Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By alexandermagic
Originally posted by sleepingsun
Znam da je jebeno ziveti sa sobom kada roditelji ne znaju za vas..a imate divan odnos..a unistilo bi ih da saznaju da su im sin/cerka gay..kakva su vasa razmisljanja povodom toga?
"Divan" odnos, a zasnovan na obmanjivanju nekoga. :pinknaocari:
Da li će ih neko saznanje uništiti se ne zna dok im se ne saopšti istina. Ista može biti teška, ali na koncu, oslobađa.

OnT: Ne planiram ni zajednički život ni brak sa ženom da bih udovoljavao okruženju. Dijete, koje želim, ću imati i bez toga.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by sleepingsun
Bas danas sam bila na picu sa jednom ekstra dewojkom koja je mladja od mene..i ona mi je iznela svoj stav o tome da planira sutradan brak sa tipom i decu..jer ne moze sebe da zamisli u vezi sa ribom za ceo zivot.I jos jedna devojka koju znam isto mi je rekla..kao bice sa ribama jos par godina..a onda muz,klinci,,bla bla.Jel mislite da je to u redu>Biti sa nekim samo zbog toga sto tako treba..imati sve po unapred predvidjenom rasporedu..ili biti svoj pa ostati sa tom osobom jebenog istog pola ako je vec sudbina tako zadesila. :smug:
Ovim ne osudjujem ni jedne ,ni druge.Znam da je jebeno ziveti sa sobom kada roditelji ne znaju za vas..a imate divan odnos..a unistilo bi ih da saznaju da su im sin/cerka gay..kakva su vasa razmisljanja povodom toga?
Možda je devojka bi.

Možda devojka nije spoznala prave vrednosti lezbejske veze i nije se onako "do ušiju" zaljubiškala.

Možda želi da ima decu, a ne želi sama da ih podiže, pa svoju seksualnost žrtvuje zarad želje za materinstvom.

Možda želi da bude prihvaćena u društvu u fullu, i ne dopada joj se položaj lezbejki ...

Možda jednostavno još ne zna šta hoće (ovo je najverovatnije).

Nemam ništa protiv brakova ovog tipa ako imaju smisao, obostrano shvatanje u šta se upuštaju i imaju iste životne ciljeve
Korisnikov avatar
By m..
Ne bih nikada pristala na brak zbog okoline. meni je ipak moj sopstveni zivot veoma ispred necijeg misljenja. A drugo, necu da udjem u nesto gde bih bila ocajna i time ostetila jos bar 2 druga zivota.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
TO sto ce se ona udati za str8era je za nju neka vrsta garancije za ceo zivot (a ne shvata da nije).

To sto ce se lezbejka udati za str8era ili gay za str8erku je samo strah od samoce i nemanje herca da se izboris za svoj zivot i zivis za druge, a ne za sebe, ali kada to shvate da je pogresno verovatno ce imati 80god., a tada je kasno...
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Ako je neko bi, moze da se ozeni/uda i bude srecan, zasto da ne?
Evo ja sam npr.bi i zelela bi da se udam, da imam decu... Ako se to ne desi, sta da radim, tako je kako je :)
Koga god da izaberem mislim da necu biti potpuna, sa deckom ce mi faliti devojka i obrnuto....a mozda samo nisam naisla na pravu osobu.

Slazem se sa REIem, kod devojaka "radi" majcinski instinkt i on je glavni pokretac ideje o "One happy Str8 family" ....

Mozda gresim... ne znam..
:kopanos:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ne radi kod svih taj instikt, hvala Bogu! :hail: A dete mozes imati i bez braka i bez tipa i ziveci sa ribom, tako da su ta nazovi opravdanja postala besmislena! :yes: ;)
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by m..
Ne bih nikada pristala na brak zbog okoline. meni je ipak moj sopstveni zivot veoma ispred necijeg misljenja. A drugo, necu da udjem u nesto gde bih bila ocajna i time ostetila jos bar 2 druga zivota.

:up: for that :)
Korisnikov avatar
By MILENA-otrovnica
Nikad se necu udati-ni za muskarca,ni za zenu.Ne verujem ni u brak,ni u vecnu ljubav.
Mislim da je najbolje resenje vanbracna zajednica.:blenta:
Korisnikov avatar
By hush
ne kapiram kao mogu da zive u lazi...
mislim na ljude koji se zbog deteta zene/udaju...na pocetku sve bude nice i savrseno..a later, sami sebe potisnu i postanu isfrustrirani zbog cinjenice sto im je dosta lazi...
a onda ako nadju gay osobu koja ce im, recimo nesto znaciti...nece moci da budu uz nju, a ta osoba sa kojom su odlepi zbog neodlucnosti doticne persone...itd..itd..

malo konfuzan odgovor, ali tako je kako je...

:serlok:
Korisnikov avatar
By HARP
Život je jedan, mislim da trebamo imati iskren stav prema sebi.

Znam da je problem, pritisak društva. Mene keva ne pita za brak, dok je ostali stalno bockaju: A, kada on misli da se ženi?
Sada, imam osećaj da je gore mojoj kevi nego meni...
By Kragi
Originally posted by Hans_87
Jao, ne znam sta bih ti rekao. Jako cesto razmisljam o tome. Mislim da bi me mnogo vise boleo zivot sa zenom, i to da su svi srecni oko mene a da ja trulim iznutra. Zavisno od toga gde zive, gay ljudi ce u tolikoj meri biti i srecni. Da sam u Holandiji, bilo bi sve mnogo drugacije. Srbija je takva zemlja gde je bitno i da su komsije srecne kad vide lepe porodice, pa da onda ogovaraju...Opet, ne znam zasto bi brak bio dokaz necije heteroseksualnosti. Sijaset straight ljudi se ne zene/udaju...Brak je kriticno polje danas kako god se uzme. Sve je nekako instant, tako i partneri...ne znam kuda ce nas to odvesti.
:up:

btw licno nemam nameru da se krijem iza pravana (citaj zena-brak) da bih drugima bilo sta dokazivao. Pritiske ne trpim a na eventualna pitanja budem jako ostar i grub :) ne zato sto sam gay, nego zato sto mislim da druge nikako ne smeju da zanimaju stvari koje se ticu mog licnog zivota :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!