Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Sunce
Secam se toga. I pored toga sto joj servis nije ubitacan, ona ga tako dobro miksuje. Bice tesko sa Venus, ja ne ocekujem Jeleninu pobedu.![]()
Originally posted by Sava_SavanovicSHTA STE REKLI?!?!
Pa... U svakom slučaju očekujem tri seta... Pa šta bude biće. Mada mislim da Venus pobeđuje...
Originally posted by LunjaNova Jelena Jankovic je rodjena!
NEW JJ v2000.8![]()
Originally posted by DooFFKeKad god ocekujem, JJ izgubi! Bolje je da ne ocekujem a da navijam, pa stvarno!Originally posted by Sunce
Secam se toga. I pored toga sto joj servis nije ubitacan, ona ga tako dobro miksuje. Bice tesko sa Venus, ja ne ocekujem Jeleninu pobedu.![]()
Originally posted by SunceSera je izgubila 75 bodova.
Sta rece komentator, da JJ mozda nece igrati u Moskvi?Ja mislim da treba da obezbedi ubedljivo 1. mesto pre Dohe.
Originally posted by SuncePa od tih tri Venus je najopasnija, dakle mozemo ochekivati neshto lakshi posao u finalu za Jecu.
U Stutgartu ce uvezbati igru za Vajdisovu. Venus i Petrova, kao i Vajdisova imaju dobar servis, samo sto je Vajdisova poprilicno glupa kad igra krene, tj. kada se igra razvije.![]()
A kako je bezveze sto je Jelena ovom pobedom nad Venus dobila samo dodatnih 65 poena. Ovo je bio mec dostojan GS finala. Voleo bih da pobedi u finalu - titula je titula, a i dodatnih 150 poena nije zanemarljivo.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!