Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
ONO da gledaš!?!?!
Kako se tetura, i posrće i znoji i cedi....

:kesa:

(ali, i ja bih mogao da dođem... )

(a Dokićkini muž i brat pičvajz pravili u avionu juče :trach: )
By Ulix
Originally posted by Marvin

ONO da gledaš!?!?!
Kako se tetura, i posrće i znoji i cedi....

:kesa:

(ali, i ja bih mogao da dođem... )

:lol:

Odvratna je, ali biću tu.
Ista stvar i sa mnom. :jezik:
By Ulix
Od 6-8. Ja imam kartu za šesti. :sise:
By Ulix
Da, Martina je poznata kao teniserka koja poštuje druge. :awesome:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:smeh:

Inace, koliko baba Tina ima sada leta? :hmm:

Kako li ona misli da se ukljuci u nadmetanje sa sestrama i povratnicama... :neznam:
By Ulix
29 godina. S obzirom na to kako igraju ove klinke, mogla bi lako da se nosi sa njima. :retard:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Znaci, k'o Venus. :)

Pa dobro, ne moze vise u prvih pet, ali kad vec toliko ne moze da izdrzi bez tenisa... :giggle:
By Ulix
Neka udara o zid iza kuće, ako joj već toliko nedostaje tenis. :lol:
Korisnikov avatar
By Seaman
Jao ja je obozavam. :love:

Prvo Monika Seles, pa Martina Hingis, a sada JJ. :love:

Bas bih volio da se vrati. Zadnji put kada se vratila stigla je do mjesta br 3. :)
Mada je vec stara za povratak, ali kao sto ste rekli mogla bi da se nosi sa ovim mladjim teniserkama, jer je zenski tenis bas izgubio na kvalitetu.:)
Korisnikov avatar
By Lunja
NUREMBERG, Germany - A one-of-a-kind Barbie doll honoring Kim Clijsters was unveiled Wednesday on the opening day of the world's largest toy fair in Nuremburg, Germany. The 26-year-old Belgian is the first female athlete to be immortalized by the world's leading doll brand. Clijsters joins a very unique club of role models chosen by the Barbie brand to be commemorated as their very own Barbie doll, which includes Oprah Winfrey and Angela Merkel.

Slika

The one-of-a-kind portrait doll has been sculpted in the likeness of Clijsters with her golden blonde hair, accented with light blonde highlights, pulled back in a low ponytail, while wavy curls frame her face. She wears a tennis ensemble inspired by the one she wore when she won the final of the US Open in 2009. Created of authentic Fila fabric, the ensemble includes a miniature recreation of Clijsters' top and skirt. She wears a silvery necklace with clear Swarovski crystal. Also included are real socks and tennis shoes that sport the Barbie silhouette and logo graphics. Her Babolat racquet features authentic tennis grip and Barbie logo; the ball is authentic tennis green. The proud symbol of her accomplishment, a genuine pewter replica of the US Open trophy, is included.

The doll also comes with a miniature version of Clijsters' daughter, Jada. This tiny doll charms with golden blonde curls, styled in a cute and playful look. Jada wears a recreation of the actual outfit she wore on the day her mother became the US Open champion. The pants and black and white striped top, created of single knit, were meticulously designed to match the original.

http://www.sonyericssonwtatour.com/java ... 976,00.jpg
:katemoss:

+ cudi me da Sarapova i Kurnjikova, a i Wizniacki :eureka: jos nisu dobile po jednu Barbie
Korisnikov avatar
By Sunce
Video sam. :love:

Nasi kreteni se nikada nece setiti. Pa bilo bi milijardu lutkica: JJ, Ana, Ceca, Jeca i sl. :lol:

A mogli bismo i mi na forumu.

Ja bih jednog singija - Kena. :lol:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Sunce

Video sam. :love:

Nasi kreteni se nikada nece setiti. Pa bilo bi milijardu lutkica: JJ, Ana, Ceca, Jeca i sl. :lol:

A mogli bismo i mi na forumu.

Ja bih jednog singija - Kena. :lol:

:pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:

:sweet:

:kiss: :hug:
Korisnikov avatar
By Sunce
Izgradnja teniske akademije Đoković na proleće

Kompanija "Femili sport", porodice srpskog tenisera Novaka Đokovića, ovog proleća počeće u Kragujevcu da gradi tenisku akademiju "Đoković" na zemljištu koje su, pre dve godine na 99 godina, zakupili za 36.000 evra.

