Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Lunja
Serena odustala od Moskve zbog povrede, pa ce joj se obrisati poeni od prosle godine.
:yay: <-- to zbog poena, ne zbog povrede
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Lunja
Serena odustala od Moskve zbog povrede, pa ce joj se obrisati poeni od prosle godine.
:sunce: Wow, kako sam srecaaan! I sad mi reci da nije dobro sto JJ igra cesto. Koliko vidim, ona je svoju igru unapredila i to poprilicno, a i nekako je samouvrenija. :love:

Samo da u Moskvi dodje recimo do 1/2 finala. Ja bih bio zadovoljan. A i titula bi joj lepo stajala, zar ne? :sunce:
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Sunce
:sunce: Wow, kako sam srecaaan! I sad mi reci da nije dobro sto JJ igra cesto. Koliko vidim, ona je svoju igru unapredila i to poprilicno, a i nekako je samouvrenija. :love:

Samo da u Moskvi dodje recimo do 1/2 finala. Ja bih bio zadovoljan. A i titula bi joj lepo stajala, zar ne? :sunce:
2 titule za ribu kao shto je Jeca je malo. Ajde neka bar uzme josh ovu, a onda malo zeze u Moskvi, a onda pravac SEC! :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Cetvrto
Venus je danas bila VENUS. :fancyklap:
Ali nije nepobediva. :lukavi:
JJ u mecu sa Venus mora da bude jako mudra. Pre svega, mora nekako da vrati njen servis, to ce biti jako vazno. Druga stvar - visok procenat 1. servisa i udarci blizu linije. Secam se kako je Jelena sa Vajdisovom na RG izjavila: "Ona jako servira, tako da je taktika kao sa Venus - dobar ritern, a onda cemo videti." Venus udara lopte kao Jie Zheng, tako da je za nju vise nego dobro kad neko vraca ravne (iste) udarce poput Dinare ili Ane.

Zadnji put su na tvrdoj podlozi igrali na US openu prosle godine, ali su i Venus i Jelena poboljsale svoju igru.

Slika
Slika

Slika
Slika

"Zdravo forumasi, pozdravljamo vas i porucujemo kako mi ne jedemo kucice kao sto to rade Kinezi. Nase kuce se uplasilo da ce je Li Na pojesti za veceru i time objasnjavamo Serenin gubitak! :uplasen: "
Korisnikov avatar
By Berserker
Kad smo vetj kod broja titula u singlu,

Devenport, 15 godina karijere!!!, 55 titula!!!
Enan, 9 godina karijere, 41 titula!!!
Venus, 14 godina karijere!, 37 titula.
Serena, 13 godina karijere, 32 titule.
Morezmo, 15 godina karijere, 24 titule.
SHarapova, 7 godina karijere, 19 titula.
--------------------------------------------------------------
Korisnikov avatar
By Sunce
Kakav li ce biti zreb u Moskvi? :misli: Inace, Ana se prijavila ne samo za Moskvu, nego i za Cirih i Linc! :happy:
Korisnikov avatar
By Sunce
A ovako je izgledala Venus u proslom mecu sa Jelenom, u Rimu:

Slika
Slika

Slika
Slika

Kad vidim ovu sliku ucini mi se da je turnir u Rimu igran pre100 godina.
Korisnikov avatar
By Lunja
I sad mi reci da nije dobro sto JJ igra cesto.
Da je ovo opste pitanje, odgovorio bih ti da nije dobro da teniserke toliko igraju, jer su sklonije umoru i povredama. I recimo da bi se vecina slozila sa mnom.

ALI

posto je rec o JJ, odgovor je svakako na nekoj drugoj/trecoj strani, a ne na ocekivanoj.
Sto bi to lepo rekao Todd Spiker u svom blogu, ciji je (bar) svaki drugi pasus posvecen Jeci - Jankovician way*. :hail:
Da, dobro je sto puno igra, jer postize sjajne rezultate, a nije povredjena.

