Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By Çâðê_DUP
Ne znam ni kako da nazovem ovu temu..a ne znam iskreno ni gde da je stavim. Moglo bi se reci da imam problem, a opet i nemam ga, jer se radi o mirisu drugih ljudi. Moja preosetljivost na iste jeste problem, ili nije? Naime, radi se, pre svega, o preosetljivosti na mirise duvana i alkohola. Da li ostali "trezvenjaci" imaju problem poput mog?

Od kad sam ostavila cigarete, pre osam godina, primetila sam da se preosetljivost i inace, na sve vrste mirisa pojacala, kao i nelagodnost prilikom udisanja tih isparenja. Skoro sam imala jedan pokusaj sa jednom devojkom, koji je bio neuspesan zbog mirisa (miksa alkohola i duvana). Devojka je uzela orbit, ali nije vredelo. Taj miris probija sve! Osecala sam da me njen dah bukvalno truje. Pocela sam da osecam mucninu i nesvesticu. Miris alkohola kroz dah isao mi je pravo na ganglije, kao da mi neko ubacuje plin kroz cevku da je udisem. Cini mi se da ne bih toliko jako osecala cigaretu da je licno zapalim. Osecala sam da mi miris alkohola przi mozak. Uskoro sam dobila stomacne bolove, okrenula se njoj i rekla, osecajuci se jako glupo: izvini, ali ja ne mogu.
..
sa jednom devojkom sam raskinula upravo zbog toga, na primer. jadnica, samo je gutala orbite, ali nije vredelo. nisam mogla ni da se opustim, brojala sam sekunde dejstva orbita i zakljucivala da orbit pomaze samo par minuta, ali da je duvan zadrzan u ustima, u zelucu, u .. :hypno: i da se probija! Polako osecam kako se mesa sa orbitom, osecam miris pepela, garezi, zelja za seksom ne da me mine, nego..nemam reci. :( ne izlazim na mesta gde se pusi i najmutnijeg pojma nemam kako bih izasla npr u gej klub, gde je sve zadimljeno i naalkoholisano do besvesti, znate i sami. Nisam imala toliki problem ranije, stavise, resavala sam tu malu neugodnost, tokom izlazaka, time sto sam i sama pusila i pila :lol: zvuci smesno, znam. :)

..
ali ja sam ciras (cir na zelucu) i zaista ne podnosim alkohol. razmisljala sam da se propijem i da resim ovaj problem sa ljubljenjem, ali moj stomak ne podnosi alkohol, odmah mi proradi cir i imam jake tegobe. sta da radim? takodje, ne mogu ni da propusim, jer ne podnosim cigarete.

..
Evo i sad dok pisem, u glavi mi je tekst zanimljivog monologa iz serija I, Claudius, u kome se, u epizodi Reign Of Terror, senator nepravedno optuzen za izdaju obraca nadzorniku koji izvrsava Tiberijeve naredbe (Sejanu), u samom toku mucenja:

I've seen how frail
a civilisation is
before the onslaught of a gust
of really bad breath!
Yes.
But I suppose you're not really
the destroyer.
We must look elsewhere for that.
You're merely the putrefaction
that spreads after death -
the outward and visible sign
of its presence.
You're a lesson in history to me,
Sejanus.
Proving that above all..
mankind...needs...its sense...of...smell

ps Moram da naglasim da sa devojkama koje ne puse i ne piju nemam taj problem. Ali, ako mi savetujete da trazim iskljucivo devojku nepusaca, zar ne mislite da je malo glupo da naidjem na devojku koja mi u svemu odgovara, a da je pusac i da se svaki put dok se ljubim sa njom osecam kao u nacistickoj gasnoj komori u Mauthauzenu, Ausvicu ili Treblinki?

pss Moram takodje da primetim da sam istrpela miris alkohola tokom ljubljenja sa devojkom u koju sam bila zaista zaljubljena i da mi uopste nije smetalo, ali jbg sad. Zar moram od strasti da gorim (kao u cecinoj pesmi) da bih mogla da ostvarim najobicniji poljubac sa osobom koja mi se osrednje svidja? Bezveze.

