Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Hton
Britney Spears will soon collaborate with Madonna again, and the embattled singer is psyched to reunite with her idol, says a pal.

The pop icons are teaming up to film a segment that is expected to be part of Madonna's upcoming Sticky & Sweet tour. "Britney is excited, but in a grown up way,” says the source, who has seen the singer through her recent ups-and-downs. “She has come a long way in the last year.”

According to the source, Spears, 26, who used to make headlines for her late-night outings and reckless driving, has been showing new signs of maturity. “She has settled down and is full of life but not childish,” says the pal. Under the supervision of her father, Jamie, Britney regained overnight visits with her sons, Preston, 2, and Jayden, 1, and has also re-teamed with her former manager, Larry Rudolph.
“Working with Madonna is a dream, but I think she feels like it’s one she’s earned," says the pal. "She’s respectful but full of her own ideas about the work."

The friend also maintains that Spears has also regained her focus, both mentally and professionally. "I think that so many people have no idea that Britney is fully aware of what’s going on. She may not always have been, but she is now," says the pal. "And she is – if not in control – in partnership with her father and her managers in her future."
Korisnikov avatar
By bakalar
Kolonija, XerYuS, Htone, hm ako usopte planiramo da idemo zajedno, trebali bi za pocetak da kupimo iste karte :)

40e ili 90e ?

90e je puno :(

mada ne kazem da je ne bih kupio kada bi ostatak ekipe
Korisnikov avatar
By Hton
ja nista ne znam tacno-sve mi zavisi od drugarice, oboje se nadamo da cemo kupiti od 90e, ali ako neko od nas dvoje ne bude mogao idemo na 40 :(
Korisnikov avatar
By XerYuS
takodje ne znam tacno nista. zavisi od posla...
Korisnikov avatar
By Stanwik
sestra i ja smo bili spremni da iskesiramo danas one od 70jura... idemo u knez da nazickamo do 90:dancingfever: :dancingfever: :dancingfever: !!!
Korisnikov avatar
By Hton
rezervisao sa drugaricom od 90 :yay:
Korisnikov avatar
By Hton
Madonna's 4 Minutes sold 45,679 singles in the USA this past week. 4 Minutes’ total is now 1,973,286 units and it was certified 1xp by the RIAA on June 11 for sales of one million units. As soon as next week, 4M could be eligible for a 2xp certification. Madonna’s only multi-platinum single is Vogue at 2xp.
Korisnikov avatar
By Seaman
Prodaja se pomjera za 10 dana. :)
Korisnikov avatar
By spliff
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D

Slika
Korisnikov avatar
By zboO
weeeeeeee......kako stvari stoje najvise fanova sa kartama od 88 EUR ce biti sa GS foruma :D

ha ha ha
Korisnikov avatar
By Stanwik
:novine:

Brat u knjizi otkrio: Madonna ima petnaest godina dugu lezbijsku vezu

CHRISTOPHER CICCONE, brat pop kraljice Madonne, u knjizi o svojoj sestri iznio je mnoštvo javnosti do sada nepoznatih detalja iz života mega popularne pjevačice. Tako navodi da je Madonna opsjednuta seksom, da puno više voli svoju karijeru nego supruga Guya Richieja koji je, navodno, prilično homofobičan što Madonnu jako smeta, zbog čega se zvjezdani par često svađa. Christopher tvrdi da je Madonna imala nekoliko lezbijskih iskustava, da je sa Gwyneth Paltrow izmijenila francuski poljubac, te da je već petnaest godina u tajnoj lezbijskoj vezi.

"Na proslavi Nove 1991. Godine na kojoj je bila Madonna došla je i lezbijska komičarka Sandra Bernhard sa svojom tadašnjom djevojkom, Ingrid Casares, muškobanjastom verzijom holivudske dive Audrey Hepburn. Ingrid je visoka, mršava i nevjerojatno cool, a otkada je godinu dana prije toga upoznala Sandru, njih su dvije bile pojam za lezbijski par. To se sve promijenilo onoga trenutka kada je Ingrid upoznala Madonnu, nakon čega je Sandra za Ingrid postala samo dio prošlosti, a Madonna je ušla u najdublju, najdužu i najintenzivniju vezu svoga života.

Madonna nikada nije mogla kontrolirati Sandru, ženu sa vlastitom karijerom, stavom, jakom karizmom i čvrstim uvjerenjima. Ingrid je, sa druge strane, bila potpuno druga priča. Ni u svome djetinjstvu Madonna nije dobro podnosila kritike, a sada kada je postala zvijezda više nema strpljenja za onoga tko se ne slaže s njom, a to je u ovom slučaju bila Ingrid.

