Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By simarrgL*
Patrik Ziskind (valjda sam mu pogodila ime.. 'rvatsko izdanje, a ja i nemacki.. :teletabisi: ) - "Parfem"
By Ulix
Melanie Klein, Julia Segal :fancyklap:
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
Pol Hajni - mogu li krave silaziti niz stepenice :lol:
Korisnikov avatar
By lazarus
Molijera. Otkrivam kako se iza jednostavnosti njegovog izraza krije ozbiljna i slozena studija ljudske prirode. Svakim narednim citanjem ukazuju se nove dimenzije - skoro genijalno!
By faxsimil
Trenutno citam dvije knjige.

Prva: Jevandjelje po Pilatu od Erneta Emanuela Shmita
Druga: Pisci, misljenja i razgovoti od Mese Selimoivca
Korisnikov avatar
By Allkey
čovek koji je stvorio hitlera od dejvida luisa

Slika

intrigantna je

bazirana je na činjenicama iz pouzdanih izvora, dokumentarna je i govori o hitleru koji u početku nije imao ništa što je potrebno jednoj ličnosti vođe kakav je bio, no dešava se to da u toku rata počne da boluje od neke neuroze, a neurologija tada bila tek pronađena kao zasebna nauka. priča je upravo o jednom čoveku, doktoru koji je hitlera lečio "snagom volje" i od njega stvorio ono što jeste i tako sebi potpisao smrtnu presudu (doca je bio ješa).
By Dragonite
Upravo sam završio 'Leto noći' od Dena Simonsa.

Posle Kingove 'Zamke za snove' i one scene u radnji, sa hlebom i olovkom u oku, sam prestao da jedem majonez. Posle 'Leta noći' ću da prestanem da jedem bilo šta jedno mesec dana, dok mi ne prestanu košmari.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Sabrana dela gospodina Daglasa Adamsa i povracam se pomalo na zbirku Horrible Histories by Terry Deary
By dukkehjem
Originally posted by dharmox
Originally posted by dukkehjem

Pacolovac, Grin
Najjača horror proza ikad!
Genijalan je (i to sve novele u zbirci)... da ne bi edicije Novosti, ne bih ni naisao na Grina, ili bih naisao ko zna kada... tako da ispade super... mada moja draga (majka) tvrdi da je kupovina knjiga na trafikama degradacija (a cita bestselere)...

OT: Kad smo kod edicije, (u guzvi sam nekoj) danas bi trebalo da pocnem Belu gardu, od Bulgakova... do sada sam Majstor i Margarita od njega procitao i jako mi se knjiga dopala.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Krležin "Povratak Filipa Latinovića".

Malo pred spavanje. :)
Korisnikov avatar
By svejedno
Vrli novi svet. Malo pred spavanje, sto kaze Dzelajza.

..

Ima nekih knjiga kojima je prosto potrebno vratiti se svakih nekoliko godina, sa nesto vecim zivotnim iskustvom.
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 141
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!