- 22 Sep 2009, 12:43
Ono što je zabrinjavajuće je da si se ti uhvatio za "ja sam gay" stvar, dok si glatko, sa jednim "non" preskočio osnovnu tezu mog posta, a to je da će gay zajednica u Srbiji ostvariti svoja prava tek kad svi njeni članovi (i molim da se ovo "svi" shvati arbitrarno i da se Popajevi istomišljenici ne obaraju na to) shvate da su gay prava integralni deo ljudskih prava. A dokaze da tu jednostavnu činjenicu nije shvatilo dovoljno ljudi možeš naći, nažalost, svugde, iako bi pomislio da su oni koji propagiraju toleranciju sami savladali to umeće.
Originally posted by PopeyeMislim da si malo previše ostrašćen, hm? Ja NISAM izjavio da se radi samo o seksualnoj sklonosti, već sam upravo ukazao na opasnost takvog stanovišta. Nema potrebe da ukazuješ na moju (ne)obaveštenost, insinuiraš da sam površan etc. Na istoj smo strani, sećaš se (ili bi bar trebalo da je tako...)?Originally posted by androglamnon.
Želeo sam samo da istaknem da mislim da svako od nasi mora češće da govori o ljudskim pravima u celosti, a ne isključivo o gay pravima. Jer, ako se borimo SAMO za gay prava, onda smo licemeri, jer se ipak radi samo o seksualnoj sklonosti, non?![]()
pederi koji u 2009. godini izjavljuju da je pederluk tek "seksualna sklonost" dodju nesto kao zagovornici kreacionizma. ok, kuzim da vecinu ljudi ne zanima malo detaljnije znanje, ali idi barem na jebenu wikipediju ako ti je ostalo previse. i ne, nije rijec "samo o seksualnoj sklonosti", a na tebi je da vlastitim angazmanom saznas zasto nije i o cemu jest. hajde, you can do it, ostvarenje prava svih ljudi samo ceka na tebe.![]()
p.s.
ja sam do sada upoznao na hiljade, ali doslovno na hiljade, gay ljudi i NITKO, bas nitko, nije zapoceo razgovor sa "ja sam gay"... pa me zanima, kada se to stalno navodi za primjer (pitaj boga cega, ali se navodi), jel netko actually ikada susreo osobu koja prvo sto kaze bude "ja sam gay"?![]()
Ono što je zabrinjavajuće je da si se ti uhvatio za "ja sam gay" stvar, dok si glatko, sa jednim "non" preskočio osnovnu tezu mog posta, a to je da će gay zajednica u Srbiji ostvariti svoja prava tek kad svi njeni članovi (i molim da se ovo "svi" shvati arbitrarno i da se Popajevi istomišljenici ne obaraju na to) shvate da su gay prava integralni deo ljudskih prava. A dokaze da tu jednostavnu činjenicu nije shvatilo dovoljno ljudi možeš naći, nažalost, svugde, iako bi pomislio da su oni koji propagiraju toleranciju sami savladali to umeće.