No, labilna kakva jest, Ingrid je bila samo Madonnin odraz. Ona je kameleon, nikada ne izaziva neugodne situacije, nikada ne ulazi u sukob, sposobna je postavljati pitanja i davati odgovore, točno onakve kakve Madonna želi čuti. Ingrid zna kako da sebe učini prijeko potrebnom Madonni, jako je dobra u sakupljanju informacija i tračeva, te prenošenje istih. Uvijek je dostupna, a uza sve to kći je bogatih roditelja te stoga sposobna sama se uzdržavati. U Madonninu kuću dolazi rano ujutro, spremna je vježbati s Madonnom i ići u kupovinu za nju. Ingrid pronalazi odjeću za nju, točno onakvu kakvu Madonna želi, a ako joj se prohtije imati muškarca, Ingrid će ga naći za nju.

Tako je otprilike tekla priča sve dok Madonna nije upoznala producenta i redatelja Guyja Ritchieja za kojega se i udala. To se Ingrid nimalo nije sviđalo jer je ona svo to vrijeme bila muškarac u njezinu životu, a sada je tu ulogu morala prepustiti nekome drugome. Punih petnaest godina Ingrid je bila njezina desna ruka, nevjerojatno diskretna što je za Madonnu bilo od iznimne važnosti. Iako pet godina mlađa, Ingrid Madonni nije bila nikakva konkurencija; nije se natjecala ni za žene ni za muškarce, nije trebala novac, držala je jezik za zubima i Madonnu obožavala neupitno do krajnjih granica.

Ne bi me iznenadilo da njih dvije imaju ljubavnu vezu, ali Madonna to nikada nije niti potvrdila niti negirala. Kada zajedno idu na partije, Madonna ju često "odjebe" pod izlikom da nema mjesta u autu, što Ingrid ostavi uništenom, ali kada dođu u klub Madonna će je snažno poljubiti u usta ili obraz, i Ingrid će za taj trenutak živjeti mjesecima", između ostalog napisao je brat pop kraljice u svojoj knjizi čiji se službeni izlazak očekuje do kraja ovoga mjeseca.
Korisnikov avatar
By V25
Glupost. Jeftini tračevi.
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by zboO
weeeeeeee......kako stvari stoje najvise fanova sa kartama od 88 EUR ce biti sa GS foruma :D

ha ha ha
I ja sam narucio tu.Sjutra kupujem. :D

Jel to bas blizu nje? :D
Korisnikov avatar
By zboO
@ seaman....

joj nemam pojma.....i ja (odnosno 3 drugarice + ja) imam(o) tu kartu od 90 eur. Nadam se da je (relativno) blizu bine....
Korisnikov avatar
By spliff
odmah ispred bine
vip karte su za tribine
a ove jeftinije su iza...
Korisnikov avatar
By Seaman
Juhu, onda cemo da budemo u drugom planu, Madonna je u prvom. :D
Korisnikov avatar
By Seaman
Konacno sam kupio i kartu.Onu od 90e.Prodavacica mi je rekla da takvih karata ima 1000.

Inace Madonu ce smjestaj u Splendidu kostati 7000 e za noc, a bice dvije noci u Budvi.Troskove smjestaja po svim gradovima snosi sama.Ja sam mislio da to ulazi u cijenu. :)

Bina ce biti siroka 100m a visoka 10 m. :)

Jedva cekam septembar! :yay:
Korisnikov avatar
By Seaman
I da, zaboravih slepere, stize ih 19.:shocked:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
pa sad... kad se oko 100m duge bine okupi 1000 to je zaista jako malo. ja cu za 50 evra manje stajati na mozda metar iza vas:P
Korisnikov avatar
By spliff
ma ima mnoooogo vishe karata od 90 ekija
to je otprilike pola pola
Korisnikov avatar
By Stanwik
sta mislite za koliko ce se rasprodati karte? nisam jos skrpio za ovu od 90!:cupakosu:
Korisnikov avatar
By spliff
meni je recheno da je kapacitet do 100.000 gledatelja
ako je to istina, pretpostavljam da tje biti karata i na dan koncerta. i jednih i drugih
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Mislim da je zvanicna info da ce u prodaju biti pusteno 65.000 karata a razmera izmedju skupljih i jeftinijih ne moze biti pola pola. Zamisli da ih zaista ima toliko, neko pukne 90 evrica i stoji na 20 metara od steidza
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!