Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by jenny
Ja danas nikako nisam mogla stići da zakažem. zovem sutra. Ako bude bilo dva vezana od 13h ili 14h ili od 14-15h ili tako neka varijanta zakazujem, ako ne onda sat..i to je to. Sutra vam javim šta sam uradila.
:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By tamanoir
Originally posted by elektron84
Ja sad dodjoh sa "treninga".
Blacky, Plastic, Sitna, Blondie, Tamanoir i ja.

Blacky i ja smo blago osakacene. Nju ubija kvadriceps desne noge, mene zadnja loza.
Ja nema sanse da se sigram fudbalice, za 5 minuta igranja sa vama zaradila sam modrice na desnoj butini, a i prstici leve noge me bole.. :D Da, kesa sam, sta cu kad sam alergicna na bol.. A ni kondicija mi nije najbolja.. :D

EDIT: I daaa, nikad vise ne igram u starkama, to je samoubistvo..
Korisnikov avatar
By elektron84
Ljubav i fudbal :love:

Samo lud covek bi to propustio.

Ma ne moram ni gol da dam! Vredi samo otici, gledati vas malo u tom zanosu i vratiti se kuci. Vredi, zivota mi :drama:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by elektron84
Ljubav i fudbal :love:

Samo lud covek bi to propustio.

Ma ne moram ni gol da dam! Vredi samo otici, gledati vas malo u tom zanosu i vratiti se kuci. Vredi, zivota mi :drama:
Koji ti film gledas? :doh:
Korisnikov avatar
By jenny
Ima u 12h termin. Sve ostalo je zauzeto. Sve.

Jel može to onda?
Korisnikov avatar
By elektron84
Njet lose, njet!

Jedino da vidimo da li shmi moze da smugne sa predavanja :molise:

Shmi, oglasavaj se :sw:
Korisnikov avatar
By jenny
Pogledaće Dee još...i tako smo kolima... ne znam što sam napela na Zvezdaru...
By Dee
Drage zene,

U nedelju 22. novembra bice odrzan antologijski mech. Ekipa Zivotinja pokusace da ispere gorak ukus iz usta, usled izgubljenog prvog mecha. Ali i Romantichari imaju sta da kazu na tu temu…

Teren je zakazan od 15 do 17 chasova… O detaljima cete biti ovavesteni putem u2u-a.

Igraci oshtrite kopacke, pripremite shtucne… Navijaci, nabavite zastave i navijacke rekvizite (i dobru volju da se uopste pojavite)… Igra pocinje… :smiling:
Korisnikov avatar
By Dzi
i dalje cu navijati u sebi da zivotinjice pobede :lol:
:smeh:
By Dee
E da... dobili smo popust od 1000din posto uzimamo dva sata... ;)
Korisnikov avatar
By elektron84
Hahahahahaha!
Divno sroceno ;)

Imace dobru ekipu Zivotinje...nedovoljno dobru da pruze neki veci otpor ali...da, da, vazno je ucestvovati :zvizdi:

Zivotinje :pokazuje:

Ja zelim da pobedi on, bila hala ili stadion....
Korisnikov avatar
By Shmi
Bajno sve mi odgovara samo jos da ne zaglavim negde po gradu pre tekme,kao tada na adi. :D
Posle skolice lepo dolazim tu gde treba samo molim Boga da je to negde na Zvezdari da se ne cimam tamo-vamo previse i izgubim snagu da mogu da vas razbucam.
Korisnikov avatar
By jenny
Koje glavljenje, u subotu 21og ne idem nigde :lol:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by tamanoir
Originally posted by Orlando the Lady
Originally posted by tamanoir
EDIT: I daaa, nikad vise ne igram u starkama, to je samoubistvo..
Sve se moze kad se hoce. :D
A da su razgazene islo bi lakse, ali su relativno nove i jos onako cvrste, pa sam vec uspela da sjebem nogu.. A i zao mi ih.. No dobro, imam druge patike za ovu priliku, sva sreca..
jednom prilikom sam htela da dodam loptu nekim klincima u parku prekoputa faksa... I sjebem se tacno izmedju lopte i betona, udarim palac... I bol prodje posle 3 minuta. kada sam se, posle celog dana na fakultetu, konacno izula, bukvalno sam se pomolila da sutradan i dalje imam svoj palac, makar bio XXL i ljubicast. :)
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by Dee
Igraci oshtrite kopacke, pripremite shtucne… Navijaci, nabavite zastave i navijacke rekvizite (i dobru volju da se uopste pojavite)… Igra pocinje… :smiling:

Kopacke? :smirk:

Pitam kako bih znala koje da ponesem kada budem dolazila.
By Dee
Originally posted by jovanabeograd
Originally posted by Dee

Kopacke? :smirk:

Pitam kako bih znala koje da ponesem kada budem dolazila.
To je, naravno, figurativno receno... Obicne patike su u pitanju... ali ti ponesi, kad dodjes iz daleka, sta hoces... samo dodji... :D
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 196
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!