Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Evdokija
Originally posted by Dzelajza Rouz
Originally posted by Viktor Vilotijević

Odličan glumac, ali osim u pogledu njegove glume, fotografije i muzike, "A Single Man" je ruina.
Mhm. Ja sam prvo prevrtala očima na one prepatetične slow motion sekvence, a onda sam ga jednostavno isključila. Možda neki drugi put, mada moust Lykke Li - nikad.
ooo you evil people!

meni se film mnogo svideo. a gluma, fotografija i muzika je onako podobar deo filma da bi ga nazvao ruinom. jos uzevsi u obzir Tomov directorial debut - braFo!

i sto ste takvi, patetika nije uvek losa :volinevoli:
Korisnikov avatar
By wizzy
''

Odlican gay film, samo sto je depresivan do srzi:(

8/10
Korisnikov avatar
By unic0rn
gledao opet despicable me, crkavao smeha kao i prvi put :love:

(so fluffly I coud die)
Korisnikov avatar
By IriS
fluuuuuuuffyyyyyyyyyyyyyyy
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Viktor Vilotijević

Po meni, ovo je prvi američki remake u poslednjih ne znam koliko godina vredan pažnje. Dobar je film, objektivno. Ne kao original, iz prostog razloga što ima drugačiji šmek.

Za moj ukus,suvise monoton.Originalnu verziju nisam gledao,al' nesto i sumnjam da je iznad remake-a.Ista ravan.

Ne svidja mi se prica.
Korisnikov avatar
By Waldorf
U prethodna 2 dana dvaput odgledah...
Slika

Prvi put u životu da ni jednu jedinu zamerku na casting nemam. Imala čak i "wooot!" momenat kada sam skontala Jennifer Ehle, jer nisam znala da igra ovde. Colin Firth sasvim zasluženo dobi onaj Golden Globe, a mislim da ni BAFTA i Oscar nisu daleko. Pošto sam uber-nerd morala sam i da uporedim sa originalnim snimkom Georgea VI - Razbio! :hail2:

Needless to say, rasplakah se oba puta u naletu pseudopatriotizma. Htedo' da ratujem. :blush:
By Orion
Slika

Prijao mi, jako lep.

Slika

Odlagao gledanje dugo i bio ubeđen da će me uspavati al' se izenadih. Simpatičan i sa jako zanimljivom idejom.
Jedan od retkih iz foldera 'romantična komedija' a da se ne svodi sve na onaj cheesy kliše.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Waldorf

Needless to say, rasplakah se oba puta u naletu pseudopatriotizma. Htedo' da ratujem. :blush:
O bože :smeh:

Odoh da skinem i odgledam

(hteo onaj sa zalaskom Sunca nad Grand Canyon, al to će da sačeka)

:lol:
Korisnikov avatar
By Evdokija
Slika

super zabavno!

lepo pise na posteru : The Greatest Chihuahua Movie Of All Time

:kuca:
Korisnikov avatar
By HPLC
Srpski film

:hypno:

Ne preporucujem...
Korisnikov avatar
By Torry
500 days of summer

uzasno podseca na onaj film Fredija Princa Jr. Down to you

nije mi se svideo bas
Korisnikov avatar
By bas bleu
Slika

:ozbiljan:
Originally posted by Waldorf
Prvi put u životu da ni jednu jedinu zamerku na casting nemam.

[...]

:yes: & :giggle:
Korisnikov avatar
By V25
"The Social Network" - najzad. Dobar, ali ne i odličan, propagandni film koji se oslanja na sjajnu montažu, fotografiju i glumu Jesse-a Eisenberga. Daleko od toga da mislim da treba da se "nakiti" Oskarima, iako znam da hoće. 7/10
Korisnikov avatar
By Blady
Black Swan - Odlican :)
Social network facebook - like !
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Mamurna, na Prvoj uhvatim ovo sranje:

Slika

Iako sam samoproklamovana ljubiteljka tres umetnosti, ovo je tesko za gledanje. Gluma je na nivou predskolske predstave za Svetog Savu. Ako ne i gora. U par navrata je urnebesno smesno, ali u vecini otuzno. Ako nekome nije bas najjasnije zasto ni Marta Keler ni Igor Pervic nisu napravili karijere, treba ovo da vidi.
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by Wilhelmina

Mamurna, na Prvoj uhvatim ovo sranje:

Slika

Iako sam samoproklamovana ljubiteljka tres umetnosti, ovo je tesko za gledanje. Gluma je na nivou predskolske predstave za Svetog Savu. Ako ne i gora. U par navrata je urnebesno smesno, ali u vecini otuzno. Ako nekome nije bas najjasnije zasto ni Marta Keler ni Igor Pervic nisu napravili karijere, treba ovo da vidi.

sta bi bilo da si ga trezna gledala? :smeh:

film je ocajan
Korisnikov avatar
By Mars
Branka Otašević je svojevremeno napisala: "Marta Keler je toliko loša da pored nje i Igor Pervić izgleda kao glumčina."

:D
Korisnikov avatar
By Tungi
Slika

Vise sam ocekivao.Ne lici na Kinga.
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Torry

500 days of summer

:nerd:

ja totalno ne znam o cemu govoris ovde.
ok, oba glavna glumca imaju skoro crnu kosu i zaljubljeni su u 1 zenu sa kojom imaju nesto, imaju i prijatelje i.. pa, kraj.

500 (days of summer) je vema dobar film, i kroz kliseirizanu pricu o fenomenu ZALJUBLJENOSTI pokazuje ono sto se nalazi iza toga, kopa dosta dublje; i sto se tice likova i radnje itd. glumacki savrseno odradnjeno, posebno zooey deschanel.

a down to you mi je jedan od boljih tresh ljubavnih tinejdz, mozda i najbolji, cak mi je i prilicno drag film. da, prezvakana prica ali opet nekako drugacije prikazana i daje osecaj topline.
By Orion
Originally posted by Kittrie
Originally posted by Torry

500 days of summer

:nerd:

ja totalno ne znam o cemu govoris ovde.
ok, oba glavna glumca imaju skoro crnu kosu i zaljubljeni su u 1 zenu sa kojom imaju nesto, imaju i prijatelje i.. pa, kraj.

500 (days of summer) je vema dobar film, i kroz kliseirizanu pricu o fenomenu ZALJUBLJENOSTI pokazuje ono sto se nalazi iza toga, kopa dosta dublje; i sto se tice likova i radnje itd. glumacki savrseno odradnjeno, posebno zooey deschanel.

a down to you mi je jedan od boljih tresh ljubavnih tinejdz, mozda i najbolji, cak mi je i prilicno drag film. da, prezvakana prica ali opet nekako drugacije prikazana i daje osecaj topline.
I ja se zapitah i čak sam skinuo 'Down To You' :kesa: kako bih video da nisam zaboravio pa ne vidim sličnost.

A '500 Days Of Summer' / Zooey :love:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Four Faced Liar, 4/10.
Bitter Moon, 9/10.
Inception, 4/10.
Shutter Island, 6/10.
Social Network, 7/10.
Ghost Writer, 5/10.
Korisnikov avatar
By Evdokija
ni meni nije jasna fama oko Ghost Writera, silne nagrade i to a na mene film nije ostavio nikakav utisak.
Korisnikov avatar
By Evdokija
mislim da je tu vise bio faktor - Polanski je u tvorza wow pa se svi napal`li
Korisnikov avatar
By IriS
juče:
Slika

zanimljivo i creepy :zavera:

i Točkove na B92

volim taj film a još više volim kako sam ga gledala :giggle:
  • 1
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!