Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
ja tipa 15.09.2007.Da dodam - zabavne, sa smislom za humor, neinhibirane (ni socijalno ni sexualno), tolerantne i svestrane, inteligentne, optimisticne, radoznale, prakticne, snalazljive, nezne i stanju da me maze satima (jbg ja ko macka). pozeljno da umeju da kuvaju bolje od mene (ne ocekujem da mi zena kuva, al ne bi bilo u redu da jedemo moje gumeno meso)...
Mhm, dobro pitanje.
Idealna zena... Pa i ne mora da bude idealna, ne znam cime bih ja zasluzila idealnu, jer ja nisam idealna i a nesto ne tezim tome, nego...
Jebote, idealna zena je ona zena koja vodi jedan fin i ispunjen zivot i koja je srecna i zadovoljna i uziva u stvarima koje radi. Koja stvari ne vidi kao probleme, vec kao izazove i koja je dovoljno jaka da se izbori sa svojim strahovima i nesigurnostima (dakle nije ljubomorna i posesivna na prvom i drama queen na drugom mestu). Zena koja ume da ispolji emocije bez straha i koja ima svoje misljenje i nezavisna je. Negde tu sex s njom mora da bude dobar i mora da me privlaci, lol. Anyway, neko samodovoljno i stabilno stvorenje. Ma zena koja ume da jede sama u restoranu. I zena koja ne mrzi lepe zene i zena koja ne mrzi uspesne zene.
Ono sto nije prihvatljivo su nesigurne i nezadovoljne i slabe i nemocne zene kojima treba tona sigurnosti i neko da ih spasi od dosade, samih sebe, usamljenosti i drugih umisljenih bullshita. Ljubomorne, ugrozene, spletkama sklone princeze koje misle da im svet nesto duguje i da neko treba da im nesto pruzi, a ne umeju same to da osvoje za sebe.
Anyway u nedostatku ovog prvog, moze i ono drugo, ali samo u funkciji koju je ZNJ lepo ilustrovala slikom,![]()
Originally posted by BerlinNe mislis li da svaki par ima zajednicki svet koji je intimno razlicit od svih ostalih
Tip devojke koja ima dovoljno hrabrosti da me prati i dovoljno mudrosti da sa mnom stvori svet razlicit od svih drugih svetova.
Originally posted by Berlin
Tip devojke koja ima dovoljno hrabrosti da me prati i dovoljno mudrosti da sa mnom stvori svet razlicit od svih drugih svetova.
Originally posted by RuznaGlupaZla...To je taj majstor koji svojim postovima ne kaže ništa, a rekao je.
Nikakav.
Originally posted by ...Sitnicava...videla sam ti savrsenu zenu pre pola sata kako nadrkano gura zgepce u kolicima.
Rekoh već da nemam standard, ali hajde da nabacim pokoju karakteristiku.
U principu, svetlo ne volim.
Sviđaju mi se blago ukošene oči.
Konjaste crte lica, veći nos, manje uši, poznato, je li.
Volim hladnoću i rezervisanost, prek pogled.
Nikako slatkorečivost i preteranu suptilnost
(pućenje, trćenje guze itd.)
![]()
Originally posted by m..Originally posted by ...Sitnicava...videla sam ti savrsenu zenu pre pola sata kako nadrkano gura zgepce u kolicima.
Rekoh već da nemam standard, ali hajde da nabacim pokoju karakteristiku.
U principu, svetlo ne volim.
Sviđaju mi se blago ukošene oči.
Konjaste crte lica, veći nos, manje uši, poznato, je li.
Volim hladnoću i rezervisanost, prek pogled.
Nikako slatkorečivost i preteranu suptilnost
(pućenje, trćenje guze itd.)
![]()
![]()
Originally posted by m..teletext
jao meni je u sustini najbitnije da je zabavna, stvarno ne mogu neke unjkave zene. to mi je kao da dejtam krpu ili teletext.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!