(naravno, konacan rezultat cemo videti kad se zavrsi sezona, a nadam se da nece kao prosle godine) :fige:

* Jankovician way - evo odmah jos jednog, svezeg, primera. Kad cujete da je teniserka slomila nokat, sta prvo pomislite? Ja sam zamislio polomljen nokat na ruci. Ali JJ je danas slomila nokat na nozi. :D
:( Mica mala :mazi:
Korisnikov avatar
By Sunce
Stvarno je neverovatna - Los Angeles, Montreal, Olimpijada (dobra), US open (vrlo dobra); Tokijo (dobra); Peking (odlicna) i sada cekamo ocenu. Kad pogledas niz, stvarno postoji uspon u formi. Cim napravi pauzu, eto ti pada. Nadam se da joj nokat nece smetati u kretanju sutra. A bilo bi tako dobro da Ana i Jelena igraju finale u Moskvi ali da JJ pobedi.

Posle RG su je svi kritikovali,a ona polufinale uopste nije lose odigrala sa Anom. U presudnim trenucima, Ana je bila bolja! I naravno, na kraju je Jeleni servis otkazao.

Slika
Slika

crvena Popajka
Korisnikov avatar
By Lunja
Inace, Ana se prijavila ne samo za Moskvu, nego i za Cirih i Linc! :happy:
Joj :( Ona bi trebalo da se prijavi negde drugde... :psiholog:

:fige:
Korisnikov avatar
By Berserker
A bilo bi tako dobro da Ana i Jelena igraju finale u Moskvi ali da JJ pobedi.

Posle RG su je svi kritikovali,a ona polufinale uopste nije lose odograla sa Anom. U presudnim trenucima, Ana je bila bolja! I naravno, na kraju je Jeleni servis otkazao.
Moze ona Anu i Dinaru da pobedi, s obzirom da su slichne.

Evo, neka vezba na Вери Звери, kad je vetj traumira :giggle:
Ona je isto agresivna, Ana i Dinara su za nijansu bolje od Вере Звере

Josh urachunajte Jecinu igru... Voala :)
Korisnikov avatar
By Sunce
(naravno, konacan rezultat cemo videti kad se zavrsi sezona, a nadam se da nece kao prosle godine) :fige:
Taj turnir ce svakako biti naporan - igrla, ne igrala. JJ ne igra u Lincu, tako da ima 7 dana da se odmori i pripremi. Ja se plasim da ce joj pauza vise skoditi. Zavrsni turnir u Dohi donosi ogroman broj poena i mislim da JJ sada treba da se nakupi poena - u Moskvi i Cirihu i da tako osigura No.1. U suprotnom ce tesko ostati No. 1 buduci da Safina i Serena ne brane ni poen.

Pobednica u Dohi dobija 750, finalistkinja 525, 1/2 finale donosi 335, 3. mesto u grupi 185, a cetvrto mesto u grupi 104 poena.
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by SunceTaj turnir ce svakako biti naporan - igrla, ne igrala. JJ ne igra u Lincu, tako da ima 7 dana da se odmori i pripremi. Ja se plasim da ce joj pauza vise skoditi. Zavrsni turnir u Dohi donosi ogroman broj opena i mislim da JJ sada treba da se nakupi poena - u Moskvi i Cirihu i da tako osigura No.1. U suprotnom ce tesko ostati No. 1 buduci da Safina i Serena ne brane ni poen.

Pobednica u Dohi dobija 750, finalistkinja 525, 1/2 finale donosi 335, 3. mesto u grupi 185, a cetvrto mesto u grupi 104 poena.
Znachi, Jeca verovatno mora da udje u SF, right?? da bi ostala No1??

Naravno, ako pokupi josh koji poen.
+ Serena otkazala Moskvu.
Korisnikov avatar
By Lunja
Taj turnir ce svakako biti naporan - igrla, ne igrala. JJ ne igra u Lincu, tako da ima 7 dana da se odmori i pripremi. Ja se plasim da ce joj pauza vise skoditi. Zavrsni turnir u Dohi donosi ogroman broj opena i mislim da JJ sada treba da se nakupi poena - u Moskvi i Cirihu i da tako osigura No.1. U suprotnom ce tesko ostati No. 1 buduci da Safina i Serena ne brane ni poen.

Onda Jeleni ne preostaje nista drugo nego da se prijavi i za Linc (20.10.) i za Kvebek (27.10.), kako bi se sto bolje zagrejala za Dohu. :D

A Serena u Dohi ipak brani neke poene iz Madrida 2007. (35 bodova) jer se kvalifikovala i odigrala bar jedan mec.

