Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By North
I ja jedva cekam DVD ali cemo se jos nacekati...
Korisnikov avatar
By Hton
W Magazine photo shoot preview

Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Hton
Kako jedan fan sajt Britney Spears nagoveštava, Madonna i pop princeza ponovo će se naći na sceni! Naime, nastupiće zajedno sa pesmom "If U Seek Amy", u kojoj je Madonna pomenuta Amy, dok je Britney traži.
Na koncertu će nakon video-spota Britney izaći na scenu, a samo u Los Anđelesu, pridružiće joj se Madonna u poslednjem delu...

Pregovori su završeni, snimanje spota počeće 10. februara. Britney kaže da je srećna što će ponovo deliti scenu sa Madonnom i kaže da joj je Kraljica popa dala neke vrlo korisne savete oko samog koncerta
Korisnikov avatar
By North
ladno si me presao sa ovim fotkama.ja bas hteo da ih postujem :)
Korisnikov avatar
By North
ja posecujem neke druge sajtove
npr. najvise volim madonnalicious.com
Korisnikov avatar
By North
cak su i okacili moje fotke sa koncerta iz Budve sa sve potpisanim imenom i prezimenom :)
hit:sladoled:
Korisnikov avatar
By Hton
ja posecujem najvise MadgeTribe blog

:dance:
Korisnikov avatar
By ns.happy
sve je to lepo, ali kupujmo domace, obnovimo privredu ... :lol: ozbiljno, nekako radije pruzam podrsku nasim klincima koji to sve rade...
Korisnikov avatar
By North
ma i ja se slazem za parolu ¸¸kupujmo domace¸¸ ali cesto se zna da ne prevode ¸¸vece tekstove¸¸ a i desi se da imaju gresaka u prevodu.nekako se lakse snalazim na engleskom...imam tikove da se tripujem da ne verujem nista sto pise na srpskom :)
Korisnikov avatar
By Hton
''

Nemam neki poseban razlog zasto ovo postavljam, ali veceras sam jako u drowned raspolozenju...tako da eto :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by North
ma i ja se slazem za parolu ¸¸kupujmo domace¸¸ ali cesto se zna da ne prevode ¸¸vece tekstove¸¸ a i desi se da imaju gresaka u prevodu.nekako se lakse snalazim na engleskom...imam tikove da se tripujem da ne verujem nista sto pise na srpskom :)
pa ako vec citas engl, onda ti nije problem kad ne prevedu, zar ne? deca sa tog bloga su imali neke spec propusnice za koncert, ako sam dobro razumeo...
Korisnikov avatar
By Seaman
North mozes li da mi das link da pogledam te tvoje fotke sa koncerta u Budvi? :)
Korisnikov avatar
By deran
Mož' jedna molba fanovima... :blush:

Sad sam gledao jedan Madonin nastup-koncert,zapravo,odakle je napravljen spot...

Eh,sad-pesmu ne znam,ne znam ni gde je koncert održan,ali su scena i koreografije zapanjujuće... :zvezda:

Na bini su postavljene nekakve šipke gde plesači izvode neverovatne stvari...

Pa eto,ako ko može da pomogne-link na Youtube,ili još bolje,sam spot...:D
Korisnikov avatar
By Stanwik
mozda jump sa confessions tour?
''
Korisnikov avatar
By deran
:iskolacen:Iz PRVE!!! :iskolacen:

Hvala...:)
Korisnikov avatar
By ns.happy
NASTAVLJA SE TURNEJA

potvrdili na madonna.com

Madonna 2009 European Tour
2009-01-27 15:05:51

The rumors are true! Madonna will tour Europe this summer.

Stay tuned for details later this week.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Na forumu Madonninog zvaničnog fankluba ICON, fanovi su imali priliku da postavljaju pitanja Madonninom menadžeru Guyu Osearyju, ali se fanovima savetovalo da mu ne postavljaju pitanja vezana za izdavanje DVD izdanja turneje "Re-Invention" iz 2004. godine, jer je na to pitanje već imao odgovor:

"Za sada nema planova oko izdavanja DVDja ove turneje. Kao što znate, koncert je snimljen i izaći će jednog dana, ali za sada ništa nije planirano".

Kao što se sećate, ova turneja je, umesto klasičnog DVDja dobila dokumentarac "I'm Going To Tell You A Secret", koji je režirao Jonas Åkerlund.
http://madonna-serbia.blogspot.com/2009 ... skoro.html
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Otkud da se S&S turneja nastavlja posle par meseci opet?
To je krajnje neuobicajeno :lukavi:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Aaaaa...sad razumem :blenta:
Pa dobro ja nju toliko volem da sam spreman na koncert da odem i finansiram joj razvod na taj nacin :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
ona se razvela, nema sta da se finansira... ovako se leci postrazvodni period - radom :D
bolje da je snimila novi album... :novine:
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by ns.happy

bolje da je snimila novi album... :novine:
mogla bi da snimi album inspirisan irskim folkom i leprikonima-kao secanje na bivseg muza :lol:
a taman i fin odmor od R'n'B-a :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
ili neki duet sa cecom, obe su raspustenice... :ostrisekiru:
Korisnikov avatar
By Seaman
Ako dodje obavezno idem jer na proslom koncertu nisam uzeo foto aparat :lol:
Korisnikov avatar
By Stanwik
ja sam toliko skakao da nisam video pola show-a! repriza bi bila sasvim ok!!! :vijaca:
  • 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!