Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by jennylezba u usponu
Ovaj, hoće li zaista biti publike? Dovela bih vam jednu novu, mladu lezbu kao navijačicu..pa da se ne smara sama dok mi igramo.
![]()
![]()
Originally posted by IriS
dobro niste u Obrenovcu bukirale termin![]()
kad sam videla gde se planira fudbal, odmah mi je ona trunka želja da dodjem odlepršala![]()
Originally posted by IriS
dobro niste u Obrenovcu bukirale termin![]()
kad sam videla gde se planira fudbal, odmah mi je ona trunka želja da dodjem odlepršala![]()
Originally posted by scout_finchALEEEALEEEE!!
na treningu smo jenny, birthday girl i ja pobedili zozi, dee i d.nije bilo strasno. samo 10:5 za nas.
![]()
![]()
Originally posted by SabotagENa mene racunaj da se trpam kod tebe ako ostaje prvobitni dogovor.
E,da,kod mene ima mesta u kolima,za sada se niko nije prijavio da ce ici sa mnom,dakle imam cetiri slobodna mesta...
Originally posted by Birthday_girl
@Andjelika
Jesi ti cula za ono "Sudija je peder"?
Znaci nisi dovoljno kvalifikovana! Nadji hitno jednog pedera da sudi sa tobom. Hocu da je sudija peder! :cmizdri:![]()
Originally posted by Birthday_girlMa ne dolazi u obzir....
Devojke, za nedelju najavljuju lepo vreme - 17C i suncano.
Ako hocete balon moze da se otkaze pa da igramo napolju.
Prednosti:
Uzivanje u lepom, suncanom vremenu.
Ne bi morale da idemo tako daleko.
Besplatno je.
Mane:
Vec u 16h pocinje da se smrkava, pa bi morale da se nadjemo malo ranije, bar u pola 2 da smo na terenu.
Na Kalisu se igra na travi ali ne postoje golovi pa bi morali da ih improvizujemo sa rancevima i stvarima, sto je posluzilo u sredu, ali ne bi imali precku.
Na Adi postoji mogucnost da tereni budu zauzeti pa da moramo da cekamo.
Treca "spoljna" opcija - ako neko zna nek predlozi.
Eto, izjasnite se i diskutujte.
Originally posted by Black LadyJa O BO Z A V A M ovu Bleki,ali bukvalno je obozavam!Tacno mogu da joj zamislim izraz lica dok ovo izgovara!
Originally posted by Birthday_girlMa ne dolazi u obzir....
Devojke, za nedelju najavljuju lepo vreme - 17C i suncano.
Ako hocete balon moze da se otkaze pa da igramo napolju.
Prednosti:
Uzivanje u lepom, suncanom vremenu.
Ne bi morale da idemo tako daleko.
Besplatno je.
Mane:
Vec u 16h pocinje da se smrkava, pa bi morale da se nadjemo malo ranije, bar u pola 2 da smo na terenu.
Na Kalisu se igra na travi ali ne postoje golovi pa bi morali da ih improvizujemo sa rancevima i stvarima, sto je posluzilo u sredu, ali ne bi imali precku.
Na Adi postoji mogucnost da tereni budu zauzeti pa da moramo da cekamo.
Treca "spoljna" opcija - ako neko zna nek predlozi.
Eto, izjasnite se i diskutujte.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!