Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By hlaefdige
zavisi s kim razgovaram...slicno kao kiborg....

ne mislim da cu nekom da promenim misljenje...nije mi to cilj...prosto zbog sebe...necu da budem neko ko je cutao...dubina rasprave zavisi od mog trenutnog raspolozenja....ako su mi zivci kratki, uglavnom odbrusim nesto tipa "ma ti ces da mi/mu/nam/im kazes" i presecem svaku dalju raspravu...

edit: ja nisam skroz neautovana
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Kiborg
Protivim se uvek homofobičnim stavovima, a zavisno od autoriteta osoba sa kojima komuniciram zavisi žustrina sa kojom im se suprotstavljam, ali nikad! se ne slažem sa homofobijom.
Tako nekako.

Ja sam 300 % outovan :shtap:

Inace, oni kojima sam licno autovan nemaju tako primitivan pogled na svet.
Ako se pak nadje neka budala iz sireg kruga poznanika, koji je upucen (mada mu licno ja nisam rekao... jer dobro procenjujem ljude po pitanju toga, i znam kome i zasto i kada odajem svoju intimu), ili neupucen, nebitno... ispickaram u manjoj ili vecoj meri... u zavisnosti naravno od debiliteta koji je israo na usta.
Korisnikov avatar
By Srklet
doista, ali doista se ne sjecam zadnji put kada sam bio u situaciji da mi netko kaze nesto homofobno...
valjda ljudi ne smiju, jer znaju da ne bih to pustio samo tako :D
By Sheldon
Ne drzim niciju stranu, ali ako neko kaze nesto homofobno, uglavnom dam kontra argument i zvisno od situacije opravdam gay populaciju.

Ali me najvise nervira kada neko izjavi kako je homoseksualnost bolest i da nas treba leciti !!!

:giljotina: :odrasti: :kletva:
Korisnikov avatar
By Lady Achilles
Uglavnom im kazem da je to sto zalaze u privatan zivot neke osobe krajnje nekulturno i da se sve u zivotu vraca.Tako da se ne iznenade kad im jednog dana njihovo dete kaze da je gay.Da ih vidim onda
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ma ja kao kreten branim i branim i onda se uglavnom posvadjam i napljujem ih i tako..

Nikada se ne slazem precutno sa necim sto je u potpunoj suprotnosti sa mojim misljenjem, pa makar crkla.. Jbg..
Korisnikov avatar
By nsBeckie
uvek branim LGBT osobe, ali se nikada ne svadjam. ko nece da saslusa normalno ono sto imam da kazem, ne mora -- topic closed
naravno, ako neko odmah pocne (onako iznebuha) neki homomrzilacki i "pobijte ih" govor, prosto se pravim da nisam cula--kao da ne postoje za mene--smatram da se sa takvim osobama ne vredi svadjati posto im ne mozes objasniti neke stvari, jer nece ni da te slusaju--odnosno, ne mogu da te cuju od buke u sopstvenoj glavi
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Uvek dolazim u konflikte zbod LGBT populacije, i svog opredeljenja!
I naravno, uvek njemu/njoj zacepim usta! :sekirica: :sekirica:
Nemam problem da se suprotstavim autoritetu ili, pak, starijem od sebe.
Smatram da ukoliko neko pocne da pljuje po tome, da automatski pljuje mene, moj izbor i moju licnost. Mislim da i sama mozda ponekad potenciram tu temu, da bih videla ko je kakav (da li je homofobican ili ne.)
Jedan jedini put, kada sam se slozila sa nekim kada je zapravo bio uplasen, je od strane mog druga koji je prolazio pored Karadjordjevog parka, i vracajuci se iz skole, spopao ga je neki gay/manijak. Prvo sam bila u neverici, a zatim samo odreagovala burno i htela sam da idem toj pedercini da polomim glavu! :seljache:
But, sve se dobro zavrsilo. Inace sam prava "svadjalica" :LOL:
Korisnikov avatar
By Chutzpah
Ja sam out samo kod ortakinje.. Ali kada god neko u mom drustvu napada homoseksualizam, i pocinje da mi prosipa pricu o mogucnosti izbora i slicnim s*anjima. Jasno stavim do znanja da nemaju pojma, da nisu dobro informisani, informisem ih.. I eventualno im promenim misljenje ako nisu mnogo tvrdoglavi..
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Popeye

doista, ali doista se ne sjecam zadnji put kada sam bio u situaciji da mi netko kaze nesto homofobno...
valjda ljudi ne smiju, jer znaju da ne bih to pustio samo tako :D
ili će prije biti stoga što se družiš samo s pederima... :kosa:
By therealrocknrolla
Posto me mrzi da izigravam LGBT Cirila i Metodija, pa sve natenane objasnjavam, ja onome ko je poceo razgovor u tom pravcu kazem da ne sere ili da ne jede govna kad, vec, burek nije skup.
Mada, nekada ima takvih bisera da naprosto ne mogu da se naljutim. Onomad, jedan poznanik u teretani krene pricu o pederima i lezbejkama. Ne znam da l' mu je tek tako doslo ili je namerno hteo da me kusa, ali nije ni bitno.
Prvo je trucao kako je trenirao u nekoj teretani u Beogradu i prisao nekom extra izvaljanom decku da zatrazi savet za vezbanje. Kasnije su ga ostali vezbaci podjebavali, u fazonu: Brate, pa gde nadje njega da pitas? On je peder!
Onda se upustio u neverovatnu besedu o dvema lezbejkama koje su dolazile u nasu teretanu. Rekao mi je da jedna od njih (butch) pika fudbal i radi u kasapnici. :krezavi: Kontate, butch-butcher :rotflmao:
Pa je nastavio kako je ona rodjena NORMALNA :zacepi: , ali je hermafrodit. Dakle, nije ona oduvek bila lezbejka nego je muka naterala, jelte. Imala je decka i sve po propisu, ali avaj, izgleda da se on uplasio golemog klitorisa :krezavi: (e tu sam popucala po savovima) i utekao. Njoj je to, valjda, ostavilo traume, i tako, lakse joj je da bude sa devojkama.
Kako da bilo koga uvredi i naljuti ovakvo izlaganje?

*Nisam klozetirana, ali nisam ni u tripu: Dobar dan, zovem se XX, ja sam lezbejka, crknite-puknite!
Korisnikov avatar
By _miki_
I ja,kao i vecina ovde,kada zapocnu takvi razgovori ja pocinjem da branim glbt populaciju.AKo se previse upetljam i vidim da reagujem previse emotivno ili burno,dale sumnjivo, ja pokusavam da prosirim pricu na ljudska prava,na tekovine civilizacije,na prava svih ljudi...
Ali,mislim da sve manje vredi da se skrivam iza robovskih radnika u Vijetnamu,zena u iza burki u Iranu,ateista u Srbiji,jer sve vise mojih prijatelja misli da sam gej(sto ja,boze moj,naravno da nisam).
Korisnikov avatar
By Tungi
Dok sam bio neoutovan,branio sam gayeve,sto je i dovelo do outovanja:lol:
I sada nastavljam u tom smeru:D
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Nemam potrebu da se autujem svakoj budali, ali nisam ni 100% neautovana.
No, uglavnom posegnem za 'poslovicom' da je misljenje kao dupe, svako ga ima, ali ne zele svi da vide bas tvoje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!