- 15 Sep 2010, 02:30
Zapravo i ne znam sta da napisem.. Sta da pitam.. Aktivna sam veoma na jednom forumu, a u ovaj sam samo provirivala i radoznalo citala teme.. Nisam smela cak ni nalog da otvorim, dok se nisam otvorila jednoj drugarici pre pola meseca.. Mozda vama zvuci jako glupo ali je*ena mi je konfuzija u glavi.. Od vrtica su me privlacile zene.. Na pet zenskih simpatija, dolazila je jedna muska.. Sto je i najbolje od svega, ja sam sve to otvoreno pokazivala.. Medjutim, jednom je doslo do toga da me je napalo celo skolsko dvoriste da sam lezbejka, sto me je jako povredilo.. Mama je morala da resi poblem.. Nakon toga, do dana danasnjeg.. Ljubila sam se sa mali milion muskaraca, imala petinge.. Nikada vezu duzu od mesec dana (sto se jel'te i ne moze nazvati vezom ).. Nisam skinula nevinost i ubedjivala sam sebe jako dugo da je cuvam za nekog normalog decka.. Medjutim u zadnjih par meseci uhvatim sebe kako mi se dopada pola zenskog dela grada, dok mi se naprimer svidi svaki stoti muskarac.. Pocnem da citam o tome, krstarim po ovom forumu, diskutujem i branim gej zajednicu na drugim forumima.. Odgledam the L word i mali milion serija i filmova na istu temu.. Saznam dosta toga.. Shvatim da sam to sto jesam i da je jednostavno tako.. Otvorim se ortakinji pre par dana, ona to prihvati najbolje moguce..
Sada sam u apsolutnoj zabuni.. Ne znam kako da se otvorim bilo kome drugom.. Ne u tom smislu, vec.. Da li treba da posadim pojedinacno svaku osobu koju znam i objasnim sve.. Ili kazem najblizima pa ostali kad saznaju..? Gledam one anti gej stranice na fejsu, citam u neverici.. Koliko homofobi zele smrt pederima i lezbejkama.. Koliko zele da nas uniste na gej paradi.. I razmisljam, da li treba da se plasim ljudi ako izadjem iz ormara? Mislim, s obzirom sta sve citam, i kakve su bolesne i zatucane balkanske reakcije na sve.. Da li ste nekada imali takvih problema? Da li cu ih ja mozda imati..
Uostalom, nemam pojma gde da nadjem devojku.. U mojoj okolini su sve same strogo strejt osobe.. Nikada nisam bila sa devojkom zapravo, znam samo da me neverovatno privlace.. Ne znam da li je onda normalan ovaj osecaj straha od prvog puta (poljupca, veze, seksa) sa zenskom osobom..? Milion misli, a sve samo zato sto mi je ovo novo i nepoznato.. Nadam se da razumete.. Samo postavljam sebi pitanja, koja ne bi uopste trebalo da postavljam.. Vec treba da se prepustim i uzivam.. Ali s kim, kako, gde..? Nemam pojma.. Eto i vama sam izasla.. Jedno jako veliko olaksanje..
Pozdravljam vas sve da ne zaboravim.. Jako ste mi ludi i druzeljubivi, sto mi je prava livada, odmor od svakodnevnice i svakakvih debila..
p.s.. izvinjenje moderatorima ako postoji slicna tema..
Sada sam u apsolutnoj zabuni.. Ne znam kako da se otvorim bilo kome drugom.. Ne u tom smislu, vec.. Da li treba da posadim pojedinacno svaku osobu koju znam i objasnim sve.. Ili kazem najblizima pa ostali kad saznaju..? Gledam one anti gej stranice na fejsu, citam u neverici.. Koliko homofobi zele smrt pederima i lezbejkama.. Koliko zele da nas uniste na gej paradi.. I razmisljam, da li treba da se plasim ljudi ako izadjem iz ormara? Mislim, s obzirom sta sve citam, i kakve su bolesne i zatucane balkanske reakcije na sve.. Da li ste nekada imali takvih problema? Da li cu ih ja mozda imati..
Uostalom, nemam pojma gde da nadjem devojku.. U mojoj okolini su sve same strogo strejt osobe.. Nikada nisam bila sa devojkom zapravo, znam samo da me neverovatno privlace.. Ne znam da li je onda normalan ovaj osecaj straha od prvog puta (poljupca, veze, seksa) sa zenskom osobom..? Milion misli, a sve samo zato sto mi je ovo novo i nepoznato.. Nadam se da razumete.. Samo postavljam sebi pitanja, koja ne bi uopste trebalo da postavljam.. Vec treba da se prepustim i uzivam.. Ali s kim, kako, gde..? Nemam pojma.. Eto i vama sam izasla.. Jedno jako veliko olaksanje..
Pozdravljam vas sve da ne zaboravim.. Jako ste mi ludi i druzeljubivi, sto mi je prava livada, odmor od svakodnevnice i svakakvih debila..
p.s.. izvinjenje moderatorima ako postoji slicna tema..