Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Lunja
Serena odustala od Moskve zbog povrede, pa ce joj se obrisati poeni od prosle godine.
<-- to zbog poena, ne zbog povrede
Originally posted by Sunce2 titule za ribu kao shto je Jeca je malo. Ajde neka bar uzme josh ovu, a onda malo zeze u Moskvi, a onda pravac SEC!Originally posted by Lunja
Serena odustala od Moskve zbog povrede, pa ce joj se obrisati poeni od prosle godine.
<-- to zbog poena, ne zbog povrede
Wow, kako sam srecaaan! I sad mi reci da nije dobro sto JJ igra cesto. Koliko vidim, ona je svoju igru unapredila i to poprilicno, a i nekako je samouvrenija.
![]()
Samo da u Moskvi dodje recimo do 1/2 finala. Ja bih bio zadovoljan. A i titula bi joj lepo stajala, zar ne?![]()
Originally posted by LunjaJJ u mecu sa Venus mora da bude jako mudra. Pre svega, mora nekako da vrati njen servis, to ce biti jako vazno. Druga stvar - visok procenat 1. servisa i udarci blizu linije. Secam se kako je Jelena sa Vajdisovom na RG izjavila: "Ona jako servira, tako da je taktika kao sa Venus - dobar ritern, a onda cemo videti." Venus udara lopte kao Jie Zheng, tako da je za nju vise nego dobro kad neko vraca ravne (iste) udarce poput Dinare ili Ane.
Cetvrto
Venus je danas bila VENUS.![]()
Ali nije nepobediva.![]()
Originally posted by SunceDa je ovo opste pitanje, odgovorio bih ti da nije dobro da teniserke toliko igraju, jer su sklonije umoru i povredama. I recimo da bi se vecina slozila sa mnom.
I sad mi reci da nije dobro sto JJ igra cesto.
Originally posted by SunceMoze ona Anu i Dinaru da pobedi, s obzirom da su slichne.
A bilo bi tako dobro da Ana i Jelena igraju finale u Moskvi ali da JJ pobedi.
Posle RG su je svi kritikovali,a ona polufinale uopste nije lose odograla sa Anom. U presudnim trenucima, Ana je bila bolja! I naravno, na kraju je Jeleni servis otkazao.
Originally posted by LunjaTaj turnir ce svakako biti naporan - igrla, ne igrala. JJ ne igra u Lincu, tako da ima 7 dana da se odmori i pripremi. Ja se plasim da ce joj pauza vise skoditi. Zavrsni turnir u Dohi donosi ogroman broj poena i mislim da JJ sada treba da se nakupi poena - u Moskvi i Cirihu i da tako osigura No.1. U suprotnom ce tesko ostati No. 1 buduci da Safina i Serena ne brane ni poen.
(naravno, konacan rezultat cemo videti kad se zavrsi sezona, a nadam se da nece kao prosle godine)![]()
Originally posted by SunceTaj turnir ce svakako biti naporan - igrla, ne igrala. JJ ne igra u Lincu, tako da ima 7 dana da se odmori i pripremi. Ja se plasim da ce joj pauza vise skoditi. Zavrsni turnir u Dohi donosi ogroman broj opena i mislim da JJ sada treba da se nakupi poena - u Moskvi i Cirihu i da tako osigura No.1. U suprotnom ce tesko ostati No. 1 buduci da Safina i Serena ne brane ni poen.Znachi, Jeca verovatno mora da udje u SF, right?? da bi ostala No1??
Pobednica u Dohi dobija 750, finalistkinja 525, 1/2 finale donosi 335, 3. mesto u grupi 185, a cetvrto mesto u grupi 104 poena.
Originally posted by SunceOnda Jeleni ne preostaje nista drugo nego da se prijavi i za Linc (20.10.) i za Kvebek (27.10.), kako bi se sto bolje zagrejala za Dohu.
Taj turnir ce svakako biti naporan - igrla, ne igrala. JJ ne igra u Lincu, tako da ima 7 dana da se odmori i pripremi. Ja se plasim da ce joj pauza vise skoditi. Zavrsni turnir u Dohi donosi ogroman broj opena i mislim da JJ sada treba da se nakupi poena - u Moskvi i Cirihu i da tako osigura No.1. U suprotnom ce tesko ostati No. 1 buduci da Safina i Serena ne brane ni poen.
Pobednica u Dohi dobija 750, finalistkinja 525, 1/2 finale donosi 335, 3. mesto u grupi 185, a cetvrto mesto u grupi 104 poena.
Originally posted by LunjaPa zavisi koliko Serena gubi zbog Moskve.Originally posted by DooFFKeZa koji turnir i KAKO si to izracunao?
Znachi, Jeca verovatno mora da udje u SF, right?? da bi ostala No1??
Originally posted by LunjaNokat je nokat.
Jankovician way - evo odmah jos jednog, svezeg, primera. Kad cujete da je teniserka slomila nokat, sta prvo pomislite? Ja sam zamislio polomljen nokat na ruci. Ali JJ je danas slomila nokat na nozi.![]()
Mica mala
![]()
Originally posted by LunjaVera Zvonareva je prijavljena i za Linc i za Kvebek. Resila devojka da se kvalifikuje za Dohu pa to ti je. Vera i jeste na nivou top8.
Onda Jeleni ne preostaje nista drugo nego da se prijavi i za Linc (20.10.) i za Kvebek (27.10.), kako bi se sto bolje zagrejala za Dohu.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!