Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by deckoMrtva trka između žene sa izmeštenim falusom iz 'Rabid' i slobodnopuzećih falusa iz 'Shivers' što se mene tiče.Originally posted by polarlicht4.1Posle filma Rabid, ovo je njegov drugi najbolji film
Shivers - David Cronenberg - 1975
...i čeka me još...![]()
![]()
Originally posted by ZoncheGledao ga jos 2 puta!
"Les chansons d'amour"
Ja sam totalno opcinjen ovim filmom i definitivno ga stavljam u svoju top 3 listu najdrazih filmova!!!
Nemam komentara!!
SVIMA PREPORUCUJEM!
11/10
Originally posted by ZoncheMilis na : "yes, yes, America, I like this contry"Originally posted by ZoncheGledao ga jos 2 puta!
"Les chansons d'amour"
Ja sam totalno opcinjen ovim filmom i definitivno ga stavljam u svoju top 3 listu najdrazih filmova!!!
Nemam komentara!!
SVIMA PREPORUCUJEM!
11/10
GLEDAJTE GAAAA!!! hahahaha
A u medjuvremenu...
"Epic movie"
Sjajna mi je fora za PCD, zaista dobra parodija mada sam gledao i boljih...
7/10
"Pledge this"
O isuse, posle ovog fima mi je IQ manji za par bodova...
2/10 (samo zbog indike)
Originally posted by ZoncheMilis na : "yes, yes, America, I like this contry"Originally posted by ZoncheGledao ga jos 2 puta!
"Les chansons d'amour"
Nemam komentara!!
SVIMA PREPORUCUJEM!
11/10
GLEDAJTE GAAAA!!! hahahaha
A u medjuvremenu...
"Epic movie"
Sjajna mi je fora za PCD, zaista dobra parodija mada sam gledao i boljih...
7/10
"Pledge this"
O isuse, posle ovog fima mi je IQ manji za par bodova...
2/10 (samo zbog indike)
Originally posted by deckoSto? Slika obecava
Forever Dead
Odgledao sam celih 20 min. Bilo je previse. Da mi ga neko na ulici pokloni ne bih ga sad uzeo ni da mi skuplja prasinu na polici.
-1/10
Originally posted by ZoncheNisi ni trebao pocinjati. Filmovi koji se i nadju na tom izdanju samostalno nikada ne bi dospeli na veliko platno, a ovako budu u bioskopima nedelju dana pa idu na DVD.
O isuse kada ce vise napraviti neki horror da valja...
Ako nista shvatio sam da je onaj "8 films to die for" festival "8 fils to die from - BOREDOM"
Sa tog spiska vise ne gledam nista.
5/10
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!