Ima li neko slican problem? Nema? :nene: :happysmoke:
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Angelina777
Moja preosetljivost na iste jeste problem, ili nije?

meni ovo mnogo smesno :lol:

ili je problem ili nije? ocigledno da jeste cim se potrudi da iskucas dobrih dvesta redova na tu temu :doh:

ont:
kod bivsih pusacaica to zaista jeste slucaj. secam se kad ja nisam pusila godinu dana da kad bih bila u blizini, socijalnoj - ne intimnoj, pusaca uzasno bi mi smrdelo. e sad, nisam nesto imala priliku da mi to postane veci problem jer sam ubrzo opet propusila :D tako da ne znam da li se to moze resiti drugacije od izbegavanja pusaca :neznam:

nista ti ne preostaje do da ili pokusas sa racionalizovanjem problema (ukoliko je problem :lol: ) ili da biras drustvo nepusaca. :cigareta:
Korisnikov avatar
By Modesty
A joooj,siroče naše,pa da ti je lako i nije.......ja ne volim da spavam sa pijanom djevojkom,obožavam ugodne mirise ali nema baš takav problem...neznam prijo šta bih ti rekla.
By Çâðê_DUP
Originally posted by allexa37
A joooj,siroče naše,pa da ti je lako i nije.......ja ne volim da spavam sa pijanom djevojkom,obožavam ugodne mirise ali nema baš takav problem...neznam prijo šta bih ti rekla.
Zeno, kad te gledam na onoj web cameri na messengeru kako palis cigarete, ne znam ni ja tebi sta bih rekla. Srecna sam sto medju nama nema nekih drugih poriva sem drugarskih. :mazi:
By Çâðê_DUP
Originally posted by anche
Moja preosetljivost na iste jeste problem, ili nije?

meni ovo mnogo smesno :lol:

ili je problem ili nije? ocigledno da jeste cim se potrudi da iskucas dobrih dvesta redova na tu temu :doh:
Ti znas da meni kucanje 200 redova nije problem :sweet:

Jeste problem, ali nekako i nije MOJ problem. A opet jeste! (ne odnosi se na skribomaniju) :lol:
ont:
kod bivsih pusacaica to zaista jeste slucaj. secam se kad ja nisam pusila godinu dana da kad bih bila u blizini, socijalnoj - ne intimnoj, pusaca uzasno bi mi smrdelo. e sad, nisam nesto imala priliku da mi to postane veci problem jer sam ubrzo opet propusila :D tako da ne znam da li se to moze resiti drugacije od izbegavanja pusaca :neznam:
Poenta je sto NE MOGU da propusim, strefi me napad cira iz momenta! Mislila sam da zrtvujem svoje bogougodne mirise zarad zena! Ali, ne ide!
nista ti ne preostaje do da ili pokusas sa racionalizovanjem problema (ukoliko je problem :lol: ) ili da biras drustvo nepusaca. :cigareta:
Eh sad. Ja se zaista nadam da cu sresti devojku nepusaca i necu imati problem te prirode. Ali, znas kako je kad ukucas u search option kriterijume: ako stikliras da gledas profile nepusaca lezbejki i to sa slikom, verovatno ce ti u Srbiji izbaciti dve slike. Odstikliraj opciju i eto ti dve strane. ;)
Korisnikov avatar
By anche

Poenta je sto NE MOGU da propusim, strefi me napad cira iz momenta! Mislila sam da zrtvujem svoje bogougodne mirise zarad zena! Ali, ne ide!
eh, sta je sve cinjeno zarad ljubaFi zena kroz istoriju, a nisu tad ni imali lekove za cir (a bog'nje mi! ni kupatila :D ).

