Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Ulix
Originally posted by Marvin
Nego nego!
Ja obično u komentarima saznam više (i zanimljivije) nego u tekstu :smilegrin:
U tim komentarima ima toliko teniskih eksperata, da me ponekad naprosto ocaraju. I nateraju da pomislim: znaju li oni kako izgleda reket? :pinknaocari:
Oh, pa i to... naravno :) ))

Kako ko izgubi tako kreće lelek "srpska posla", "preča joj je modna pista od tenisa"...

A najzabavniji su oni što pravoslavuju i prizivaju Vasilija i sve svete sile. I samo kad neko od Rusa od nenaših pobedi odgovara :lol:

Ali, uvek se nađe bar neko normalan koji kaže nešto zanimljivo, nešto što se nije znalo (eto npr taj sat gore)... Ovi sa što pišu tekstove samo prevedu, ubace koju reč... i govoto.
Korisnikov avatar
By Lunja
Ovo je slika koju cemo najcesce gledati ove godine. :D

Slika

Ko ce zaustaviti nezaustavljivog Mareja?
Korisnikov avatar
By Lunja
Koliko vidim po (zutoj) stampi kruze glasine da je i Ana, sem JJ, bolesna, a da Djokovic "krivi" reket za poraz u Brizbejnu. :shrug: Kakav pocetak sezone...
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Cccc, zavera svetskih razmera.. truju nam tenisere :zavist:

Uzgred koliko sam mogao da primetim, i Verdasko se nešto razmahao... Igra ko Đoković na prošlogodišnjem AO. Biće bre ovaj AO zanimljiv hehe.
Korisnikov avatar
By Sunce
Taj Verdasko je dupla pumpa: pumpa Anu a ispumpava joj pobednicke gene. :cupakosu:

Ana je i pre Roland Garrosa igrala slicno - vezbala agresivnu igru stvarajuci utisak da nije spremna za duge relije. A onda je pobedila skrivenim oruzjem. :harmonika:
Korisnikov avatar
By Sunce
Meni se svidja ovaj Spanac. :sweet:

Slika
Slika

Mozda ato sto su nam profili slicni. :skriveninarcis: ...a imamo i slicne zulufe. :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
:lol: kao neki glodar - cipiripi. :)
Korisnikov avatar
By Berserker
Svaka chast, Cipiripija se ne bih setio... :lol:
Korisnikov avatar
By spliff
puche wozniacki
a imala je mech lopte

:(
Korisnikov avatar
By kenozoik
pobedio.
sad igra protiv Ancica. Zna li neko u koliko sati po nasem vremenu i da li ima prenos?
Korisnikov avatar
By spliff
nole pobedio 6/3 6/4

:kolo:

Thursday, January 15, 2009

Singles - Semifinals
(3) Elena Dementieva (RUS) d. (1) Serena Williams (USA) 63 61
(2) Dinara Safina (RUS) d. Ai Sugiyama (JPN) 64 76(3)
Korisnikov avatar
By Berserker
Ajmo sada da vidimo da li je Safina stala na noge... :)
Korisnikov avatar
By spliff
dementieva je poludela skroz
dve titule za dve nedelje...
Korisnikov avatar
By Berserker
Pa mislim shta reći... Đokica ko đokica...
Korisnikov avatar
By Sunce
Dementijeva je igrala perfektno - najagresivnije i najpreciznije do sada. Za razliku od JJ, Dementijeva ima savrseni forhend. Svaka joj cast. :yay:

Inace, primetio sam da je Safinu pobedila tako sto joj je slala ravne i snazne lopte - udarce pod noge, tj. u telo. Izgleda da Dementijeva zna da Safina bolje igra iz trka. Isto tako, Safina dosta gresi kada su paralele u pitanju, posebno bekhend paralele.

Nego, kad ce biti svecano objavljena lista mogucih buducih No.1, i nacini dolaska na No.1?
Korisnikov avatar
By Berserker
Pa tu je Dinara, ona nije mnogo dogurala prošle godine...
A i Serena.

Ostale... Njaaaa...
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Jel Jeci bolje? za Anu znam da nije :) :shrug:

od Noleta sve ochekujem...dakle i ispad u 2.kolu...ali max mu je polufinale.ako tu nabasa na Nadala Fedija ili Mareja,gotov je,a i ako pre toga nabasa na Congu i Simona...
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
JJ je rekla da se oseća mnogo bolje. Nadajmo se da je zaista tako.

Uzgred spremio sam bensedine, tako da mečevi mogu da počnu :lol:
Korisnikov avatar
By Berserker
Ma on ti je faca.... Brate, znači, ovo-ono....
By Kragi
Tenkre .... Mada je ovo preuzeto iz MAXIM-a, a taj casopis prosto zahteva ovakve odgovore :)
Korisnikov avatar
By Berserker
Imam loše vesti za JJovce i Anovce...

Sledeći turnir na kome sigurica igraju je Barclays Dubai (15-21 februar), gde će biti sve teniserke iz top10... (pravila za 2009)... Tako da očekujemo turbulenciju za Anu i Jecu u vreme tog turnira i mogući dalji pad rejtinga... :nope:

Naravno, tu će biti još opasnih teniserki >> http://www.barclaysdubaitennischampions ... efault.asp
By Ulix
Meni se svidja sto moraju sve da igraju, to je odlicna prilika da se vidi ko je zaista najbolji. :)
Korisnikov avatar
By Berserker
To da, ali zato Jeca i Ana nemaju ni jedan turnir pre toga osim Feda, tako da mogu slobodno do neke crkve da se pomole da ne naprave lošiji skor od prošlogodišnjeg...
  • 1
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!