Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Lunja
E pa, da znas da ti je MaSha odustala od turnira u Berlinu (mislim da su sve ostale top10 prijavljene, sem Venus). Samo da znas! :njanja:
Korisnikov avatar
By IriS
super što je MaŠinka odustala, više šansi za Anu i Jelenu :giggle:

a i neću morati da mutiram TV zbog cike i vriske :wink2:
By High Maintenance
Originally posted by Lunja
Di je High Maintenance nestao?
Imam jedan clanak SAMO ZA NJEGOVE OCI. :D

Nole in Gucci for GQ

Slika
HM je zbog problema sa netom bio odsutan dve nedelje, ali zato je ovo odlican poklon za povratak :D

Nole & Gucci
odlicna kombinacija
kao da je znao sta volim :D :soping::

@Lunja
:kiss:
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by Lunja
E pa, da znas da ti je MaSha odustala od turnira u Berlinu (mislim da su sve ostale top10 prijavljene, sem Venus). Samo da znas! :njanja:
:durenje:
odreci cu je se.. stvarno..
ne mogu vise da zivim u iscekivanju, domacica koja :pegla: i :hekla: dok se ona svrcjka po partijima i loce sampanjac a ovamo ne moze da igra! nepravda!
Korisnikov avatar
By Marvin
Da je bila pametna pa da ga je uzela 91.

A što ti je krivo?
Meni je krivo svaki put kada neko kaže kako je Ana Ivanović prva srpska teniserka u finalu GSa. I kada će naša prva teniserka da osvoji neki GS...

Moniku ćemo gumicom... ko je jebe...
Korisnikov avatar
By spliff
monika je bila jugoslovenska a ne srpska igrachica
hvala joj za sve :)
Korisnikov avatar
By Marvin
bila je "naša" igračica spliff
što znači da ne moramo da čekamo da neka "naša teniserka osvoji prvi GS"...
Korisnikov avatar
By Marvin
3. maj 2008. | Izvor: Tanjug
Šarapova: Neću da snimim spot

Ruska teniserka Marija Šarapova rizikuje da bude kažnjena sa 700.000 dolara od srane Ženskog teniskog udruženja (WTA) zbog odbijanja da uoči turnira u Rimu, koji počinje 12. maja, napravi spot u komercijalne svrhe. Ruskinja je na svom veb sajtu istakla da "nije spremna za komercijalne aktivnosti" u danima pred početak turnira u Rimu, jer joj se na taj način "remeti koncentracija".

"Želim da moji navijači znaju da me WTA primorava da, sa još nekolicinom vrhunskih teniserki, napravim komercijalni spot" , objavila je Šarapova na svom sajtu.

Trostruka pobednica Gren slem turnira precizirala je da WTA od nje želi da tri dana posveti snimanju spota.

"WTA traži od mene da budem na raspolaganju za snimanje tri dana - u nedelju, ponedeljak i utorak i to posle 12 časova leta iz Los Anđelesa", naglasila je Šarapova i zatražila savet svojih navijača kako da postupi u ovom slučaju.

Pomenuti spot bi trebalo da bude snimljen u okviru višemilionske marketinške kampanje Ženskog teniskog udruženja.

"Nije u redu da neko od mene ili bilo koga traži da učestvujemo u tako dugom snimanju. Da li mislite da NBA od svojih igrača traži da učestvuju u petosatnom snimanju pred meč plej-ofa? Nije u redu da mi prete novčanom kaznom od 700,000 dolara. Rukovodstvo ženskog tenisa ne zanima šta bilo ko od nas misli. Ne radi se samo o ovom snimanju. Nisam mogla više da ćutim", navela je Šarapova.

------------------------------------

Nego! :smug:
Nema kod Šarapove besplatnog ručka...

:lol:
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Marvin
Da je bila pametna pa da ga je uzela 91.

A što ti je krivo?
Meni je krivo svaki put kada neko kaže kako je Ana Ivanović prva srpska teniserka u finalu GSa. I kada će naša prva teniserka da osvoji neki GS...

Moniku ćemo gumicom... ko je jebe...
Da ga je uzela 91. ne bi mi bilo krivo-sad jeste!!!

A kad kažu SRPSKA,to ide od kad je Srbija samostalna-na to se misli.Nije Monika bila prva u SFRJ,već Mima...
Korisnikov avatar
By Marvin
Izgubio danas Janko...
Bar se nije predao na 5:3
Korisnikov avatar
By Doxar
Baš me iznenadio poraz Nadala.