"Teniska akademija gradiće se na prostoru od 4,5 hektara i najpre će biti izgrađeno osam otvorenih teniskih terena sa pratećim objektima", izjavio je lokalnoj televziji u Kragujevcu direktor kompanije "Femili sport" Srđan Đoković, otac našeg najuspešnijeg tenisera.

Prema njegovim rečima, dva meseca nakon početka te izgradnje, u Kragujevcu će početi da funkcioniše i prva akademija Đoković u Srbiji.
"Potom ćemo nastaviti izgradnju i ostalih objekata, sportsko-hotelskih i poslovnih, površine od nekoliko desetina hiljada kvadratnih metara", rekao je Đoković, ali nije precizirao kada će čitav kompleks, čija je izgradnja prvi put najavljena pre dve godine, i biti završen.

Sigurno je, rekao je Đoković, da će od trenutka kada započnu radovi biti završeni za dve do tri godine.
"Ciljevi i planovi ostali su isti i ništa se nije promenilo od 4. decembra 2008. godine, kada smo potpisalo ugovor sa lokalnom samoupravom, samo smo prolongirali rokove", izjavio je Đoković i ocenio da je interesovanje javnosti za akademiju veliko kako iz gradova u Srbiji tako i u okruženju.

Naglašavajući da je toj kompaniji stiglo na desetine zahteva iz Rusije, Đoković je rekao da će u akademiji mesta biti za 70 do 80 dece čiji će talenat procenjivati svetski priznati stručnjaci.

Gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović, gostujući na lokalnoj televiziji zajedno sa Srđanom Đokovićem, rekao je "da posle dolaska Fiata najvažnija stvar za taj grad je i dolazak porodice Đoković".
"Kragujevać će biti priznat i poznat u svetu i očekujem da ćemo privlačiti sportsku i svaku drugu vrstu paznje javnosti", dodao je gradonačelnik.

Još uvek nije poznata zvanična vrednost ove investicije, ali su se u protekle dve godine u izjavama gradskih zvaničnika moglo čuti da je reč od 10 do 20 miliona evra.

Đokovići su prvobitno sa lokalnom samoupravom potpisali ugovor o formiranju zajedničke firme u koju bi grad uložio građevinsko zemljište, ali se potom odustalo od te ideje, pa su Đokovići zakupili zemljište i ogradili ga. Kako je najavljivano više puta, u okviru Sportsko-rekreativnog poslovnog centra pored teniske akademije biće izgrađeni i centralni pokriveni teniski teren sa gledalištem, 12 otvorenih teniskih terena, tri pokrivena teniska terena, akademija za obuku budućih tenisera i smeštajni kapaciteti.

Izgradnju teniske akademije, čiji se početak u nekoliko navrata prolongirao, prate i različite izjave o broju otvorenih tenskih terena. Tako je prvobitno bilo reči da će ih biti 12, potom se govorilo o 10, a prema izjavi Srđana Đokovića, datoj sinoć na lokalnoj televiziji, biće ih osam.

http://sport.blic.rs/Tenis/172484/Izgra ... na-prolece
Korisnikov avatar
By mmiki
Kad sutra igraju ove nase ribice, da se na vreme nacrtam ispred TV-a?
Korisnikov avatar
By spliff
ana igra u 1600 sa cecom
posle toga jj i alisa
Korisnikov avatar
By Marvin
Izgled Arene Djoković

Slika

Slika

Slika

Stvarno lepo izgleda.

Samo im je to DJOKOVIĆ nešto sitnim slovima napisano :gubitnik:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ćuti, moglo je i gore.
Da natpis čine siluete familije Đoković u majicama sa slovima koja tvore čuveno prezime.
Korisnikov avatar
By Sunce
Citam da su to zemljiste dobili za dzabaka. Za male pare ogromno prostranstvo.

Za par godina vidim: Skola seksa "Djokovic", a i 5 Djokovica na bilbordu: stric, tata, Novak, sin2, sin3 - sa dignutim kitama crtaju DJOKOVIC na nebu.
  • 1
  • 281
  • 282
  • 283
  • 284
  • 285
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!