Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
Jao što bih ja sad voleo da sam u Pekingu, pa da pre svake Serenine bitne serve dreknem FOOT FAULT!!!

:evilgiggle:
Korisnikov avatar
By spliff
jankovic peng next on eurosport
By Ulix
Originally posted by Marvin
Jao što bih ja sad voleo da sam u Pekingu, pa da pre svake Serenine bitne serve dreknem FOOT FAULT!!!

Pa da dobiješ jedan as u glavu, nemoj misliti da nije toliko precizna. :evil:
Korisnikov avatar
By Berserker
Joj, Bože :(

Pa igra joj je potpuno u raspadu, ne može ni najobičnije udarce da odradi.
Gora je bre od Ane. (Ana nije ovako lake lopte slala u mrežu)
Pada Bejžing, a verovatno će i Moskva... al se molim da barem odigra nekoliko rundi u Moskvi :fige:
Čisto da uštedi neke poene...
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Neverovatno... U trećem setu ni jedan jedini poen nije osvojila na servis protivnice.... Pooče Jetza :( :andjela:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Ulix

Pa da dobiješ jedan as u glavu, nemoj misliti da nije toliko precizna. :evil:

Istrpeo bih, a njoj bi tada definitivno bio kraj. :D

(Jo i Simon kažu kako se priča da će ipak dobiti suspeziju na naredna dva grand slama :kolo: )
Korisnikov avatar
By Marvin
A Jelena ima predivnu 'aljinu :mirnatetko:
I mnogo mi je teško pala ova povreda. Najbolje je igrala cele sezone, i onda glupa povreda :cupakosu:

Sad, pošto će teško da se kvalifikuje sad u Dohu, je li pričala ona kad o Baliju?
Za Bali je obezbedila učešće još sa Marbeljom (a nesretna Ana ni to nije uspela)
Korisnikov avatar
By Sunce
Pa Australian open 2010. je rezerviran za Sarapovu.

Jelenina haljinica je mnogo lepa. :yay: Bolje da izgubi od Peng nego od Sarapove.
By Ulix

(Jo i Simon kažu kako se priča da će ipak dobiti suspeziju na naredna dva grand slama :kolo: )
Da to nije malo previše?
Pitanje nije upućeno tebi, tvoj odgovor unapred znam. :D
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Sunce
Jelenina haljinica je mnogo lepa. :yay: Bolje da izgubi od Peng nego od Sarapove.

Nikad lepšu nije imala :yes:

Sve je super, i boja i kroj i detalji... i kako joj se slaže sa tenom...

Savršena! :hail2:
Korisnikov avatar
By Oziris
Da li jos neko gleda ovu rugobu od tenisa koju prikazuju Schnyder i Radwanska?
By Ulix
Originally posted by Oziris
Ne, dečko je "pozajmio" moju TV karticu, tako da nisam uspeo da vidim ni Jeleninu navodno savršenu haljinu. :lol:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Oziris

:lol:
Jao, baš je tako!
Ja gledao prva 4 gema, pa sam seo da učim (ok, prvo ću malo ovde :giggle: ).

Strašne su. Baš sam ih gledao, i pomislio, zamisli da za to platiš da gledaš... pa ni 5$ ne vredi...
Korisnikov avatar
By spliff
josh jedna neiznudjena greshka.........
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
O boze nisam stigao ni tu lepu lila haljinu da vidim a vec je pukla na ovom turniru :lol:

Sutra Nole protiv swatkog malog Viktoja :)
Korisnikov avatar
By Marvin
A u Tokiju se Del Potru učinilo da je i dalje wta turnir, pa je posle one 4 žene nositeljke i on ispao... OD KVALIFIKANTA!!

:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:placko:

Opet izgubi... :drama:

Nisam bio kod kuce da gledam, kazete, ona povreda iz Tokija? :( Neeeeeeeee... :rida:

:usamljen:
Korisnikov avatar
By Oziris
A stvarno i Del Potro... Mislim, nije mi do Del Potra, ali njegov gubitak od kvalifikanta mi samo pogorsava misljenje o Federerovom gubljenju finala... Mislim, ako ga je kvalifikant mogao pobediti, Federer nije trebalo da dozvoli NI igranje 4-og seta, a kamoli gubljenje meca!!!!!!!!!!!!!! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
By cumpig
e ode sezona skroz u picku materinu :( :(
pa dal je mogla ta povreda sad da se pojavi? nisam gledao, ali kazu da je bilo
mucno gledati je kako place na stolici, vec na kraju drugog seta je bilo jasno da joj ruka otkazuje poslusnost :(

no sta da se radi, pa i ako ne stigne do dohe, bali je bar egzoticniji i cenim vise po njenom ukusu :D
mada, ne bi bilo lose da se kolektivno pomolimo u zvoncicin krah do kraja sezone :zavera:

a dal ste culi ovo: kad je vika trazila mto, sarapova je u razgovoru sa treneerom rekla nesto u stilu "is her second name jankovic?" Koja jebena kucketina! znao sam da treba da je mrzim jos od starta i srecom dobro mi ide! :seljache: :panker:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by cumpig

a dal ste culi ovo: kad je vika trazila mto, sarapova je u razgovoru sa treneerom rekla nesto u stilu "is her second name jankovic?" Koja jebena kucketina! znao sam da treba da je mrzim jos od starta i srecom dobro mi ide! :seljache: :panker:
Ja propustio ceo mec. :( Tako da slobodno detaljnije prepricaj nemili dogadjaj.
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by cumpig
Pu pička joj materina! Dabogda joj puklo rame... :pljuje:
A onog njenog oca bih u zatvor strpo, kreten militarofilni! :flaming: :seljache:
Korisnikov avatar
By Sunce
A Sarapova - otkazuje mec u LA 2007, cini mi se, pa onda otkazuje Rim 2008. i tako. Meni je bilo logicno da Jelena preda mec. Vidi da ne moze da je pobedi, niti da da ide dalje. U Australiji je odigrala do kraja.

E sad, mozda je protiv Pengove namerno izgubila da se ne bi srela ponovo sa Marom. One suze su mi bile prenaglasene.
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Sunce

Nikad lepšu nije imala :yes:

Sve je super, i boja i kroj i detalji... i kako joj se slaže sa tenom...

Savršena! :hail2:
Sad sam pregledao fotografije, i stvarno je super aljince. :up:

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Sunce
Posebno je lepa u predelu grudi. :dude: Prosto mi je bilo zao sto nisam zena, pa da nataknem te krpe.
  • 1
  • 256
  • 257
  • 258
  • 259
  • 260
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!