mada, da ti aleksis ipak ostaFis cigare? :giggle:
By Çâðê_DUP
eh, sta je sve cinjeno zarad ljubaFi zena kroz istoriju, a nisu tad ni imali lekove za cir (a bog'nje mi! ni kupatila :D ).
Pa bas da mi dodje Jelena Trojanska, mozda bih nacinila kompromis.
mada, da ti aleksis ipak ostaFis cigare? :giggle:
:kosach:
Korisnikov avatar
By anche
zbog zdravlja andzo, zbog zdravlja :tos:
Korisnikov avatar
By Modesty
pušim i sve duvam u nju:mirnatetko:
By Çâðê_DUP
:oklagija:

pravite sprdacinu na moju temu, a taman sam otvorila dusu i izrekla najvecu muku svoga zivota! :seljache:

Zadimila sam vas iskrenoscu, a tako mi uzvracate! :protest:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
moglo bi se reci da imam isti "problem"...

samo sreca pa imam dugo vec stalnog, urednog decka pa nemam tih problema...

al secam se od ranije, kako je gadno bilo ljubiti se sa pusacima...
By Çâðê_DUP
Originally posted by ogi_ns
moglo bi se reci da imam isti "problem"...

samo sreca pa imam dugo vec stalnog, urednog decka pa nemam tih problema...

al secam se od ranije, kako je gadno bilo ljubiti se sa pusacima...
onda me razumes :sigh:

pa eto, da se nadam da ce se i moj "problem" razresiti na slican/isti nacin.

kako rece LeaJovana, ne mogu da te docekam :radosnice:
Korisnikov avatar
By Modesty
baš mi vas je žao na suženom izboru :nokti: hihihihi
By Çâðê_DUP
baš mi vas je žao na suženom izboru :nokti: hihihihi
ma i "con los cigarillos" je suzen, a nekmoli ovako. :vruce:
Korisnikov avatar
By Modesty
Strašno draga moja prijo....suosječam se sa tobom...iščupaćemo mi već neku plavojku iz nekog budžaka ;)
By Çâðê_DUP
Strašno draga moja prijo....suosječam se sa tobom...iščupaćemo mi već neku plavojku iz nekog budžaka ;)
ne zaboravi, visocija, jaka, kurva u krevetu i domacica u kuhinji :srbin:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Ista stvar i kod mene. Ne pijem i ne pusim i gadno mi je da se ljubim kada neko mirise na duvan ili cigarete. Molim pusace da se ne uvrede, nije u pitanju nista licno, smao mi jako smeta miris.
Devojka pusi, ali uspela sam da je istreniram da pojede nesto slatko posle cigarete, a pre nego sto krenemo da se ljubimo i ... pomaze dosta...
Ipak, nadam se da cu uspeti da je nagovorim da se oslobodi te ruzne navike.
Korisnikov avatar
By Blady
Moguce i pored toga da ti previse obracas paznju na to... i sama si rekla, da kad si bila zaljubljena u neki devojku, nije ti to smetalo.. verovatno ti se osoba nedovoljno svidja, pa nalazis svaku zamerku, i dosta stvari ti skrece paznju... u potpunosti razumem sta ti smeta, jel sam i ja bivsi pusac.. ali meni npr ne smeta da se neko oseca na dim, ali mi generalno smeta dim od cigarete pogotovo kada ide na mene...
Mozda, pored svega toga i treba da nadjes devojku nepusaca, ako ne mozes da se izboris sa tim... :peace:
Korisnikov avatar
By Modesty
ma da,da ona tebe obara snogu,nei tebi smetalo...mislim da je problem malo predimenzioniran.......aaaa,ne brini Anđo,znam ja kakve moja prija voli;)
Korisnikov avatar
By starsailor
ja isto ne pusim i ne pijem.imam gastritis. zadnja devojka isto nije pusila nit pila i bilo je ok...al ionako je tesko naci curu, pa da jos trazim neku koja ne pusi i ne pije? :opatica:
mada sada iskreno, isto moje culo mirisa je bas razvijeno, meni smetaju svakakvi mirisi, i retko da mi miris zene odgovara :(
miris/ukus duvana mogu da podnesem...nekako mi je sexy kada se pomesa sa parfemom ( sa vrata) ... al zato alkohol :bljak: nikako
Korisnikov avatar
By anche
"miris zene"? sta tacno mislis sejlorke? :hmm:
Korisnikov avatar
By starsailor
hahahah pa to je onaj miris tela zene, miris kozhe...nisam mislila na ONAJ miris anche , ccccc lezbe :D
By J...
Imam i ja slican problem, ne volim cigare i alkohol mada ne mislim da ce me ti mirisi otrovati, jednostavno samo ce mi fizicki smetati i nervirace me. Imala sam srecu da sam u ozbiljnijim vezama uvek bila s nepusacima.

