Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Oziris
I ne samo to, nego uzmi u obzir da je na tih 7 turnira ili BRANIO titule/finala/bodove od prethodne sezone, ili GUBIO finala gde je trebalo da odbrani titulu...
Korisnikov avatar
By Sunce
Junior Number One, Pro Number What?

Having a spectacular junior career is by no means a guarantee for success on the Sony Ericsson WTA Tour. Three of the 27 former ITF junior world No.1s (since 1994) eventually rose to No.1 in the pros, three have won singles Grand Slams and 13 have gone on to win at least one Tour singles title. Of course, some of those players are still at the beginning of their pro careers, so have plenty of time to bulk up their resumes.

The following is all the players who have been ranked No.1 in the juniors since 1994 and who have cracked the Top 100 on Tour:

Victoria Azarenka (BLR)
Highest Pro Ranking: No.6 ... Tour Singles Titles: 3
Junior Slams Won: 2005 Australian Open, 2005 US Open

Cara Black (ZIM)
Highest Pro Ranking: No.31 ... Tour Singles Titles: 1
Junior Slams Won: 1997 Wimbledon, 1997 US Open
Notes: Doubles success on Tour has far exceeded her singles, as she has won 53 doubles titles - including five Grand Slams - and has spent the second-most weeks in Tour history ranked No.1 in doubles.

Kateryna Bondarenko (UKR)
Highest Pro Ranking: No.29 ... Tour Singles Titles: 1
Junior Slams Won: 2004 Wimbledon
Notes: Has three doubles titles on Tour, including one Grand Slam.

Jelena Dokic (AUS)
Highest Pro Ranking: 4 ... Tour Singles Titles: 5
Junior Slams Won: 1998 US Open

Vera Dushevina (RUS)
Highest Pro Ranking: 31 ... Tour Singles Titles: 1
Junior Slams Won: 2002 Wimbledon

Anna-Lena Groenefeld (GER)
Highest Pro Ranking: 14 ... Tour Singles Titles: 1
Junior Slams Won: 2003 Roland Garros
Notes: Has 10 doubles titles on Tour.

Martina Hingis (SUI)
Highest Pro Ranking: 1 ... Tour Singles Titles: 43
Junior Slams Won: 1993 Roland Garros, 1994 Roland Garros, 1994 Wimbledon
Notes: Interestingly enough, despite two junior titles at Roland Garros, it was the one professional singles major that eluded the five-time Grand Slam singles champion ... Won 37 doubles titles on Tour, including nine Grand Slams, and was ranked No.1 in doubles for 35 weeks.

Jelena Jankovic (SRB)
Highest Pro Ranking: 1 ... Tour Singles Titles: 12
Junior Slams Won: 2001 Australian Open

Kaia Kanepi (EST)
Highest Pro Ranking: 18 ... Tour Singles Titles: 0
Junior Slams Won: 2001 Roland Garros

Sesil Karatantcheva (KAZ)
Highest Pro Ranking: 35 ... Tour Singles Titles: 0
Junior Slams Won: 2004 Roland Garros

Anna Kournikova (RUS)
Highest Pro Ranking: 8 ... Tour Singles Titles: 0
Notes: Won 16 doubles titles on Tour, including two Grand Slams, and was ranked No.1 in doubles for 10 weeks.

Michaella Krajicek (NED)
Highest Pro Ranking: 30 ... Tour Singles Titles: 3
Junior Slams Won: 2004 US Open

Lina Krasnoroutskaya (RUS)
Highest Pro Ranking: 25 ... Tour Singles Titles: 0
Junior Slams Won: 1999 US Open

Svetlana Kuznetsova (RUS)
Highest Pro Ranking: 2 ... Tour Singles Titles: 12
Notes: Two of her Tour singles titles are Grand Slams ... Has 14 doubles titles on Tour, including one Grand Slam.

Amélie Mauresmo (FRA)
Highest Pro Ranking: 1 ... Tour Singles Titles: 25
Junior Slams Won: 1996 Roland Garros, 1996 Wimbledon
Notes: Two of her Tour singles titles were Grand Slams ... Was a silver medalist in singles at 2004 Olympics.

