Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Zwezdica

Evo i ja da kazem nesto, o svojoj temi. :giggle:

Kada idem na mesto sastanka sva sam uzvrpoljena, sto je baba govorila kao da imam pundravce u dupetu, nereteko me i stomacni problemi poteraju (ali o tome necemo ovde, treba valjda i da ostanem privlacna nekoj na tom dejtu :lol: ). Namestam kosu sledecom metodom: Prvo je rascupam, pa je spustam, pa je rascupam, pa je spustam. :lood: Onda se gledam po prevozu, po izlozima, popravljam sminku u prevozu (jednom ce mi se krejon zabiti u oko usled kocenja zarad zena, bice mi totalno fun).

Kada se nadjem sa doticnom, samo mislim o sledecem: Kako izgledam, je l' mi je kosa previse cupava, jesam li se previse opusteno ili sredjeno obukla, gde mi je sjaj u pm, sta pricam, sta pricam, usta mi ne slusaju mozak, cuti malo, aman, ne lupetaj, nije bitno sta ti se desilo u Gsp-u, cuti i takoooo.... :lol:

Onda kada sednemo, jaooooj, sta da pijem, nije mi do pica, povraticu, boli me zeludac, koliko je slatka jbt, ne gledaj je kao tele, pricacj nesto, konobarica, odlicno, spas, odlazi, a u pm, opet pricanje, pricam, gledam u usne, ljubi mi se, zajebi pricanje, daaaa, i ja isto volim istoriju, ljuuuuuuuuubljenjeeeeeeeeeee, potpuno se slazem sa tobom u vezi toga kakva je veza na mestu, uf kako li se :fuck: , jaaaaoj i moja omiljena boja je ljubicasta, sliiiiiicnosti slicnosti debilana teska, od boje se odusevljavamo do stavova, sve nam je ql, ali opeeeeeeet omiljena nam je ista boja :love: , jaoj sama zivis, blago tebi i ja to zelim (a da idemo sada odmah kod tebe, da vidimo koliko smo kompatibilne kada se ugase svetla :pervert: ), svidjam li joj se, ne svidjam, ona se meni svidja, da je poljubim, ona je rekla da ne prilazi prva, jbt uvek ja moram da skupljam muda se nekim pic*icama, mora biti spontano, jebes poljubac kada ga ocekujes....

I taaaaaaaaaako. Ovo je samo delic moje ludosti.. :lol:

Naravno ovo je prica kada mi se neka girl dopada. :)
:lol:
I ja se priključujem klubu trapavih! :awesome:
Korisnikov avatar
By Tungi
Nisam imao treme i misljenja sam da ih i ne bih imao da sam isao na dejtove.Ne postoji to poglavlje u mom zivotu.
Korisnikov avatar
By Blady
@Zwezdice :smeh:

OT: Ne ja sam totalno kul, po meni se nista ne vidi, ama bas nista...da li mi se svidja, ili ne..
Nemam tremu.. ako mi se svidi devojka, onda mi bude draze :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Imam tremu, i mnogo volim taj osecaj :)

I pazljivo biram sta cu da obucem, da bih se ja osecala udobno i prijatno u svojoj kozi.
Mada to kako god da okrenes uvek bude neka crveno crna kombinacija.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Aliiiiii, na meni se recimo ne vidi ta konfuzija u glavi, da sam ja u ludilu, to mi je veliki plus, zamisli da se jos to vidi.. :lol: Ne bih smuvala nikoga nikada. :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
"jao zakasnicu"
"jao sta ako je on ok na slici a uzivo akrep"
"jao sta ako ja izgledam kao akrep"
"jao sta ako je on neki manijak..."

