Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Lunja
2:00 PM
Flavia Pennetta (ITA) vs.
Katarina Srebotnik (SLO)

not before 3:15 PM
Zvonareva or Medina Garrigues vs.
Victoria Azarenka (BLR)

not before 6:00 PM
Francesca Schiavone (ITA) vs.
Venus Williams (USA)

not before 8:30 PM
Petra Kvitova (CZE) vs.
Ana Ivanovic (SRB)

Eurosport prenosi samo 1. i 3. mec. :ua:
Korisnikov avatar
By Lunja
Ajde sto je Novak pukao, nego sto je u poslednje vreme, tj. sve cesce pun nervoze koju prenosi i na mene. :wcsolja: Njega cu od sad gledati samo protiv Nadala i Federera.
Korisnikov avatar
By Oziris
E, on mi se nesto toliko duva u poslednje vreme da mi ide na sve moguce nerve!!!!!!!
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Lunja
not before 3:15 PM
Zvonareva or Medina Garrigues vs.
Victoria Azarenka (BLR)
JBT, na Zurich Open sajtu, pisalo da je ZVeru pobedila Garigez...

U tom sluchaju, menjam mishljenje u prethodnom postu:
Ako Ana stigne do finala, tamo je cheka ZVera... :eviltrep:
Korisnikov avatar
By Lunja
verka predala

meni deluje da je smisljeno predala jer je u mecu pre nje Radwanska izgubila, pa je Verkin plasman na SEC gotovo zagarantovan.
Korisnikov avatar
By Berserker
verka predala

meni deluje da je smisljeno predala jer je u mecu pre nje Radwanska izgubila, pa je Verkin plasman na SEC gotovo zagarantovan.
Smart Bitch...
Zashto se maltretirati pred SEC... veri smart...
Korisnikov avatar
By Sunce
Pametna veverica Zverka, skakutala je po turnirima kao JJ, i sad zasluzeno otisla na mini odmor. Inace, Zvonareva je po meni odlicna teniserka, ali bas!!

Ana ima sanse da udje u finale i da osvoji titulu. Venus me nije odusevila igrom.
Korisnikov avatar
By Sunce
Izgleda da je stomak zasluzan za Aninu pobedu. Servis u dobroj meri zavisi od stomaka. I kod JJ sam primetio ojacane misice.

Slika
Slika

Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Lunja
Svetlana Kuznetsova has become the sixth player to qualify for the Sony Ericsson Championships in Doha. There are only two places left, and one of those is expected to go to Vera Zvonareva.
By Ulix
Ajde sto je Novak pukao, nego sto je u poslednje vreme, tj. sve cesce pun nervoze koju prenosi i na mene. :wcsolja: Njega cu od sad gledati samo protiv Nadala i Federera.
I ja imam utisak da jedva ceka da pobegne s terena, kao da mu je neprijatno sto je tamo.
To me bas nervira.
Zato juce nisam ni gledao zavrsetak drugog seta. Delovao je nestrpljivo i bezvoljno, a meni je bilo glupo da gledam kako ga pobecuje teniser koji jedva moze mrezu da prebaci ako mu neko vrati servis.
By Ulix
Originally posted by Sunce
Izgleda da je stomak zasluzan za Aninu pobedu. Servis u dobroj meri zavisi od stomaka. I kod JJ sam primetio ojacane misice.
:lol:

Tebi su stomaci adidasovih teniserki kanda fetis.
Korisnikov avatar
By Oziris
kad smo vec kod adidas stomaka:

Slika
Korisnikov avatar
By Oziris
oFaaaaaj, molim moderatora da malo smanji fotku, nije mi bila namera da bude 'vol'ka!!! :D
Korisnikov avatar
By Berserker
PENETA ZA PROLAZ U FINALE PROTIV GARIGEZ...

Znachi, bitje Peneta VS Venus ili Ana.
Korisnikov avatar
By Lunja
Ovo je hit:

http://www.harpersbazaar.com/fashion/fa ... match-1108

Slika

Faca, frizura i haljina - kao da je izgorela u sumskom pozaru. :vatroslava: (pu pu!) :D

Slika

Koja je poenta? Kao, spoj elegancije i sporta.
Samo su spojili to dvoje BUKVALNO.
Izgleda smesno. Zamisljam njih dve kako trce u tim stikletinama i 'aljinetinama po terenu i gule taj odvec iskrzani beton... :pokazuje:
By Paranoid Androgynoid
vidi jadna podloga na sta samo lici :kasalj:
treba izdrzati ove stikletine koje nose ovakvu zadnjicu :kasalj:

ali komentar za venus i shumski pozar - :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Paranoid Androgynoid
I na sta ce liciti posle njihovog performansa. Deluje mi da je teren zreo za jedano temeljno renoviranje,
pa vele "aj' da pustimo seke Wilijems da se malo igraju modne piste, pre nego sto ga presvucemo..."
By Paranoid Androgynoid
ovo je vrhunac:

Slika

:radosnice:
koga li laze.. i tata Yuri ce kroz arafatku skontati koliko je sati.. samo nek ona trenira :love:
Korisnikov avatar
By Sunce
U jbt. kako je Srebotnik dobar frajer. Da sam lez, mastao bih o njenim ramenima. A Francesku bih dozivljavao kao mamu. Toliko o frajerima.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Ulix
Originally posted by Sunce
:lol:

Tebi su stomaci adidasovih teniserki kanda fetis.
To je izvor adidasovih terminatorki - jak stomak (jak servis). Pa mazio bih njihove stomacice. :blush:

Evo ti jedan neadidasov:

Slika
Slika :nazdravlje:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Paranoid Androgynoid
I na sta ce liciti posle njihovog performansa. Deluje mi da je teren zreo za jedano temeljno renoviranje,
pa vele "aj' da pustimo seke Wilijems da se malo igraju modne piste, pre nego sto ga presvucemo..."
Neverovatno kako su Serenu savrseno sredili. :wow: . Zaljubljen sam u crvenu boju koju nosi. Zrela je za ulogu u filmu "Dzejms Bond 100. deo".
Korisnikov avatar
By Sunce
Ma ja njega uopste i ne gledam. Eventualno, ako bude dolazio do 1/2 finala i finala gran slam turnira. Novaka ce upropastiti porodica.
Korisnikov avatar
By Sunce
Jupi :yay: , Ana pobedila Kitu, pardon Kvitovu! Ima da osvoji ovaj turnir. Venus igra jako lose.:hug:
Korisnikov avatar
By Berserker
Ajde, ajde...
Kad vetj toliko zelite, pustitju Anu da osvoji turnir. :zavera:

Ali SEC samo za Jecu. Ani tju dati da POKUSHA da dodje do polufinala. :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By Berserker
Ne pokazuj mi to. :sigh:

Jeca je uvek imala onaj problem s njom - ONE STEP TOO FAR. :sigh:

Sada kad joj je igra mnogo bolja, mislim da tje Ana biti ta koja tje prisvojiti taj problem, mozda i vishe od toga.
Korisnikov avatar
By Sunce
I Ana i Jelena su igrale fenomenalno to polufinale. Po meni, Jelena je bila bolja u toku meca i tek na kraju je prsla nacisto. Zivim za to da JJ osvoji RG. :lol:
  • 1
  • 190
  • 191
  • 192
  • 193
  • 194
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!