Anastasia Pavlyuchenkova (RUS)
Highest Pro Ranking: 25 ... Tour Singles Titles: 1
Junior Slams Won: 2006 Australian Open, 2006 US Open, 2007 Australian Open

Agnieszka Radwanska (POL)
Highest Pro Ranking: 8 ... Tour Singles Titles: 4
Junior Slams won: 2005 Wimbledon, 2006 Roland Garros
Notes: She and Urszula Radwanska are only sisters to both achieve junior world No.1 ranking since records have been kept.

The following former No.1 juniors have yet to crack the Top 100 in the pros, however, most of them are still newcomers to the Tour: Eva Birnerova, Kirsten Flipkens, Simona Halep, Noppawan Lertcheewakarn, Kristina Mladenovic, Urszula Radwanska, Laura Robson and Arantxa Rus, María Emilia Salerni, Barbora Zahlavova Strycova.
Korisnikov avatar
By Oziris
Arhiva » Vesti » Alo 02.02.2010
Ameli Morezmo zbog devojke iz Novog Sada gradi terene u Srbiji!
Iz ljubavne avanture Ameli Morezmo, nekada najbolje igračice sveta, i jedne Novosađanke, rađa se poslovni potez od kojeg će profitirati i srpski tenis. Francuska teniserka spojila lepo i korisno
Alo pre 58 dana

Alo
Naime, korpulentna Francuskinja, koja ne krije lezbijsko opredeljenje, odlučila je da investira u novosadsku tenisku akademiju, saznaje „Alo!“. Kako je planirano, sportski centar će, pored najmanje šest terena, imati i hotel.

Morezmova se već duže vremena nalazi u vezi sa devojkom iz Novog Sada, pa se tokom prethodne dve godine zaljubljeni par često mogao videti na ulicama „srpske Atine“.

Za razliku od prethodnih slučajeva, kada su legende kao što su Navratilova i Bili Džin King objavile svoju seksualnost, velike kompanije koje su sponzorisale Francuskinju ostale su uz nju. Ameli Morezmo se iz tenisa zvanično povukla početkom decembra prošle godine, a tokom decenije igranja, od nagrada na turnirima inkasirala je gotovo 15 miliona dolara.

Zasto ja ovo tek sad saznajem????
By Ulix
Originally posted by Oziris

Zasto ja ovo tek sad saznajem????
:drama:

Mislim da su pre godinu, dve sve novine o tome pisale. Znao sam i ime te žene s kojom je, ali sad ne mogu da se setim, da me ubiješ. :plavuso:
By Ulix
Lista tenisera koji će učestvovati na Novakovom turniru:

Na listi učesnika se, između ostalih, nalaze i Džon Izner (SAD), Stanislas Vavrinka (Švajcarska), Sem Kveri (SAD), Ivo Karlović (Hrvatska), Igor Andrejev (Rusija), Markos Bagdatis (Kipar), Lukaš Kubot (Poljska), Andreas Sepi (Italija), Fabio Fonjini (Italija), Jevgenij Koroljev (Kazahstan), Orasio Sabaljos (Argentina), Olivije Rohus (Belgija), Leonardo Majer (Argentina), Floran Sera (Francuska), Majkl Rasel (SAD), Rišar Gaske (Francuska) i Karol Bek (Slovačka).

Dva imena - Fonjini i Gaske. :yay: :zastava:
Korisnikov avatar
By Marvin
A na šljaci će najbolje rezultate ove godine imati JJ i Klajsters.

Enan će još bar 2 finala da izgubi.
A Safina i Kuznjecova padnu ispod petog mesta.
:gatara:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Red bi bio da popadju njih dve, tako visoko lete, a ne pamtim kada su nesto osvojile... :neznam:
Korisnikov avatar
By Oziris
Ja bih voleo da se Kim popne VIIISSSSOOOOKKKKKOOOOO goreeee!!! I ruku na srce, nece ona jos 100 godina igrati, pa bih BAS volela da se "obnovi" pozicijom 1 ! :D
Korisnikov avatar
By sing&dunum
I meni je to palo na pamet, nekako bih voleo da na taj nacin "zezne" Viljamovke. :D

Bila prva, rodila dete i 2 godine bila odsutna sa Tour-a, vratila se i sve ih oborila kao chunjeve. :cheer:

:gitara:
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by Marvin

A na šljaci će najbolje rezultate ove godine imati JJ i Klajsters.

