Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By жњ
Originally posted by shut
ne razlikujem nam profile :lol: :lol:
pomislim: "jbt kad sam promenio avatar?" :retard:

Isto... mislim da si ti, sve vreme :lol:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Kakva ce biti situacija sa unosom malih digitalnih foto aparata?
Jel neko od vas bio u Budvi na koncertu?
Jesu tamo dozvoljavali digitalne "za licnu upotrebu" :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
jao vi kao da idete na ne znam sta... smeju da se unose svi aparati koji nisu profi, kamere koje nisu profi, dakle svi kompaktni i za licnu upotrebu... tako lepo i pise u saopstenju...
Korisnikov avatar
By Madonna
OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG
Korisnikov avatar
By Stanwik
:balerina: :dance: :dancing: :dancingfever:

posle koncerta u Budvi sam pomislio kako mi treba još jednom da vidim sve jer sam bio u neopisivom transu i skakao kao nenormalan.

2night is the night!!!
Korisnikov avatar
By aIRbORNE
totalni shit! mislim, ajdeee..bilo je ok, ali kao da sam upala u bilo koji bg klub sa elektro obradama madoninih pesama :dj: ..pih :cobanica:
ali kapiram da je na jazu bilo bolje, sad mi je zao sto tada nisam otisla
Korisnikov avatar
By spliff
bilo je (mnoooogo) bolje ovde nego na jazu
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by spliff
bilo je (mnoooogo) bolje ovde nego na jazu
Samo me vi tesite.
Korisnikov avatar
By aIRbORNE
da, u sustini nie ispunila ocekivanja ... nije to bilo ono sto sam ocekivala, da ce napraviti do jaja atmosferu, da cujem madonu i i vidim njenu energiju... i da, fucking riba nije mogla ni na bis da izadje...ma nije rekla ni jbn hvala, cao, zdravo.... ali ok, opet jedna moja drugarica se odusevila... tako da :bubblegum: :D
By жњ
pustila nas je na probu... bez sminke, bez frizure i bez kostima, ali FENOMENALNA :lol:

izula nas je!!

keva!!!!
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by жњ
pustila nas je na probu... bez sminke, bez frizure i bez kostima, ali FENOMENALNA :lol:

izula nas je!!

keva!!!!
A koga to "nas"?

I ono najbitnije, vide li ko iWannku?

Is he real?
By жњ
osvrt na atmosferu...

subjektivni utisak - meni je na jazu vise odgovaralo jer je publika bila zivlja... makar onaj deo koji je uspeo da udje

ovde su mi ljudi u proseku delovali ravnodusnije :/
By жњ
Originally posted by Strix
Originally posted by жњ

izula nas je!!

keva!!!!
A koga to "nas"?

pristune??? :retard:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by жњ
Originally posted by Strix
Originally posted by жњ

izula nas je!!

keva!!!!
A koga to "nas"?

pristune??? :retard:
:lol:

Vaistinu :retard:
Korisnikov avatar
By Dirrty
BABAdonna je to, sta ocekujete... zena ima 300 godina.
Vokalno nikad nije mogla previse oduseviti, a posto je i omatorila, sigurno ne moze da se bacaka po sceni kao ranije.

A i pesme sa ovog albuma joj bas i nisu za tako nesto... bas su mirne i ravne... bezveze.

Pretpostavljam da joj je prethodna turneja bila mnogo bolja, sa onim shipketinama po sceni i skakachima.

Ma, bitno da je bila, a jos bitnije da je otisla i da ljudi vise nece smrati u vezi njenog koncerta!
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by Dirrty
BABAdonna je to, sta ocekujete... zena ima 300 godina.
Vokalno nikad nije mogla previse oduseviti, a posto je i omatorila, sigurno ne moze da se bacaka po sceni kao ranije.

A i pesme sa ovog albuma joj bas i nisu za tako nesto... bas su mirne i ravne... bezveze.

Pretpostavljam da joj je prethodna turneja bila mnogo bolja, sa onim shipketinama po sceni i skakachima.

Ma, bitno da je bila, a jos bitnije da je otisla i da ljudi vise nece smrati u vezi njenog koncerta!

Svaka ti je zlatna... :up:

:hail: :hail: :hail:
By жњ
zakrcio se saobracaj nakon konca... cekam da komentare baci jos neko ko jeste BIO na koncertu (a nije samo mastao o tome) :slinavko:
By J...
:dance:

Pre nego sto pocnu da se zale ja samo da kazem da je meni koncert bio odlican i sve ostalo sem one prasine i flasa sa vodom bez poklopca... :doh:
By biotherm
koncert je bio fenomenalan... cak sam uspeo da vidim probu!!!

i bila je guzva u fan pitu...

umooooran sammmm... napisacu sutra, ooops, danas kako sam se osecao i kakav je moj utisak :)

laku noc
Korisnikov avatar
By Dirrty
Dodao bih jos, da jos manje kapiram zasto su joj koj' kurac placali da dodje i na Jaz i u Bg za ovaj jako prosecan album, sa jako prosecnim pesmama, koji je imao jako prosecan uspeh.

Dok za prethodni album, mnogo uspesniji (prodavaniji), bolji, zivlji, inovatnivniji, a da ne pominjem singlove sa istog... nije ni prisla Balkanu.

Mada, vidim po podacima da joj je ova turneja mnogo uspesnija... 280 mil. dolara (najuspesnija turneja solo izvodjaca ikada)... dok je prethodna 195 mil (najuspesnija turneja zenskog izvodjaca ikada)...
Mozda ljudi misle da ce da odapne uskoro, pa se trude da joj vise posete koncerte? :nerd:
Korisnikov avatar
By jenny
pa šta znam...ja sam bila oduševljena što nas je pustila na probu :)
ustvari to mi je bio i highlight večeri..jer kao koncert sam videla i na jazu, pa sam i samim tim bila manje euforična. I slažem se publika je tad bila življa nego sad.

A popizdela sam na samu sebe jer sam bila toliko neodlučna gde da zauzmem mesto da sam kao usran golub se vrtela pola sata i na kraju opet mislim da sam mogla bolje da izaberem :doh:
Korisnikov avatar
By jenny

Dok za prethodni album, mnogo uspesniji (prodavaniji), bolji, zivlji, inovatnivniji, a da ne pominjem singlove sa istog... nije ni prisla Balkanu.

što je meni jaaako žao.. ovaj album nije ni prineti predhodnom, a isto važi i za koncerte..
Korisnikov avatar
By Dirrty
A mozda su za prethodnu turneju njeni fanovi bili skepticni, zbog njenih par prethodnih, ne toliko dobrih ostvarenja... dok, odusevljeni upravo tom prethodnom turnejom i albumom, su odlucili da u vecem broju posete i isprate ovaj? :eureka:

To je vrlo moguci i logicno objasnjenje :carica:

Dovoljno komentara od mene.
Ostavljam vas vasim utiscima.
By жњ
Originally posted by jenny

što je meni jaaako žao.. ovaj album nije ni prineti predhodnom, a isto važi i za koncerte..

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Meni je neostvarena zivotna zelja da vidim uzivo "Confessions Tour".
  • 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!