Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Lunja
jbt, koji vetar! mama-dragani ce se pokvariti frizura. :kosa:
Korisnikov avatar
By Lunja
joooj, zvonareva je pocela da besni... :eya:

ovo igranje po vetrustini mi je tragikomicno. kao neki reality show - napolju je oluja, ko pobedi osvaja milion (ili koliko vec...), pa se snalazite. Let Mortal Combat Begin!
Korisnikov avatar
By Kylender
E kako se iznervirah, grrrrrr!

Tako je glupo izgubila prvi set...
Korisnikov avatar
By Lunja
jeste, slazem se. u tako bitnom trenutku ona zakuca loptu pravo u mrezu. i to sa servis linije. :doh: cak sam se i ja iznervirao.

a uzivao sam u prvom setu. toliko improvizacija, lopte (i kese, i papiri, i ostalo smece) letele na sve strane... i za sve greske sam okrivio vetar, kao, nisu one krive. ali taj poslednji poen je cist promasaj!
:giljotina:

a sad u drugom, onaj anin as - :smeh: to moram na youtube da nadjem i ponovo da pogledam.
Korisnikov avatar
By Kylender
Tako sa razočaran... Zvonareva ne radi ama baš ništa i pobeđuje... Mislim, kad mene toliko frustrira mogu misliti kako je tek njoj (Ani) na terenu, ali zaista me nervira to pokušavanje silovanja loptice po ovoj vetrometini...
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Kylender
Zvonareva ne radi ama baš ništa i pobeđuje...
Neko rece u Pescaniku: "neke stvari se najbolje resavaju tako sto se uopste ne resavaju". :lol: Mudra Zvonareva.
Korisnikov avatar
By Kylender
Pa baš tako. Ana je pred porazom jer je jadna bila previše glupa danas. A šteta, igra svoj najbolji tenis u poslednjih nekoliko meseci.
Korisnikov avatar
By IriS
kakvi NEuslovi za igru :ozbiljan:

žao mi Ane, mada je propustila sve prilike koje je imala. no, i samo finale je uspeh za nju posle grozomornih igara koje je pružala prethodnih X meseci.
Korisnikov avatar
By mmiki
A zaboravljate Zvonarevu..... :P
Kako god da je igrala, pobedila je.
Korisnikov avatar
By Lunja
I budimo fer prema Zvonarevoj. Radila je BAR nesto - borila se protiv vetra. :D
By Ulix
Ali bukvalno je i osvojila i svoje i Verine poene.
Korisnikov avatar
By mmiki
Budimo fer prema Zvonarevoj.

Osvojila je Indian Wells bez izgubljenog seta.
Korisnikov avatar
By Kylender
Užasno... Ani pod hitno nekog psihologa koji će je naučiti strpljenju. Boli koliko su neke njene odluke u ovom meču bile glupave... Ishitrene i nepromišljene. Ima 21 godinu, krajnje je vreme da sazri. Ako će ikada sazreti uopšte.
Iako, pored silnih kritika koje izrekoh, plasman u finale je odličan rezultat i Ana najavljuje da od nje ožemo očekivati neke sjajne rezultate do RG (pritom i ne brani poene do tad, bar ne mnogo njih).:cheer:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by mmiki
:hail:
Zverka je odavno podigla nivo svoje igre, i zasluzuje da konacno osvoji jak turnir.
:fancyklap:
By Ulix

Eto. Osvojila je Indian Wells bez izgubljenog seta. Ana joj je veceras, recimo, poklonila 2.
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Ulix

Eto. Osvojila je Indian Wells bez izgubljenog seta. Ana joj je veceras, recimo, poklonila 2.
Nemoj da si tolika cepidlaka. makar je onih preostalih 10 posteno osvojila. :hand:
:P

+ bila je dovoljno pametna da prihvati poklon. kladim se da postoje teniserke koje to ne bi umele da cene. :D
Korisnikov avatar
By Kylender

Upravo tako, Vera Zvonareva je odična, i na ovom turniru bila i u poslednjih 7-8 meseci... Ali, igra u finalu je bila slabašna i da je Ana uspevala da prepozna koliko je zapravo Zvonareva bila loša večeras - ishod bi bio drugačiji. Ovako, Vera nije mogla da dođe do izražaja od ustreptale Srpkinje. Tinejdžerski skroz.
Korisnikov avatar
By mmiki
Ja se uopste ne secam kad je (i da li je?) Ana po vetrovitom danu igrala dobro... A sto se glupih odluka tice, za to se slazem. Pre godinu dana je imala mnogo bolja resenja.
By Ulix
Da se razumemo, ja volim Veru, ona je odlicna teniserka. Ali veceras stvarno nije morala ni da se pomera.