the list is long :lol: xD
Korisnikov avatar
By ultraviolet
šta, bre, lupam. EDIT. jesam.
i vazda mi je svejedno bilo, najopuštenije. da, svejedno.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Ne idem na dejtove pa nemam tremu. There. To mi je sve preformalno, prestresno, bolje mi zvuči neko casual druženje.
Korisnikov avatar
By BBM91
Ja za vikend idem na dejt sa nekim likom sa Romea, imam malu tremu, jer mi je poslao sliku gde je previse masculine i navijački odeven :D Mislim, ja se ložim na takve, al opet, šta ako je neka budala koja ima životnu misiju da bije pedere :D
Korisnikov avatar
By voicesman
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2188058#p2188058]Zwezdica napisao:[/url]Sta vam prolazi kroz glavu recimo kada cekate nekoga/neku na dogovoreno mesto i vreme i imate dejt?
za svaki slucaj, strategija bezanja :P
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2188058#p2188058]Zwezdica napisao:Sta vam prolazi kroz glavu kada se sretnete, jeste li sabrani, opusteni ili je to konfuzija, ne znate ni sta ste rekli, ni gde ste krenuli, udarate u prolaznike, mucate?
Nemam taj problem da se zbunim. Intuicija mi odlicno sljaka i nikada me nije prevarila, mada i iskustvo malo doda, te kad vidim osobu (cak i izdaleka) obicno znak otprilike kakva je tj koji tip licnosti je te se lako prilagodim temama ili ti cemu god. Uvek se trudim da ucinim sve sto mogu da novo nastala situacija bude sto prijatnija po oboje.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2188058#p2188058]Zwezdica napisao:Sta vam prolazi onda kada sednete, pijete pice, da li slusate ili namestate frizuru, sminku, grickate kasicice, drmate nogom, da li pamtite sve informacije ili samo gledate kako ima lepe oci, usta i sl.?
sve se prati i gleda se pravo u oci :eevil: od price (konstrukta recenica) do tona glasa, izraza lica i govora tela, how else? :P u momentima koji to dozvole diskretno obratis paznju i proucis odredjene detalje koji nisu na prvi pogled ocigledni ... :saint:

edit: e da, i nikada neocekujem nista, video sliku, chatovao milion godina i ostalo, dok ja to nepipnem i nevidim uzivo nista :P
Korisnikov avatar
By acid drop
Trema nestaje kad se ona pojavi/kad joj priđem. Tako da... trema i nije neki problem. :awesome:
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2324666#p2324666]BBM91 napisao:[/url]Ja za vikend idem na dejt sa nekim likom sa Romea, imam malu tremu, jer mi je poslao sliku gde je previse masculine i navijački odeven :D Mislim, ja se ložim na takve, al opet, šta ako je neka budala koja ima životnu misiju da bije pedere :D
Ako se bojiš, ponesi nešto sa sobom što možeš da iskoristiš, manji dezodorans ili običnu iglu, zakačenu na garderobi. Ako bude frke, ciljaj u oči!!! I ako udaraš, udaraj pesnicom u grkljan najjače što možeš!
U svakom slučaju, srećno na dejtu, pa se nadamo lepim vestima. :fige: :)
ON: Ja uvek imam tremu, ali tako da mi se dlanovi oznoje. Meni su inače ruke i stopala uvek hladni, ali ovako, dlanovi se znoje kao od šale, a i kolena mi zaklecaju. :grin:
Baš mi nedostaje taj feeling...... :palacinke: :sigh:
Korisnikov avatar
By woundedrhymes
ja vala vise na dejtove ne idem. isao sam u ponedeljak na taj dejt koji je bio fejl, nervirao sam se celog dana i sredjivao ko da idem na nagrade. pola kolgejta sam pojeo :lol: da bih na kraju ja ispao nenormalan, da jedem jednom dnevno i da sam cudan u svakom smislu, da mogu u dzep da stanem, da sam ovo, da sam ono. i na kraju sam ja njega morao da ispratim do stanice da bi mi on shejkovao hend i reko cucemo se. ma mars bre. jos osecam kolgejt :lol:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Ranije sam išao na dejtove, sad više ne...
:shrug:
Nekako sam više za upoznavanje na nekoj sedeljci, kafiću, žurci...
:)

Ont:

1. Sta vam prolazi kroz glavu recimo kada cekate nekoga/neku na dogovoreno mesto i vreme i imate dejt?

- Najčešće mi prolazi kroz glavu: da li izgleda kao na slikama, da li je stidljiv, da li ćemo imati o čemu da pričamo, kakav ću utisak ostaviti, da li će kasniti, da li će doći...
:drama:

2. Sta vam prolazi kroz glavu kada se sretnete, jeste li sabrani, opusteni ili je to konfuzija, ne znate ni sta ste rekli, ni gde ste krenuli, udarate u prolaznike, mucate?

- Kad se sretnemo, tad sva trema koju sam imao pre nego što smo se sreli, pada u vodu. Bivam opušten, smeškam se, odmeravam ispod oka... :lol:

3. Sta vam prolazi onda kada sednete, pijete pice, da li slusate ili namestate frizuru, sminku, grickate kasicice, drmate nogom, da li pamtite sve informacije ili samo gledate kako ima lepe oci, usta i sl.?

