Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Da li ste, i do koje granice, spremni da prihvatite igru, svesni toga da ste tek objekat i predmet necije fantazije?
Koliko vam to prija, koji rizik moze ili ne moze povuci sa sobom?

Desava mi se to da na najeksplicitniji moguci nacin jesam upucena u necije fantazije koje se, sticajem okolnosti, ticu mene. U pitanju su veoma cudna opsesija mojim bicem (od strane “heretoseksualne” devojke kojoj je sve sto joj se desava novo), i veoma mala moc samokontrole. Poslednj put kada smo se videle (na sedeljci na kojoj smo bile) sve je kulminiralo- ja sam, iscrpljena, legla u krevet da spavam. Sledece cega se secam je to kako se ona uvaljuje u moj krevet i povlaci mi bokserice nanize sa recima “Ja moram, ja moram, ovo je savrseno.” A onda je usledio deo koga se itekako dobro secam.
Za sada je sve pod kontrolom jer dosta razgovaramo kako o fantaziji, tako i o nasim stvarnim zivotima i hijerarhiji vrednosti. Ja jesam prihvatila igru i svoju poziciju u njenoj masti, i ta igra mi prija utoliko sto sam slobodna i imam potrebu za seksom.
Rizik jutara posle je drugo. Rizik je to sto ona mone u svojoj svesti veoma lako moze da, iz moje sadasnje pozicije objekta, prevede u poziciju subjekta, a taj gramaticko-smisaoni obrt je meni nepozeljan- ja se necu moci zaljubiti u nju, nije mi ni do cega.
Kako igrate? Mogu li objekti uopste igrati?
Korisnikov avatar
By Momo
Bio sam u slicnoj situaciji, malo smo se poigrali a onda sam se otreso te napasti hvala nebesima.... nema nista gore od opsesivnih "str8-erki" koje bi da se j* a da im ne udje :D
Korisnikov avatar
By Val
Bez obzira da li str8 ili ne, uvek sam za igru, ukoliko su jasno postavljene emotivne granice! Dakle, ako je devojka dovoljno atraktivna da mi zagolica mashtu, a pri tom ima vishe od 13 grama mozga ... YES! I`ll play this game! :yes:

Bitno je zaigrati iskreno!
Korisnikov avatar
By maka
lepo je kad zeli neko koga i ti zelis.
gadno je kad je neko opsednut tobom.. :uplasen:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by maka
Razmisljala sam tome da li je u pitanju fascinacija ili opsesija. Fascinaciju iskljucujem jer... jer me ta devojka gleda vec 2,5 godine u svim mogucim i nemogucim izdanjima. Videla me je pijanu. Videla me je dok me je jedna devojka nokautirala. Zna za moju nekadasnju kratkotrajnu fazu promiskuiteta.
Sa tim znanjima fascinaciji nema mesta.
Opsesija nije gadna. Opsesija pre opterecuje nju negoli mene.
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by the1whowished
ako je opsednuta tobom,a ne uznemirava te - onda te bas brigE.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Val
Bez obzira da li str8 ili ne, uvek sam za igru, ukoliko su jasno postavljene emotivne granice! Dakle, ako je devojka dovoljno atraktivna da mi zagolica mashtu, a pri tom ima vishe od 13 grama mozga ... YES! I`ll play this game! :yes:

Bitno je zaigrati iskreno!
:up:
Tako je.
I ako nas cura ciji smo predmet zelje ( sto nam odgovara ) u jednom momentu prevede iz pozicije objekta u poziciju subjekta ( sto nam mozda ne odgovara ), bitno je da do kraja budemo iskrene i kazemo joj :
" Curo, nasa veza je strogo seksualna, osecam prema tebi samo telesnu pozudu i nema sanse da nikada budemo u ljubavnoj vezi . "
I onda ne bi trebalo da bude nikakvih problema, ako imamo posla sa stalozenom i stabilnom osobom.
:lezkiss:
Korisnikov avatar
By Daliborka
ako je opsednuta tobom,a ne uznemirava te - onda te bas brigE.
:up:
E to.
To sam htela da naglasim u svom prethodnom postu, pa cu ispotencirati ovaj citirani deo makinog posta.
Ako je u pitanju razumna i stalozena osoba lisena sklonosti ka ispadima i drugim manijakalnim potezima, onda nema brige.
:lezkiss:
Korisnikov avatar
By coka
Sve dok to mene ne opterecuje, dok mi prija i naravno ako mi se devojka svidja ok... Mada uvek postoji rizik da ta osoba flipne i krene da me opterecuje, prati, preti a takvih se nije lako resiti...:lood:
Korisnikov avatar
By Val

Procji cje je.

Svi smo mi imali tu fazu kada nas neko "fascinira". Kada nam opsedne misli... ;)
Korisnikov avatar
By Val
Daliborka, si ti na dijeti?

:lol:

T1WW, sorry na OFFu. :kiss:
Korisnikov avatar
By Dzi
ali :wtf: ako ta opsesija ili sta vec nikako ne prestaje?!
Korisnikov avatar
By Val
Ako ne prestaje, a smeta ti, recji chesh joj. I nastojati da isrtash plan grada i puteve koje ona NIKADA ne pohodi! Vrlo jednostavno.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Val
Ne, ljubičice moja, nego sam navukla mider ispod ove suknjičice za potrebe fotografisanja, ne bih li dobila makar najskromniji struk.
:blush:
:dude:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
U vezi sa postom Dzi:

Ovako... sve je pocelo pre godinu dana. Neka moja ekipa je bila u kafanici, pilo se, citale su se pesme. Osetila sam ruku na vrhu svoje butine. Okrenula sam se prema njoj a ona se pripito smesila i nije prestajala.
Nedelju dana otada ponovio se isti scenario: ista ekipa, ist pice, ista ruka. Zamolila me da je otpratim do wc-a i tamo me poljubila. Ja sam je uzela za ruke i objasnila da sam ja njena koleginica, J.N, da je ona udata (mozda sam zaboravila to da pomenem... udata, ali se kao razvodi sad) i da to meni nije jasno.
I onda nista. Do skora.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
paaa...jedino sto mi izgleda sigurno je da je ona strejt ko toranj u pizi.
Korisnikov avatar
By Dzi
u jbt...bash exatclly pre god dana :D :D :lol:
...ja bar nisam imala te nazovi probleme ali...opet da l ti zaista mislish kao vecina njih da je to prouzrokovano nashim nedolichnim ponashanjem????...or what?:)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Mojim nije. Bar mi je rekla da "ja nisam kriva". :D I da se oseca krivom zbog toga sto zna da ja volim sasvim petu osobu, ali da ne moze da se iskulira.
Korisnikov avatar
By Dzi
ehhh,..is that true?? :) ...!ne bih da zalazim u detalje... ali imam same problem :) pa ono razume te :) .. but koji je dugachije prirode:D .. no kako god..naravouchenije: JEDNOSTAVNO ISCOOLIRATI AKO SI VEC POKUSHAO*La ISKRENIM ...nastaviti your own life :) ..inache nijesam pametna shta chiniti:drama::)
Korisnikov avatar
By Dzi
chush ako si ti odluchiila stupit u bilo kakvu shta vec..zashto ochekujesh da bi bilo ko od nas sa foruma odgovori..svrha svega jeste je da mi sami odluchujemo o uzoricma,posledicama i shta vec..niko od nas ne zivi nas zivot do mi.. :) ..sorry mozda je ovo preshlo i previshe u in ali..it's just me opinion :)
good luck :) :hug: :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Dzi
chush ako si ti odluchiila stupit u bilo kakvu shta vec..zashto ochekujesh da bi bilo ko od nas sa foruma odgovori..svrha svega jeste je da mi sami odluchujemo o uzoricma,posledicama i shta vec..niko od nas ne zivi nas zivot do mi.. :) ..sorry mozda je ovo preshlo i previshe u in ali..it's just me opinion :)
good luck :) :hug: :)
Radi se o ovome:

Da li ste, i do koje granice, spremni da prihvatite igru, svesni toga da ste tek objekat i predmet necije fantazije?
Korisnikov avatar
By Dzi
moj savet: odustani on the time :) ...jednostavno iz iskustva kazem :)
By J...