I da stvar bude gora - Anin tenis je i u ovako losem izdanju bio bolji od Verinog. I opet je uspela da izgubi zato sto je stoka brzopleta. :evilwait:
Korisnikov avatar
By IriS
................Srpkinje. ...........
:bljak:

ako moram da slušam na RTSu od bisernih komentatora (Srbin, Srpkinja), ne moram ovde da čitam. ona ima svoje ime i prezime. :ozbiljan:

:pms:
Korisnikov avatar
By Kylender
Originally posted by IriS
................Srpkinje. ...........
:bljak:

ako moram da slušam na RTSu od bisernih komentatora (Srbin, Srpkinja), ne moram ovde da čitam. ona ima svoje ime i prezime. :ozbiljan:

:pms:
A ja ne moram da trpim tuđe alergije na sasvim obične stvari. Nazvaću je i Bundeva ako tako želim.:durenje:
By Ulix
Nemoj molim te da je zoves Bundera. Zovi tako Jelenu Jankovic. :lol:
Korisnikov avatar
By Kylender
Nemoj molim te da je zoves Bundera. Zovi tako Jelenu Jankovic. :lol:
He he he

Za Jelenu bih morao da smislim neko drugo ime... Nešto što je bilo malo i brzo pa je poraslo i postalo tromo... Troma bilderka... Još uvek tražim adekvatnu paralelu sa biljno-životinjskim svetom.

Nego jedno tenisko pitanje za posetioce ove teme:

Da li neko igra tenis od vas i da li postoji neko ko bi igrao (i) samnom? Bliži se uklanjanje ovih balona pa će i cena biti pristupačnija. Ako bi neko bio zainteresovan, ja posećujem terene na Olimpu kao i jedan privatni teren takođe u blizini Cvetkove pijace...
Korisnikov avatar
By Berserker
Mislim šta da vam kažem, za vetrovit dan pozovite Jecu ili Veru.... :hvala:

Lepo je Vera igrala, a i Ana se pokazala dobro.
Korisnikov avatar
By ROYAL
Izgubi Ana... Prvi set - 'ajd' čovek da kaže i da se borila, a drugi - ne bih.....
Korisnikov avatar
By Sunce
Sunce snima film: teorije zavere u tenisu, agonija i ekstaza. Vera joj je prosle godine poklonila finale Linca (da bi dete doslo k sebi), a Ana joj sada vraca dug. Salim se. Nisam gledao :( . Moja Verucka pobedila bebu Anu...smeh i suze. :P :) :(
Korisnikov avatar
By Lunja
Race

1 WILLIAMS, SERENA USA 2750
2 ZVONAREVA, VERA RUS 2380
3 DEMENTIEVA, ELENA RUS 2175
4 SAFINA, DINARA RUS 1971
5 AZARENKA, VICTORIA BLR 1290
6 WILLIAMS, VENUS USA 1180
7 IVANOVIC, ANA SRB 1130
8 BARTOLI, MARION FRA 1096
9 RAZZANO, VIRGINIE FRA 892
10 WOZNIACKI, CAROLINE DEN 870
11 MAURESMO, AMELIE FRA 840
12 KANEPI, KAIA EST 711
13 PAVLYUCHENKOVA, ANASTASIA RUS 675
14 CORNET, ALIZE FRA 635
15 KUZNETSOVA, SVETLANA RUS 626
16 SUAREZ NAVARRO, CARLA ESP 625
17 JANKOVIC, JELENA SRB 595
18 KLEYBANOVA, ALISA RUS 570
19 BENESOVA, IVETA CZE 567
20 PENNETTA, FLAVIA ITA 561
:pegla:
  • 1
  • 219
  • 220
  • 221
  • 222
  • 223
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!