci". Ako mislis na parfem, ne bih se slozio. Nisam mirisao nesto sto je slicno Dior Homme. Milion mi je sladunjav poput Joop. Bljaks.
Sunce, želEo sam reći da na muškarcima sad najčešće osjećam jedan od ta dva mirisa.
Korisnikov avatar
By Sunce
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2327691#p2327691]alexandermagic napisao:[/url]
Sunce napisao: Samo pojasni na sta mislis kad kazes "svaki drugi, svaki treci". Ako mislis na parfem, ne bih se slozio. Nisam mirisao nesto sto je slicno Dior Homme. Milion mi je sladunjav poput Joop. Bljaks.
Sunce, želEo sam reći da na muškarcima sad najčešće osjećam jedan od ta dva mirisa.
Lepo si rekao: "sad" osecas. Kada se pojave novi parfemi, za par godina, precice na njih. Kad se pojavio Milion, svi su pohrlili na njega, tako da mislim da ljudi prate parfemske novitete. Kad mi se nesto dopada, ne interesuje me ko to koristi i koliko se koristi. Ja bih rekao da svi koriste, manje-vise, Armani Black Code i Chanel Egoist.
By Kragi
Ne bacam pare na 'skupe' parfeme sa potpisom fensi dizajnera. Apsolutno mi nista ne znaci Armanijev potpis na bocici kad toaletnu vodu iz iste grupe mogu da nadjem za tri puta manje pare i isto toliko puta vece mililitraze.
Ne vezujem se za iste :neznam: ali znam da uvek uzmem neki aromaticno vodeni jer mi ti mirisi prijaju :D
Najbolji je Davidoff - Cool Water (oko 30€ ali 125 ml).
Koristim od Adidasovog Fresh Impacta [oko 700 din 50 ml] pa do Puminih, Espritovih i sl masovnih brendova pristupacnijih cena :D

Trenutno Lotto - Water

Slika

i odlican je a kosta oko 15€ :D
By TonyB
Od svih mogucih miomirisa najdrazi mi je miris obicnog LIMUNA! Ima na trzistu bezbroj parfema sa kao "citrus" notama ali meni to nije to. U svakom slucaju, volim imati parfem, ali ga bas i ne koristim uredno tako da mi neke bocice traju i po vise od godinu, a neke slistim u par mjeseci. Trenutno koristim dva: "Eau d'Icare" od SISLEY-a, i "Infusion de Vétiver" od PRADE (50 ml kupljeno na rasprodaji u inozemstvu za 20 eur!!!)

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By scout_finch
neam omiljeni parfem, trenutno korisitim ovaj
Slika
al' cesto ume da mi smeta bilo koji miris intenzivniji od omeksivaca za ves i gela za tusiranje, pa prodju i meseci da ne koristim parfem.
Korisnikov avatar
By sapa09
Slika
Ovaj mi je omiljeni i koristim ga, takodje.
Svidja mi se sto ga stavim jako malo, a on se intenzivno oseca na meni dugo.
Mada pre svega volim da osetim da neko mirise na cisto jednostavno. :)
Korisnikov avatar
By scout_finch
kupio mi ga je brat pre par godina za neki rodjendan ili tako nesto, al' ga ja nisam koristila do pre par meseci, pa je sad dosao na red.
Korisnikov avatar
By Hellas
Scent of a woman, di ces lepse i mirisniije :)
By loreenche
Kopija Pako Rabana milijona, za 250 dindzi.
Korisnikov avatar
By Parton
Ja koristim Givenchy Play Intense od kad je izasao i mislim da sam do sada kupio bar 12 bocica. To je miris koji mi savrseno stoji i jedino mi je zao sto se ne pravi l'eau de parfum...

Slika
Korisnikov avatar
By *Sandra*
da li ima u Beogradu jedno prodajno mesto sa velikim izborom parfema? Kad kazem parfem, mislim eau de parfum a ne edt.
Korisnikov avatar
By Darling
Do sada mi je najbolje stajao Diablo, baj Antonio Banderas, ženski of kors :trep:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Nemam omiljeni parfem, ali već neko vreme koristim

Slika
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!