- 29 Maj 2008, 12:54
Ovde se govori o drogama koje izazivaju teske oblike zavisti...i nema u njima niceg >rekreativnog< veruj mi.
A stvari treba nazivati pravim imenom ako neko koristi redovno ili >rekreativno< kako kazes heroin onda je ta osoba narkoman a ne >rekreativac<....a to sto osoba koja je zavisnik i njegova/njena okolina to ne zele sebi da priznaju nego se prave da je sve ok je klasicno poricanje problema...a onda jednoga dana bude prekasno za sve.
Originally posted by Wh1t3 Tra$hJa ni ne govorim o filmovima vec o onome sto sa licno videoOriginally posted by Lakiboy_nsMalo slichnosti imaju filmovi s zivotom. Narkomani su svesni svojih problema, ali ljudi koji koriste rekreativne droge nisu narkomani.Originally posted by Wh1t3 Tra$hO please...ovo nema nikakve veze sa moralom i moralisanjem.Originally posted by Lakiboy_nsne mozes vise da sakrijes i da svi to primeteZashto sakrivati? Zbog laznog malogradjanskog morala?
A zasto narkomani sakrivaju da su to sto jesu to moras njih da pitas ali ja nisam nikada cuo da neko ko ima problem sa drogom kaze za sebe da je narkoman sto znaci da svi do jednoga to sakrivaju do tacke kada vise ne mogu da sakriju a tada je obicno vec prekasno.

Ovde se govori o drogama koje izazivaju teske oblike zavisti...i nema u njima niceg >rekreativnog< veruj mi.
A stvari treba nazivati pravim imenom ako neko koristi redovno ili >rekreativno< kako kazes heroin onda je ta osoba narkoman a ne >rekreativac<....a to sto osoba koja je zavisnik i njegova/njena okolina to ne zele sebi da priznaju nego se prave da je sve ok je klasicno poricanje problema...a onda jednoga dana bude prekasno za sve.