- 15 Mar 2009, 14:37
oni "crni oblaci i narikace" nisu bili namenjeni tebi.
Niti su bili inspirisani tvojim postom.
Zapravo, setio sam se jednog spliffovog odgovora, mislim na dan davis cup meceva srb-esp, kad je prokomentarisao da je to "crn dan za srpski tenis".
A i setio sam se moje babe, koja SVAKI jebeni poraz Ane, JJ i Noleta dozivljava toliko dramaticno... cak i kad casno izgube u finalu. Pa sam nekako stigao do cele nacije koja pada u depresiju...
Inace, slazem se za oscilacije, ali samo u Aninom slucaju.
Jelenini rezultati su (do ove sezone) bili sinonim za konzistentnost. Jedino sto joj zameram je mali broj pobeda nad najboljim teniserkama. Mali broj u odnosu na druge top 5. Zato nije ni uspela da osvoji GS, jer na GSu MORA da dobije nekoliko top10 igracica u nizu.
Originally posted by KylenderAko je odgovor namenjen meni,
Ovaj, nisam ni mislio da je crna serija Jelene "crnja" od crne serije Ane od prošle godine... U mom srcu ima dovoljno mesta za obe. Ali, pravi su heart-brejkeri, igraju sa previše oscilacija za vrhunske teniserke. Ili ja jednostavno ne posvećujem dovoljno pažnje ostalima da primetim te iste stvari... ( ili su pak njih dve i njihovi rezultati previše u mom fokusu).
oni "crni oblaci i narikace" nisu bili namenjeni tebi.

Zapravo, setio sam se jednog spliffovog odgovora, mislim na dan davis cup meceva srb-esp, kad je prokomentarisao da je to "crn dan za srpski tenis".

Inace, slazem se za oscilacije, ali samo u Aninom slucaju.
Jelenini rezultati su (do ove sezone) bili sinonim za konzistentnost. Jedino sto joj zameram je mali broj pobeda nad najboljim teniserkama. Mali broj u odnosu na druge top 5. Zato nije ni uspela da osvoji GS, jer na GSu MORA da dobije nekoliko top10 igracica u nizu.