Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Mr.Ja
Dugmence, jel se T.T.K.A. rachuna ovde?
to je vise prica nego izjava...
Korisnikov avatar
By IceBerg
uf... svaki raskid je bio civilizovan do te mere da se i danas cujemo i rado gledamo na picu!!!

osim jendog... sad bash razmishljam... da je bilo uvreda manje bi bolelo :) nego NESTATI BEZ TRAGA... SRESTI SE U GRADU A ON OKRENE GLAVU!!!

mislim d aje cutnja i nestanak gori od bilo koje izjave!!!
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Kada bi tema bila najgadnije i najbezobraznije ponasanje pri raskidu mogao bih stosta da napisem...

Ovako, secam se neke davne forumaske price, decko ju je otkucao ovde na forumu, bas me dotakla... Sustina ide ovako nekako - posle visegodisnje veze dolazi do raskida i taj decko sto je pisao pricu pita zasto. Odgovor: "Zato sto ti ne mozes da mi rodis decu" :shocked: .
Da je meni to neko rekao ne bi ziv ostao. Otkinuo bih mu glavu, a mirna sam osoba inace.
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By Sama-u-braku
Uglavnom sam uvek imala srece, pa nalazila fine i tipove i devojke. Zato ja imam jako ostar jezik. Znam biti vrlo neprijatna, ali vise iz razloga da uzvratim bol koja mi je zadata. Mada, posto se retko zaljubljujem, retko se i desava da "lajem" :)
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by Sama-u-braku
Uglavnom sam uvek imala srece, pa nalazila fine i tipove i devojke. Zato ja imam jako ostar jezik. Znam biti vrlo neprijatna, ali vise iz razloga da uzvratim bol koja mi je zadata. Mada, posto se retko zaljubljujem, retko se i desava da "lajem" :)

RETKO SE ZALJUBLJUJEM! :smeh: :smeh: :smeh:
By ...Sitnicava...
Sama, ne razumeju oni da su flert i zaljubljenost dve totalno razlicite stvari... :trep:
By ...Sitnicava...
ONT: Zwezdice, ti najbolje znas koje su to najteze reci pri raskidu, mnogo si mi ih uputila. :P
Korisnikov avatar
By ZekaNS
"MISLIM DA TO NIJE VISE TO!" Nesto najruznije sto sam cuo, i navelo me na razmisljanje sta je "TO"?
Za mene je "TO" sve sto se desava i normalno je... i sto je najbitnije prolazno...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
"Mislim da je ovo bila greska"

To bas zna da skenja.
By pipinveliki
"ne uzimam bas sve izreceno tokom raskida za ozbiljno niti k srcu
zato sto biva izgovoreno u besu i nekad zamazano sujetom
i ne moze da mi izbrise lepe trenutke

potpuno miran raskid bez imalo bure, tj ravnodusan razlaz
govori da osecanja nema ni sa jedne ni sa druge strane vise
ili da ih nikad nije ni bilo

uvrede naravno, sto se mene tice, ne dolaze u obzir
i biram reci

e sad
istina svakako boli i vredja
a insistiram na iskrenosti
i mislim da je to mnogo vise fer negoli, bilo kakav upakovan izgovor
i mislim da je to jedini nacin da se odnosi u potpunosti rasciste

ono sto bi nemi mnogo vise smetalo je nedorecenost, tj. da nesto
ostane neizgovoreno, da mi lebdi u vazduhu"

:zakljucano:

p.s. ovo nisam ja pis'o :glupan:
Korisnikov avatar
By m..
jel sam napisala da mi je jedna riba rekla da je juri neka mafija i da su svercovali neko zlato preko grane i da zato ne moze da bude sa mnom? :shok: ja sam bila u fazonu wtf, zasto? onda sam se rasplakala ko dete, stvarno mi nije bilo jasno zasto mi podvaljuje tu pricu. sad mi je naravno presmesno, al jbg kad ti zivi stvor to izgovara i gleda te, nekako ne mozes a da ti ne bude zlo.
Korisnikov avatar
By Calypso
Originally posted by m..
jel sam napisala da mi je jedna riba rekla da je juri neka mafija i da su svercovali neko zlato preko grane i da zato ne moze da bude sa mnom? :shok:
:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
ja sam se pobio sa jednim dechkom davno... bilo je vredjanja, prosipanja votke u lice i slichnih pizdarija, zavrshio je sa modricom :lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Mademoiselle
@Zwezdica
Nazvao me je kurvom, zato sto mu NISAM dala...
Da sam profi - dala bih mu...
Da si profi, svima bi dala, samo njemu ne bi, a onda bi te sa punim pravom mogao nazvati kurvom :lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Delete
Originally posted by Mademoiselle
@Zwezdica
Nazvao me je kurvom, zato sto mu NISAM dala...
Da sam profi - dala bih mu...
Da si profi, svima bi dala, samo njemu ne bi, a onda bi te sa punim pravom mogao nazvati kurvom :lol:

:smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!