Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Zonche
Dosao mi stric malopre da mi namesti wireless sbb posto se sjajno razume u kompove...i namesta on tako sve kopa tamo vamo po pc-u

I ja taman kad sam mislio da je gotovo i da srecom nije provalio...

Kaze on AJD DA PROBAMO DA LI RADI NET

Otvori favourites na operi i krene da klikne prvi link u favouritesu

GAY TORRENTS

Onda je zastao

"Pa koj link da kliknem"

:doh:
:mazi:
Korisnikov avatar
By Zonche!
In the mean time je video i par zanimljivih history-a u Exploreru

HAHAHAHAHAHAHAHA

Koj sam moron!

Ali sam wireless moron! :kosa:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
You go wireless moron girl!
Korisnikov avatar
By Zonche!
Sad mozem da ga bacam i u wc-u sa xtube-om :lol:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Cuti!

Pod stresom sam, sta ako mi stric kaze kevi :lol:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Cuti!

Zar nije ujak u pitanju? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by A.F.K.A.OB
Cuti!

Zar nije ujak u pitanju? :puzzle:
Greska...jebu me ti nazivi familijarni...editovao sam posle
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Pa editovao si u "stric", sta?, posto tamo i dalje stoji isto... :lol:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Editovano je svuda sem kod mrlje u citatu...geez
Korisnikov avatar
By D.I.S.C.O.
Isao ja sa dve drugarice (lezbejke) u BG i pokupismo jos neke njihove "koleginice" i vozimo se trolom ka centru, isli smo u Alijansu. Mase vise nego u redovima za ulje devedesetih. I nekoliko stanica pre nego sto smo trebali izaci, prodere se moja pametna drugarica: "A, jbt, gde je vise ta Alijansa?!" Odjednom nastao muk, svi gledamo u nju, i naravno dobar deo ljudi koji je skontao o cemu se radi. A ja budala, umesto da cutim i pravim se da je ne poznajem, proderem se: "Polako, jos 3 stanice!". A onda su svi okolo blenuli u mene te tri stanice.
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Kako sam se slatko ismejao.....
Lm,

1)Sedimo tri druga i ja u sobi. Naj drug zna za mene, a ova dvojica ne. Jedan od likova cunja po kompu i nadje neke klipove... Pusti jedan i prokomentarishe"

"Jbt-e M, znao sam da si gay, ali ne ovoliki!"

2) Sedim sa drugaricom i pijem kafu... Zali ti se ona "Jao nemam dechka vetj mesec dana....." i u jednom momentu kada mi je vetj dojadila kukumakanjem ja odvalim: "Jbt-e, nemam ni ja pa ne kukam toliko"
Samo me je pogledala....

3)Na faksu kupujem neku skriptu. Dobijam je u nekoj nijansi roze boje. Razocharano komentarishem : "Gde bash rozu nadje?!" a drug tje na to: "Ma tjuti M, iovako si gay" Moja refleksna reakcija "I to shto kazesh..." PS. on ne zna za mene,..;,...
Korisnikov avatar
By decko
Ja sam se skoro nekoj curi koju sam 'upoznao' posle ceeeeelih deset minuta minuta autovao i to sasvim slucajno, na onaj najgori klishe nacin, umesto da kazem drug ja posto brbljam k'o vodenica, kazem jedan moj decko...

:lol:

Mozda me nije ni cula... :maska:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Editovano je svuda sem kod mrlje u citatu...geez
:puzzle:
:angel:
Korisnikov avatar
By bothways
Nesto sto mi se veceras dogodilo na GTalku. Imena i neki nazivi zamenjeni radi privatnosti.

11:13 PM <Ime>: ti svuda imaš <to i to> kao avatar? malo posesivno, a? :)
to je kao kad bih ja svuda vrteo npr. <nesto drugo>...
:)
11:14 PM me: :P
pa drzi <nesto drugo>. niko ti ne brani :P
i nije svuda
samo na forumu i gmailu
<Ime>: pa ok, osim toga, fb-a i <sajt>a ja i ne znam gde bi još mogao da ga držiš
me: yahoo! messenger
11:15 PM a tu mi je moja slika
GS forum
<Ime>: gs? :|
me: gay-serbia
11:20 PM que?
11:21 PM <Ime>: ništa, samo scrollujem po istom pokušavajući da nađem neki post jer search ne radi za neregistrovane korisnike...
neki tvoj post :)
me: omg
<Ime>: i tako
me: dobro, ti nisi <Ime> sa kojim sam mislio da sam pricao :D
11:22 PM <Ime>: definitivno
me: sigh
<Ime>: da, generic names rule
me: well, I hope you're gonna keep this info to yourself
<Ime>: naravno, nisam od onih pajsera koji čuvaju chatove i kopiraju ih na bilborde...
me: pa dobro, mislim, i to. ali generalno... :)
<Ime>: generalno, worry not
me: thanks

