Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Lunja
Harkleroad - americka teniserka koja se slikala za playboy. Mislim da je sad trudna, bila je u top50 pre par godina.

A naslovna je iz prosle godine, valjda... :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Oziris
A to je izgleda pravilo u Americi - kako se pojavis na naslovnoj playboy-a, tako se udas, zatrudnis, udomis, sta li vec...
Korisnikov avatar
By spliff
nema vishe (zenskog) tenisa
sledetja dva meseca

ja da sam na aninom mestu ja bih vec pochetkom decembra otputovao u australiju. pre toga bih angazovao nekog proverenog trenera i zapocheo dijetu

sve igrachice iz top 20 (osim kim :love: ) imaju gomilu poena da odbrane . tu vidim aninu shansu za sledetju sezonu...

:spliffvechitioptimista:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Oziris
A to je izgleda pravilo u Americi - kako se pojavis na naslovnoj playboy-a, tako se udas, zatrudnis, udomis, sta li vec...
Ako je tako, mozda da se i je slikam za Playboy ili Playgirl. Samo sto ja ne zelim brak i gadim se braka.
Korisnikov avatar
By Lunja
The reason for the Russian’s withdrawal is a back injury, which is likely to prevent her from playing the start of the next season, including the 2010 Australian Open.

Safina said the bone structure in her lower back is "starting to fracture", and that she has had the injury for three months.
:placko:
Korisnikov avatar
By Lunja
According to the Associated Press, Serena Williams has withdrawn from the upcoming Fed Cup by BNP Paribas final against Italy.

The United States Tennis Association announced the news of Serena’s pull-out on Saturday, replacing her on the squad with Vania King.

King, Melanie Oudin, Liezel Huber and Alexa Glatch will face the formidable Italian team of Flavia Pennetta, Francesca Schiavone, Roberta Vinci and Sara Errani on clay in Italy on November 7-8.
:placko:
By Ulix
A da li je dala razlog ili je prosto mrzi da igra?
Korisnikov avatar
By Lunja
:neznam:

Inace, sad procitah da se Dinara prijavila za Brisbane, iako je povredjena. Za sada su prijavljene Kim, Justine i Ana. :cheer:
Korisnikov avatar
By Oziris
Slika

Slika

Da li prepoznajete nekadasnje juniorke? :D
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa iste su sada... (jedino se Karolina nagojila)

Janko izbacio Haneskua... pomama mu i dalje traje, tačno me ne bi iznenadilo da pobedi i Verdaska :giggle:
Korisnikov avatar
By Oziris
A stvarno, Karolina hoda kao da je jahala dvogrbu kamilu!!!
Korisnikov avatar
By IriS
ja mislim da je uspeo da mu vidi pišicu :giggle:
By Kragi
Novak na modnoj reviji (kao maneken) - ves je u pitanju (cini mi se da je to :nesiguran: )
Korisnikov avatar
By Sunce
Upravo sam citao temu US open 08. Prava epopeja, nema sta. Ne moze covek, a da se ne smeje.

Probajte i sami: 13 strana smo ispisali do 2. kola. :lood: Nisam vise izdrzao, ima mnogooooooo!

:lol:
Korisnikov avatar
By spliff
nokia poveo sa brejkom protiv fedexa :hail:

josh samo da odservira dobro,za 1. set :fige:
Korisnikov avatar
By IriS
ijaooooo kako gnjave u ovom desetom gemu :tuc:
Korisnikov avatar
By Lunja
Federeru bas ne stoji braon boja. :bljak:

:kopa:
Korisnikov avatar
By IriS
ali zato Noletu divno stoji crna. :love:
Korisnikov avatar
By IriS
OH YEAH!!!

svaka mu čast! :hail2:
Korisnikov avatar
By Lunja
i to na domacem terenu, hi hi hi :evil:

mada, djokovicu bi bolje bilo da ponovi uspeh na zavrsnom mastersu. bazel je boranija u odnosu na london. :spank:
  • 1
  • 266
  • 267
  • 268
  • 269
  • 270
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!