Inace, super je zavrsni Masters jer je to BONUS 18. turnir ciji se poeni (i pare) dodaju na saldo samo 8 teniserki na svetu. Te je prava gre(h)ota ne proci bar do polufinala. A Masters je tako organizovan da se u polufinale moze proci cak i sa samo 1 pobedom i 2 poraza u grupi. A titula se teoretski moze osvojiti sa ukupno 3 pobede. Na Mastersu 3 pobede za 750 poena, a na GSu 6 pobeda za 700 poena. ->

-> Dakle - navali narode u Dohu!
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by DooFFKe
Za koji turnir i KAKO si to izracunao?
Korisnikov avatar
By Berserker
A Serena u Dohi ipak brani neke poene iz Madrida 2007. (35 bodova) jer se kvalifikovala i odigrala bar jedan mec.
A koliko gubi zbog odustajanja za Moskvu?
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by DooFFKe
Za koji turnir i KAKO si to izracunao?
Pa zavisi koliko Serena gubi zbog Moskve.
I rachunam da tje Jeca do tad nakupiti bar 200 poena i josh dobiti josh koji bod na SECu.

To je moja pretpostavka. I verovatno bi Serena imala koji bod manje od Jece.
Korisnikov avatar
By Lunja
Mislim da je jos rano za SEC racunanja. Jedino sto je izvesno je da ce JJ, Serena i Нова Динара biti glavne kandidatkinje za year end #1.
Korisnikov avatar
By Sunce
Jankovician way - evo odmah jos jednog, svezeg, primera. Kad cujete da je teniserka slomila nokat, sta prvo pomislite? Ja sam zamislio polomljen nokat na ruci. Ali JJ je danas slomila nokat na nozi. :D
:( Mica mala :mazi:
Nokat je nokat. :giggle: A ja se secam njene izjave: "Nekada sam koristila samo jake boje lakova za nokte, a sada mi se dopadaju i svetlije boje." E crvrc, u Stutgartu je crne boje. Ako me cita forumas ..., sigurno se krsti. :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
Onda Jeleni ne preostaje nista drugo nego da se prijavi i za Linc (20.10.) i za Kvebek (27.10.), kako bi se sto bolje zagrejala za Dohu. :D
Vera Zvonareva je prijavljena i za Linc i za Kvebek. Resila devojka da se kvalifikuje za Dohu pa to ti je. Vera i jeste na nivou top8. :rafal:

Slika
Slika

Kriminalna Zverka - Zverkalo koje se uvek tako lepo prekrije peskirom. :adiktusha:
Korisnikov avatar
By Lunja
Da sam na njenom mestu, isto bih uradio. Doha je Doha. :tetka:

Mislim da ce se Ceca i Venus sigurno kvalifikovati, a za 8. poziciju ce se boriti Zvonareva i Radwanska.
I rekao bih da ostale nemaju sansu. :bye: A i ne zasluzuju da je imaju.
Korisnikov avatar
By Sunce
Radvanska je odustala od Moskve. Pise da je povredjena. :(
Korisnikov avatar
By Lunja
Bye bye, РадWанска, see ya next year(-end).
Korisnikov avatar
By Sunce
A u Stutgartu je ispala od one novokomponovane Azarenke(o). Doslo mi je da udjem u ekran i da joj scapim one jagode koje je jela. Toliko mi se jede sada nesto slatko da ce :sunce: da izadje. :sladoled: :bye: Do tenisanja!
Korisnikov avatar
By Sunce
Novosti sa betterphoto.com. Razgledao sam fotografije i ugledao jednu sa US opena:

http://www.betterphoto.com/gallery/dyno ... ID=7087093

Rolan fotkao na Artur Ashe-u :radosnice: . Nisam izdrzao pa sam ga pitao da li je mozda gledao finalni mec JJ - Serena. Upravo citam mejl, evo sta mi covek pise:

Hi ( :sunce: )! Thanks for your nice comment!I am a big fan of tennis and a good player also. I watch almost every tennis match during the US Open. I know Jelena and love her too. I love her beautiful smile on the tennis court when she plays...and she plays graciously. I was routing for her at the final and was sorry she lost! Have a good weekend!

:sweet:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Reče mi jedna drugarica teniserka da Jelena najbolje igra kada je zaljubljena. Čini mi se da ima istine u tome :tamoamo:
Korisnikov avatar
By spliff
super pochetak :D

jeca :love: vodi sa brejkom prednosti
  • 1
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!