Tako sam se smejao...
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by decko

Mozda ti to nisi ni rekao :lol:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Cimerka mi upala u sobu da vidi da li kod mene radi facebook i videla u tab hederu da mi stoji otvoren gayromeo, nadam se na bash nije stigla da prochita... par puta su mi tako upadali cimer ili ona, a ja uvek ko sumanut sve zatvaram..... Garant' su skontali do sada..... :(
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Machkodlak
Originally posted by decko

Mozda ti to nisi ni rekao :lol:
Ja tako tesim sam sebe posle kad kazem nesto sto ne treba :lol:

:andjelak:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by D.I.S.C.O.
Isao ja sa dve drugarice (lezbejke) u BG i pokupismo jos neke njihove "koleginice" i vozimo se trolom ka centru, isli smo u Alijansu. Mase vise nego u redovima za ulje devedesetih. I nekoliko stanica pre nego sto smo trebali izaci, prodere se moja pametna drugarica: "A, jbt, gde je vise ta Alijansa?!" Odjednom nastao muk, svi gledamo u nju, i naravno dobar deo ljudi koji je skontao o cemu se radi. A ja budala, umesto da cutim i pravim se da je ne poznajem, proderem se: "Polako, jos 3 stanice!". A onda su svi okolo blenuli u mene te tri stanice.

Facoooooooooooooo :lol: kako je to bila vrh situacija aaaaaaa :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Mislim da sam uradila jednom nesto slicno a jutros ponovo :drama:

Pricam sa jednom poznanicom o porodjajima, bolnicama i tako to... I ja kazem za moju prijateljicu...

"Ona je bila u gay friendly delu porodilista. Ceo sprat prazan, samo ona, a drugi spratovi prepunjeni zenama..."

Poznanica: :shocked:

Ja tek onda skontam sta sam rekla pa kazem...

"Ovaj, vidi mene, gay friendly... mislim htedoh reci baby friendly" :D

Inace baby friendly je deo porodilista gde su bebe stalno uz majke. Pomenuta drugarica inace jeste gay friendly, mada nisam to htela da saopstim u tom trenutku...
Korisnikov avatar
By Starman
Sjedim ja na faksu, bavim se svojim svakodnevnim :nerd: poslovima i stize mi sms od druga from hometown:

Hej, ima li nesto sto mi nisi rekao, a trebao si kao najbolji drug?

E, tu se ja malo presjecem jer je on uvijek u sali tvrdio da sam ja biseks, al mi nije bilo jasno sto me to pita, jer se nismo vidjeli nekih 2 mjeseca, totalno pitanje kao grom iz vedra neba.

Ja mu na to odogovorim: Da, ja sam gay, pa sta sad?

On: Ma ne to hahaha, to sam znao odavno, nego nesto u vezi <jedan drug> i <treca osoba>. Hahahaha
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Starman
Sjedim ja na faksu, bavim se svojim svakodnevnim :nerd: poslovima i stize mi sms od druga from hometown:

E, tu se ja malo presjecem jer je on uvijek u sali tvrdio da sam ja biseks, al mi nije bilo jasno sto me to pita, jer se nismo vidjeli nekih 2 mjeseca, totalno pitanje kao grom iz vedra neba.

On: Ma ne to hahaha, to sam znao odavno, nego nesto u vezi <jedan drug> i <treca osoba>. Hahahaha

Ali dobro je ispalo :)
Korisnikov avatar
By geeky_dork
bile smo na nekoj skroz strejt zurci kod moje drugarice,i naravno otisle smo u neku praznu sobu u kojoj je naravno bio mrkli mrak. ali ona je imala neke sljokice po vratu i dekolteu,i kad smo izasle,meni su te iste sljokice bile svuda po licu i po rukama. valjda niko nije primetio :lol:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Vratio sam se kuci od bivseg, posle provedene noci i dobrog dela sledeceg dana kod njega. Taman stigao kuci na rucak. Neko vreme pre njega nisam bio u vezi i moji se totalno odvikli od takvog mog ponasanja. Usledio je sledeci razgovor:

Otac: Gde si bio do sada?
Ja: Ma bio na nekoj zurci pa sam posle produzio kod nekog druga
Otac: Aha, a ko te ugrizao?

