Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
kod nas uzimaju strane studente.
idi na www.fh-ludwigshafen.de
mozes na engleskom sve procitati, ekonomski je ali vise smerova, ja sam na controlling, management and information
ako je international, onda se predaje na engleskom
Korisnikov avatar
By roland-hr
ja sam se prijavio na AISECU za razmjenu studentata, o?ujem za pol godine rješenje, iako mislim da nemam šanse možda uspijem!
želim okon?ati fakultet u berlinu ili pragu, ok je i varšava :)
Korisnikov avatar
By SouthSide
Ja studiram u Austriji, ali sam samo 5 km od nemacke granice:wink2:

Nema veze, isti jezik, ovde se isto uglavnom na osnovnim studijama predaje na nemackom, ali za razmenu postoje i neki kursevi na engleskom.

Procedura je da kod nas polozis prijemni i onda im dostavis potvrdu da si primljen na isti tj faks u Srbiji, diplomu iz srednje skole i popunjenu aplikaciju koju skines sa sajta univerziteta. Onda kad budes primljen,izvadis vizu itd. i stignes ovde imas ispit iz nemackog i ako ga polozis kreces odmah ako ne, kreces na predavanja samo iz nemackog na institutu za germanistiku...pa dok ih ne zadovoljis svojim znanjem...

Najbolja fora je sto ovde studenti iz SCG, BiH i Cro ne placaju skolarinu, ranije je to vazilo za celu Austriju, a sada zavisi od pokrajine a i od rektora samog. Za sada je ovde u Salzburgu besplatno.

To je od mene to za sad,ukratko:wink2:
Korisnikov avatar
By roland-hr
Originally posted by SouthSide
Ja studiram u Austriji, ali sam samo 5 km od nemacke granice:wink2:

Nema veze, isti jezik, ovde se isto uglavnom na osnovnim studijama predaje na nemackom, ali za razmenu postoje i neki kursevi na engleskom.

Procedura je da kod nas polozis prijemni i onda im dostavis potvrdu da si primljen na isti tj faks u Srbiji, diplomu iz srednje skole i popunjenu aplikaciju koju skines sa sajta univerziteta. Onda kad budes primljen,izvadis vizu itd. i stignes ovde imas ispit iz nemackog i ako ga polozis kreces odmah ako ne, kreces na predavanja samo iz nemackog na institutu za germanistiku...pa dok ih ne zadovoljis svojim znanjem...

Najbolja fora je sto ovde studenti iz SCG, BiH i Cro ne placaju skolarinu, ranije je to vazilo za celu Austriju, a sada zavisi od pokrajine a i od rektora samog. Za sada je ovde u Salzburgu besplatno.

e super, ja sam tek sada vidio ovaj post,

ja idem drugim putem, idem u njemacko veleposlanstvo.. i cuo sam da je moguce dobiti stipendiju od njemackog veleposlanstva u Zg i da mi nije potrebo znanje njemackog, jer nastava je na engl. a njemacki ucim paralelno....
Korisnikov avatar
By Super Mario

daj link tvog faksa :alexis:
Korisnikov avatar
By SouthSide
Originally posted by Super Mario

daj link tvog faksa :alexis:
www.sbg.ac.at

ako te zanima javi se na u2u da te lepo uputim :wink2:
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
elem ne treba brkati razmenu studenata sa studiranjem u nemackoj.
od 1.januara bez daf-a se ne izdaju vise studentske vize. ( moze se dobiti viza za ucenje jezika)
neke skole imaju smerove na engleskom(international programe) ali njihovi abschlusi principijelno su nedovoljni da se nadje posao zu struci.
ustavni sud je skinuo zabranu sa uvodjenja skolarina tako da skoro svi bundeslandovi u kojima je cdu na vlasti uvode skolarine uu periodu od 2007.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!