- Kad sednemo, ponašam se jako smireno, gledam ga, pratim svaki njegov govor tela, pokušavam da saznam kako razmišlja, šta voli, koja su mu interesovanja...
:cita:

Preslatka temica!
:radosnice: :wundy:
Korisnikov avatar
By Azdaja
bejah sinocke na dejtu :drama: imadoh tremu u tim sitnih "slucajnim susretima" s njom, a sinoc ne... :D
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2324720#p2324720]woundedrhymes napisao:[/url]ja vala vise na dejtove ne idem. isao sam u ponedeljak na taj dejt koji je bio fejl, nervirao sam se celog dana i sredjivao ko da idem na nagrade. pola kolgejta sam pojeo :lol: da bih na kraju ja ispao nenormalan, da jedem jednom dnevno i da sam cudan u svakom smislu, da mogu u dzep da stanem, da sam ovo, da sam ono. i na kraju sam ja njega morao da ispratim do stanice da bi mi on shejkovao hend i reko cucemo se. ma mars bre. jos osecam kolgejt :lol:
Šta ćeš-nekom štrudla, nekom pudla. :zen:
Korisnikov avatar
By Galateja
Dejt uključuje (minimum) dve osobe tako da je moje ponašanje donekle, ali samo donekle, uslovljeno ponašanjem druge osobe. Uglavnom mi u nekoj meri bude neprijatno. Često se osetim kao tester parfem.
Korisnikov avatar
By vila
Poslednji dejt se desio na gajbi tako da je trema nestala čim smo se dovatile. A žurilo nam se prilično. (razsentimentalisan smajli koji kaže eh...uh...)
By tasa
tremu sam imala jedino pred prvi dejt sa sadasnjom devojkom
verovatno zato sto sam osecala da je to ona prava, rodjena za mene
a tek kada smo se nasle, ni danas ne znam sta smo pricale
a po dolasku kuci tek me onda uhvatila trema sta ako je samo bila uctiva ako sam pogresno razumela "govor tela i igru reci"
nakon nekoliko dana jos uvek sva zbunjena pitala sam je da li smo mi to u vezi :D
sto se zadnjeg pitanja tice samo sam je gledala, upijala njen lik, energiju i glas i stapala se sa njom tj duhovno povezivala (posle mi je rekla da se sve ovo desavalo i kod nje)

p.s. dugo smo se poznavale i kontaktirale virtuelno pa smo imale snaznu sliku jedna o drugoj i predstavu da bi dejt trebao da bude samo materijalizovanje prethodnog stanja i odnosa a kako je sve bilo neverovatno idilicno plasile smo se obe da nesto ne krene po zlu i da bi zaista bila grehota da tako bude jer smo obe dozivele da bas svaka stavka iz nasih zelja, mastanja, potreba i svega ostalog bude ispunjena i to je ono sto nazivaju "ona prava" a u sta nisam potpuno verovala i nisam znala kako cu to osetiti kad naidje a kako su mi obicno ljudi govorili da ce biti, i bi bas tako...
tremu su opravdavala sva ispunjena ocekivanja i jos mnogo preko toga a sto nije nikada ni izbliza dozivljeno sa nekim pre
pre se sve zavrsavalo pre nego i pocne, jos dok se ispija prva kafa pa dodjes do zakljucka 'ova je bila dobra dok nije progovorila' :D
Korisnikov avatar
By m..
ma ja to redovno upropastim, narocito ako je alkohol ukljucen.

valjda te zene ocekuju da se tu pokazes u najboljem mogucem svetlu, a ja se pokazem vazda u trenutnom raspolozenju (a to kod mene ume da oscilira), tako da je bilo primeraka koje su mislile da sam naprosto luda. sva sreca pa smo se posle sretale pa su skontale da nisam. al nekad treba vremena da se ispravi steta.

ne razmisljam sta cu da obucem, o cemu cu da pricam i slicno. zaista ne mogu, mogu samo spontana da budem.

ono sto mogu, uz nadnaravne napore, je to da se potrudim da manje pricam da bi devojka uspela nesto da kaze i da se organizujem tako da ne idem autobusom ili kroz rulju na dejt, jer bih u tom slucaju dosla u nadrkano-cinicnom raspolozenju. i recimo da odaberem neko mesto gde ipak imamo koliko toliko privatnosti, a ne da 4 susedna stola ucestvuju slusajuci u dejtu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!