Ne bih da pocenjujem uspeh Ferera, tim pre jer meč nisam gledao, ali ako je glavni razlog tog poraza prenatrpan raspored, tj. četiri jaka turnira na šljaci bez pauze (što prošlih godina nije bio slučaj), onda mi je krivo što je izgubio.
Na stranu to što Novak ima lepu priliku za veliki skok na listi.

Treba njega pobediti kad je u punoj snazi, recimo na RG, a ne hvatati krivine usled zamora, i fizičkog i mentalnog.

Barem sam ja tako doživeo ovaj meč, na slepo :D
Korisnikov avatar
By Lunja
I ja sam sokiran Nadalovim porazom. Poor baby, imao je ogroman zulj na stopalu. :cut:
Sa druge strane, super je sto ce izgubiti skoro 500 poena.
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Mislis uspeh Fereroa:D

Pa nisam ni ja gledao mech,ali sam video da je Rafa imao i neku posekotinu na nozi,i da je Ferero dobro igrao...:lizalica:
Korisnikov avatar
By spliff
ispale ceca i justine :kolo:

nole prodje dalje (kroz iglene ushi)
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Doxar
Baš me iznenadio poraz Nadala.

Ne bih da pocenjujem uspeh Ferera, tim pre jer meč nisam gledao, ali ako je glavni razlog tog poraza prenatrpan raspored, tj. četiri jaka turnira na šljaci bez pauze (što prošlih godina nije bio slučaj), onda mi je krivo što je izgubio.
Na stranu to što Novak ima lepu priliku za veliki skok na listi.

Treba njega pobediti kad je u punoj snazi, recimo na RG, a ne hvatati krivine usled zamora, i fizičkog i mentalnog.

Barem sam ja tako doživeo ovaj meč, na slepo :D
:fancyklap:

Baš samo tako i ja doživeo sve to. Na slepo, ofkors.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by spliff
ispale ceca i justine :kolo:

:qqlele: šta se dešava sa Justine? :puzzle:
By Ulix
Dinara Safina je moj idol. Tako bolesnu zelju za pobedom skoro nisam video, a i skakutanje na ivici nervnog sloma je naprosto sjajno. Svaka joj cast, bas me je iznenadila, mislio sam da ce je obuci u ludacku kosulju posle gubitka prvog seta, ali je uspela da se izbori. :cheer:

Jelena i Serena rutinski bez veceg preznojavanja; ocekivao sam malo vise i od Kirilenkove i od ove male Radvanske. Voditelj na Eurosportu je na sav glas hvalio Sereninu i Jeleninu formu, ali ja ne mislim da su te pobede bile stvar bilo cije forme, vec naprosto lose igre protivnica.

Ali mi je zato Ana sve zivce pokidala, igrala je kao da je neko tera da to radi za kaznu. :evilwait:
By cumpig
danas :sunce: x3

ali ana nas unisti onom igrom, ja odavno nisam gledao dosadniji (da ne kazem gluplji) tenis. sva sreca sto bamerka nema onaj agresivni pristup, neka druga bi je razvalila u trecem setu :/

jecin mec sam vec zaboravio, ni to nije bilo bogzna sta :)

a i nole se mucio kako sam nacuo

svejedno
:zen: x3
Korisnikov avatar
By spliff
Friday, May 9, 2008

Steffi Graf Stadium (from 12.00hrs)

1. A.Bondarenko vs. Azarenka
2. Safina vs. S.Williams
3. Dementieva vs. Jankovic
4. Szavay vs. Ivanovic
Korisnikov avatar
By Lunja
Bolje Szavay i Dementieva nego Williams.

Ana sa danasnjom igrom nece daleko stici.

JJ - nice job :up: nice one :up:

:giggle:
By Ulix
Originally posted by Savrsheno_nesavrshen
Joj,zajebane su i Szavay i Dementijeva :uplasen:
Jesu, i za Anu se ozbiljno brinem ako bude igrala onako nemotivisano i dosadno kao danas. Pravila je masu pocetnickih gresaka. Od sveg srca joj zelim da odbrani tu titulu, i ako prodje Savaj, ima dosta sansi za to.

JJ ako bude igrala kao danas, nece imati problema sa Dementijevom; inace je ne volim (JJ), ali je danas stvarno igrala fenomenalno.

Daleko me najvise interesuje ovaj mec Safina vs Vilijams. Bas me interesuje da li ce Dinara imati snage da se izbori i sa njom. Danas je pokazala da ume da igra stvarno vrhunski tenis, pod uslovom da ne ishisterise zbog svake greske koju napravi.
:zongler:
Korisnikov avatar
By Marvin
Eto Jelena počne da igre fenomenalno (falim te bože :qqlele: ) a ja sad nemam ni EuroSport :smeh:
Univerzum se urotio protiv mog gledanja tenisa.
  • 1
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!