Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By Ulix
Originally posted by Oziris

Ovaaaaj, da li iko od vas misli da je Sharapova gay?

Pitam to zato sto naidjoh na neki forum na nety gde su zene naprosto UBEDJENE da jeste, i ona i Kuznjecova.
Za Šarapovu sam čitao odavno da jeste, mada ona to naravno negira, za Kuznjecovu sam ubeđen da jeste, s tim da Kuzi nije bilo kakva lezbejka već Руска Православна Лезбејка (za neupućene - sve pare od prošlogodišnjeg RG-a poklonila je crkvi).
Korisnikov avatar
By Marvin
Kuznjecova i Skjavone ne mogu biti str8... pa nikako.

A pre par meseci sam čitao da se priča za Stosorku. A ne čini mi se.
Korisnikov avatar
By Oziris
Da, za Stosurku i za Molik se suska isto trac da jesu... Ali ovo za Sharapovu me je najvise iznenadilo. A toliko su ubedjene da jeste... Zao mi je sto ne mogu da nadjem link sad, pokazala mi ga je online prijateljica iz USA koja je radila za WTA 15 god u odeljenju za logistiku - smestaj i rezervacije hotela, organizaciju razlicitih "satnica", pocev od rezervacije restorana, masaza, salona i sl. i tvrdi da su i Sharapova i Sabatini, ali da je Sabatini toliko in the closet da je niko ne moze provaliti, da navodno kad god ide na odmor vodi po 5-6 prijatelja, da stalno ima neke "cimerke" u kuci u Majamiju i sl.
Korisnikov avatar
By inga
Originally posted by spliff

Gabiiii Slika

:love: :love: :bale: :bale:

Slika
joj shto je meni gabrijela ruzna
ima nekako plosnatu facu
nikada nisam razumeo fascinaciju njenim izgledom
I meni je ružna.

Na prvoj slici mi liči na Švarcenegera i to baš u ulozi Terminatora, a na drugoj mi liči na onu što vodi Slagalicu (mislim da je Danijela Pantić ili nešto slično).
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by inga
I meni je ružna.

Na prvoj slici mi liči na Švarcenegera i to baš u ulozi Terminatora, a na drugoj mi liči na onu što vodi Slagalicu (mislim da je Danijela Pantić ili nešto slično).
Meni je taj "švarci luk" prihvatljiv, al' ovo drugo... :shrug:
A moram priznati da na toj slici vaistinu liči na pomenutu voditeljicu. :povez:

No, ima boljih slika. A ima i gorih. Npr:

http://s11.acephotos.org/images/orig/u/ ... w6l176.jpg

:giggle:
Korisnikov avatar
By Oziris
A ne, ne, nisam ja oduvek bila odusevljena njenim izgledom!

Ja sam SADA odusevljena njenim SADASNJIM izgledom! :D
Korisnikov avatar
By spliff
istina
sada izgleda bolje nego ikad
By Ulix
Meni se isto sviđa kako sada izgleda. Ranije je bila sva nekako neugledna. :lepeza:
Korisnikov avatar
By inga
Što se tiče njene lepote, jeste da je sada mnogo lepša nego što je bila ranije, ali meni je ona i dalje ružna.
By Ulix
Meni je i Anabel jako zanimljiva. :)

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Oziris
Mora da se Jelena sad jako sekira sto smo mi pogubili zivce zbog nje, te utapa svoju sekiraciju u nekim od fantasticnih sauna, bazena i plaza Dubaija... :cupakosu:
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa ostavio je sad i Čip izgleda.

Izgleda, pošto mi ni jednog normalnog novinara u ovoj rupi od zemlje nemamo, pa se to eto ne zna.
Gle vesti:

5. jun 2010. | 13:34 | Izvor: B92, politika.rs |
JJ prekinula saradnju sa Bruksom
Najbolja srpska teniserka Jelena Janković posle poraza od Samante Stosur u polufinalu Rolan Garosa prekinula je saradnju sa trenerom Čipom Bruksom.
Amerikanac je odlučio da prekine saranju sa srpskom teniserkom i vrati se u Akademiju Nika Bolitjerija gde je jedan od glavnih stručnjaka.

I ko je sad tu sa kim prekinuo saradnju?!?

A što je najgore, to ni ne mora da bude istina, on je ionako rekao da će nastaviti da radi na akademiji, i da će biti uz nju samo na par najvećih turnira.
Korisnikov avatar
By Oziris
Ma ja rekoh vec jednom, to stalno menjanje trenera i prekid saradnje zbog sopstvenih neuspeha mi nemoguce ide na zivce, a osim eto, subjektivnih mi razloga, zaista mislim da to nikako ne moze biti dobro za igraca.

Samo uzmite primer Henin i Nadala...

A i Brooks je mnogo dobrog uneo u Jeleninu igru. Bar je moje skromno misljenje takvo.
Korisnikov avatar
By Oziris
Nego, kakve su to price da ce Nadal na No.1 ako osvoji RG?

Zar je moguce da ce Federerovo ispadanje i Nadalovo osvajanje anulirati razliku od 3200 poena???
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Aha. Federer gubi baš mnogo poena, a Nadal dobija nešto više nego što Federer gubi. Tako da ukoliko Nadal osvoji RG, biće prvi od ponedeljka.

TRENUTNA PROCENA ATP LISTE ZA 07. JUN
(osvajanje titule donosi +800 poena)
1. Federer 8390 (konacan broj poena)
2. Nadal 7900
3. NOVAK DJOKOVIC 6675 (konacan broj poena)
4. A.Murray 5385 (konacan broj poena)
5. Davydenko 4785 (konacan broj poena)
6. Soderling 4755
7. Roddick 4510 (konacan broj poena)
8. Del Potro 4395 (konacan broj poena)
Korisnikov avatar
By sing&dunum

Zar je moguce da ce Federerovo ispadanje i Nadalovo osvajanje anulirati razliku od 3200 poena???

:nazalost:

A zamisli tek Wimbledon, gde Nadal brani 0 poJena a Federer svih 2.000... :drama:

:sigh:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by sing&dunum

:nazalost:

A zamisli tek Wimbledon, gde Nadal brani 0 poJena a Federer svih 2.000... :drama:

:sigh:
Tako tako...
Iš niz lestvicu... iš iš :mete:
  • 1
  • 312
  • 313
  • 314
  • 315
  • 316
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!