Enan će još bar 2 finala da izgubi.

:gatara:

God, Zeus, Allah, anybody, molim uslisite Marvinove zelje!!! :gatara:
Korisnikov avatar
By Marvin
I Đoković će da bude broj 1.

Kad vam čika Marvin kaže.
Korisnikov avatar
By Oziris
To kad se Federer povuce, jel da? :D

Nesto mi Nole nema "ono" sto Rafa ima, da bi skinuo :kralj: sa njegovog trona...
Korisnikov avatar
By Marvin
Ne ne.
Zbog načina na koji ATP deli poene, i zbog toga što su Đokovićevi poeni raspoređeni po celoj godini.

Do kraja trave Federer brani 5450 a Đoković 2410.

E sad, ako Đoković odluči da dve godine za redom (na Wimbledonu čak 3) ponovo ne uradi ništa... onda i ne treba da bude broj 1...
Ali se meni javlja da će biti.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
A mozda je Srdjo vec slao pretece poruke familiji Federer da ce organizovati otmicu bliznakinja ako se Roger ne povuche, a familiji Nadal pretio sachekushom i motkom preko vec nachetih kolena. :lol:
Korisnikov avatar
By Marvin
Neb' me čudilo :povez:

( i da, nadam se da ste navikli da ja ne znam da saberem 10ak brojeva... pa ovo gore gledajte samo okvirno :lol: ali čini mi se da sam (ovaj put) dobro sabrao )
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Da, secamo se onomad kada si svojom racunicom Feda oterao chak u dozvoljeni minus, Rafu skratio za 2.000, a Dividonku "izvukao sedmicu" i postavio na prvu poziciju. :smeh:

:)
Korisnikov avatar
By Oziris
Pa sad, pazi - nesto mi se javlja da ce Federer BAR do polufinala stici na RG, za Djokovica mi se javlja da ce opet ispasti u 1/4 ili tako nesto, a na Wimbledonu ce ga opet sacekati neki Haas, ili Berdih ili Soderling, i sl. I nesto mi Djokovic UOPSTE nije impresivan na travuljagi, koliko god mu prognozirali da je to jedna od njegovih podloga... Sta vise, mogu bar 10 njih nabrojati koji su mi way better, WAAAAYYYY better.
Korisnikov avatar
By Sunce
"Mora da sam vam nedostajala!"

Slika
Korisnikov avatar
By Sunce
"Pa zar ne znas tko sam ja, tko sam ja?! Trostruka gran slam udovica, sa zabranom da nosim crninu!"

Slika

"Daj Safina, i ove godine smaras. Iskuliraj! U zivotu igraj sa osmehom."

Slika

"I mi se slazemo sa Jelenom!"

Slika

"I baba Bamerka vas pozdravlja. Smeh i sexy look, to je dobro, Dinara!"

Slika
Korisnikov avatar
By Oziris
Pa to, oci prepoznah, ali me je pehar u ruci zbunio i poljuljao verovanje :lol:

A Bammer ne da mi je ovde sexy, nego scary!!! Not to die FOR, but to die OF fear! :skorpija:
Korisnikov avatar
By Oziris
Marvine, kad si racunao, jesi li imao u vidu da Nadal ne brani nista od nekog maja pa do avgusta recimo? Sta god bude dobio u tom periodu, bice to cisti poeni. Bice tesko i tesno... Godina obecava! :)
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa jesam bacio pogled na Nadala, ali on iako na travu nije ni izašao, svejedno brani puno više od Đokovića.

Na to sam mislio kad sam rekao kako АТP deli poene.
(1000 za osvojeno, 600 za finale a samo 360 za polufinale itd )

Evo sabrao sam i njega.
Nadal brani 3280.
Korisnikov avatar
By Oziris
Ajd' neka me samo neko podseti - Djokovic Aus Open 2010 i Aus Open 2009? Mrzi me da trazim! :D
  • 1
  • 287
  • 288
  • 289
  • 290
  • 291
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!