Tajac. Samo sam nastavio da jedem svoju supicu i pravio sam se lud. Posle rucka odem do kupatila i pogledam se na ogledalu, a na vratu ljubavni ugriz, sve u 16, ne moze da se promasi sve i da hoces :shocked: . Treba li da napomenem da sam od tada uvek proveravao svoj vrat kad sam odlazio od decka i da sam nosio rolke :D ?

:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Nocturnal
Vratio sam se kuci od bivseg, posle provedene noci i dobrog dela sledeceg dana kod njega. Taman stigao kuci na rucak. Neko vreme pre njega nisam bio u vezi i moji se totalno odvikli od takvog mog ponasanja. Usledio je sledeci razgovor:

Otac: Gde si bio do sada?
Ja: Ma bio na nekoj zurci pa sam posle produzio kod nekog druga
Otac: Aha, a ko te ugrizao?

Tajac. Samo sam nastavio da jedem svoju supicu i pravio sam se lud. Posle rucka odem do kupatila i pogledam se na ogledalu, a na vratu ljubavni ugriz, sve u 16, ne moze da se promasi sve i da hoces :shocked: . Treba li da napomenem da sam od tada uvek proveravao svoj vrat kad sam odlazio od decka i da sam nosio rolke :D ?

:sesir:
NOX

Razumem te potpuno, imao sam isti razgovor par puta.. :lol:
Boga pitaj sta sam lupetao posle, vise se i ne secam :smeh:

Mada jos gore je kad kazem da sam bio ceo vikend kuci sam a moji se vrate i keva prvo sto kaze kad udje u stan: a ako si bio kuci sam, ko ti napravio sljivicu na vratu?

:bundeva:
Korisnikov avatar
By blenta
kazhesh da si se okliznuo kad si izlazio iz kade i pao mekim delom vrata preko ivice od lavaboa

ako mislite da je to glupo, moj brat je mojima
jednom odgovorno tvrdio da shljivicu ima jer je ON(!!!) oprao vesh
i izneo da se sushi pa ga mrzelo da nosi shtipaljke u ruci
pa ih je navodno zakachio za vrat

ma da

:rock:
Korisnikov avatar
By foolish
Originally posted by blenta
kazhesh da si se okliznuo kad si izlazio iz kade i pao mekim delom vrata preko ivice od lavaboa

ako mislite da je to glupo, moj brat je mojima
jednom odgovorno tvrdio da shljivicu ima jer je on oprao vesh
i izneo da se sushi pa ga mrzelo da nosi shtipaljke u ruci
pa ih je navodno zakachio za vrat

ma da

:rock:
genijalno
:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Starman
Originally posted by Dina
Originally posted by Starman

Ali dobro je ispalo :)
Ma da, naravno da je dobro ispalo... tako sad pricamo normalno o vezama i svemu (dobro, ne o sexu, al i ovo je dosta :) ).
nakon toga sam se na ljeto outovao i njegovoj (starijoj) sestri u kaficu...
mi malo popili i ona me uhvatila i pjevala na uvce: pricaj mi, pricaj mi o ljubavi... kao ima li nesto, i ja se lanem, pa ima jedan momak iz <lokacija>...
:doh:
sreca pa je liberalna porodica :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Dina
;)

Mojoj majci se malocas nesto desilo sto ne znam bas da li je coming out ali ja ne znam kako to da protumacim sem da je bar jedna osoba gay...

Moja majka prica sa zenom koja ide na vestacku oplodnju na privatnoj klinici. Uzmite u obzir da je to "zadovoljstvo" oko 4000 eur, plus lekovi, plus sto moze da bude i nekoliko puta toliko. Koliko god da neko ima para cini mi se da nije malo, da ne pricam o mucenju za zenu...

Dakle ta zena je vec jednom pokusala pa izgubila bebu, sad opet. Moja majka pita kod koga je problem.

Zena: Ni kod koga.

Majka: Verovatno se ne uklapate....

Zena: Ne znam, sve je u redu.

Majka: Ipak, nije vam uspelo prirodnim putem...

Zena: Nismo ni pokusavali prirodnim putem... mi samo idemo na oplodnju...

Majka - ostala bez teksta :shocked:

Posle meni komentarise kuda ide ovaj svet...
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!