Sigurno da prija sujeti. Prihvatila bih tu igru do granice koju ja odredim, ukoliko vec ne zelim neku ozbiljniju vezu.

Ono sto je bitno je da kazes sta ti i koliko odgovara, da ne dopustis da nesto radis iz sazaljenja jer onda postajes zrtva.

Uvek postoji mogucnost emocionalnog povredjivanja, od cega bih se ja trudila da se ogradim time sto bih bila iskrena ako bi do neke veze vec doslo i objasnila sta mogu a sta ne.

Ekstremna situacija koje se treba cuvati je ljubomora mrznja i bes te osobe, sto zavisi od toga koliko je razumna i koliko si ti razumna ili ti sujeta udari u glavu pa krenes da zloupotrebljavas njene emocije.

U svakom slucaju, jednom ces morati da prekines ukoliko ta njena "opsesija" ne prolazi, tj. ukoliko ne ume da je kontrolise.
Korisnikov avatar
By unic0rn
ako ta osoba meni nije predmet zelje onda je to vec smaranje.

to sto ce neko da trckara oko mene ko veverica iz ice age-a oko lesnika mi ne imponuje egu ni malo, samo budi indiferentnost.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
''

"Oh I know I'm being used
That's okay man cause I like the abuse
Oh I know he's playing with me
That's okay cause I've got no self esteem
................
Late at night he knocks on my door
He's drunk again and looking to score
Oh I know I should say no but
It's kind of hard when he's ready to go
I may be dumb, but I'm not a dweeb
I'm just a sucker with no self esteem"
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by unic0rn
ako ta osoba meni nije predmet zelje onda je to vec smaranje.

to sto ce neko da trckara oko mene ko veverica iz ice age-a oko lesnika mi ne imponuje egu ni malo, samo budi indiferentnost.

exactly my point.

..i veceras mi se konacno smucilo da budem predmet zelje raznim vevericama i stvarno me i totalno ne zanima vise niko i nista, smucilo mi se da odgovaram na pitanja, smucilo mi se da slusam traceve, opovrgavam iste, slusam od N-tih lica nesto sto se desilo ili nije desilo, smucilo mi se da vodim isprazne razgovore koje ocigledno nema ko da skapira u duetu sa za-slepe-vidljivom indiferentnoscu, kamo li da skapira zasto sam indiferentna nego i dalje trcka.. joj...

..sry, bas mi je bocnula tema zulj.. i gde bas sada :njuska:
a super je tema. :up:
Korisnikov avatar
By stefan19
Nemam nista protiv, ali ja ne volim da igram igrice i zavlacim nekoga ko nema sanse, a tako isto ne bih voleo da ni meni neko to radi...
Korisnikov avatar
By starky
:lol:

Ah...suocavam se svakodnevno sa tim,vremenom se naviknes i ne obracas paznju vise.

:lizalica:

:fancyklap:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Daliborka
Originally posted by Val
Ne, ljubičice moja, nego sam navukla mider ispod ove suknjičice za potrebe fotografisanja, ne bih li dobila makar najskromniji struk.
:blush:
:dude:
E vi´sh, meni ni mider ne bi pomog´o! Pa ipak mogu da pishem na ovu temu. DakleM, ipak izgled nije to shto fascinira ljude oko nas. U svakom sluchaju da ponovim...igram igru svesno i iskreno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!