Ono sto meni posebno smeta je sto kod nas jos uvek ima firmi u kojima se ne postuje zabrana pusenja i onda moras da trpis bezobzirne pusace ceo dan i da se svadjas oko otvaranja prozora.

I generalno, stvarno mislim da su cigare jedna ruzna navika, da se niko ne uvredi, to je moje misljenje.

Ako neko ne moze pola sata da sastavi a da ne zapali to je meni stvarno pokazatelj velike a sto je najbitnije - potpuno bespotrebne zavisnosti. Pa zamisli da moras da jedes na svakih pola sata, zar to ne bi bilo totalno iracionalno i opterecujuce?

:cigareta:

Nije dobro ni od cega previse zavisiti u zivotu. Ili kontrolises navike ili one kontrolisu tebe.
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by starsailor
hahahah pa to je onaj miris tela zene, miris kozhe...nisam mislila na ONAJ miris anche , ccccc lezbe :D
dragaaaaa.miris žene je uvijek divan,samo da je čista....iako obožavam parfeme i miris obične čistoće mi je krasan na ženi koja mi se sviđa....ne mogu niti zamisliti da budem sa neurednom ženom,pa to se vidi sa kilometra,barem ja.
Korisnikov avatar
By starsailor
nisam rekla da je miris zene los...oooo...samo sam rekla da onaj prirodan miris zene meni retko odgovara . mislila sam da mi BAS pashe, da jedva cekam da je pomirisem...naravno da higijena stoji...
By ~ Le Saint X ~
Da, potpuno te razumem bar u domenu sto se tice ljubljenja

Ne mogu da podnesem ni alkohol (cak iako je pivo u pitanju) niti cigarete kada se osecaju

valjda jer sam nepushach i totalni antialkoholicar
:)

mada, A777... ponekad vrlo jaka zvaka moze da neutralishe ukus 'pepeljara efekta'

sto se tice, alholola...to vec nikkako nisam uspeo da nadjem nacin da izbegnem

eh...

kada bi bar po klubovima zabranili da se pushi
:drama:
Korisnikov avatar
By uninvited
uh.. postoje neke zvake,meni su te najjace, crne.. jao na vrh mi je jezika,ne mogu sad da se setim.. ali sve u svemu one najduze traju i bas su jake :) ali i slatkis neki moze donekle da pomogne.
sto se tice samog pusenja,ja licno pusim,ali... mogu da se suzdrzim i ne zapalim ako nekome smeta,naravno.

Ja ne volim kada nekom odeca smrdi na pusenje.. obicno to moze da se oseti vise,ali to se uglavnom desava ako je neko u zatvorenom prostoru i neispusta iz ruke cigaretu..

Takodje mi je culo mirisa bas bas razvijeno i nesto mogu da namirisem na kilometar.. pogotovu neke meni poznate,drage ili ne,parfeme.. njih osetim bukvalno sa kilometar. :opatica:
Korisnikov avatar
By Modesty
Miris piva mi je ubjedljivo najgori....neka žestica i Bože pomozi...a to da se odječa osječa na duvan znači samo da skoro nije presvučena,ne može se usmrditi za sat,dva u lokalu.
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by starsailor
aaaa.... dobrrrroooo :maca:

ja taman reko' da te iskoristim i pokrenem novu skandaloznu temu 'miris picke na balkanu' :giggle:
Korisnikov avatar
By starsailor
za miris picke sam uvek za..otvaraj temu :lol:
vi pisite a ja cu da mirisem :maca:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!