Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By ::fy::
Originally posted by gorilica
A to shto su tebi sexualnost i emocije nespojivi, je tvoja stvar.
Pa vidiš, tu veoma grešiš - kod mene su emocije NERAZDVOJNE sa sexom, tj. NIKADA ne bih spavao sa nekim u koga nisam makar zaljubljen i koga predhodno nisam dobro upoznao (a ključne osobine potencijalnog dečka je moguće spoznati i posle 2-3 date-a).

Dakle, nisam ja taj koji razdvaja sex i emocije, već TI jer se možeš sa nekim je*ati bez bilo kakvih emocija (fizička privlačnost nije emocija, valjda se u tome slažemo).
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by *deni*
Savetujem ti da sledeci put od samog starta ides do kraja i onda nece biti nikakvog nesklada.
Centralni problem figurira u cinjenici da si sa tim tipom otisao do hodnika koji vodi u WC. To vas je ureklo. Trebalo je da idete do kraja hodnika i ne samo to, nego i da udjete u WC radi obljube. Tad bi se taj inicijalni sklad preneo i na buduce uskladjene odnose medju vama.
Ne valja ostajati na pola puta.
:vatroslava:
Slozicu se sa denijem ... ako su sevnule varnice koje vode sexy trebali ste ih pretvoriti u plamen strasti ... jbg. toliko STATUSE o tvom velikom zivotnom iskustvu...

A o tome da li je sex na prvom date-u dobar ili los, treba li chekati i jos stosta ... to sve zavisi od dvoje ljudi. Ni jedna ni druga kategorija ljudi nije za ni pohvalu ni potcenjivanje, jednostavno to je stvar koja se dogodi izmedju dvoje ljudi

I sto rece Ulix ... o odnosima sa partnerom se ne otvaraju teme i ne razglaba se putem cyber sveta vec se razgovara sa doticnim partnerom ... ili vec sa :psiholog:
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by ForeverYoung

A tek kada ONI počnu da pričaju o emotivnoj vezi, pa to je tako :sweet:
Mene je ovaj deo tvog posta iziritirao, i to strashno. I zbog toga ochekujem odgovor na moje pitanje iz mog prethodnog.
Shto se emocija tiche, upravu si, moja greshka, preformulisacu:
To shto ti ne mozesh da imash sex a da te prethodno ne drmaju emocije je tvoja stvar, i nije razlog da bacash hejt na one koji to mogu i praktikuju, niti da tripujesh da su oni nesposobni za pravu, emocionalnu, zrelu vezu, jer si, batice, u velikoj zabludi.
Korisnikov avatar
Pa takav moj stav se bazira na analiziranju "tvoje grupacije" i iz iskustva koje imama sa "tvojom grupacijom".

Dakle, čak i kada neko ko je predhodno spavao sa recimo 30-tak osoba kojima više ni ime nezna (ako je ikada i znao) pokuša da bude u emotivnoj vezi (a emotivna veza pre svega podrazumeva stabilnost, poverenje, pa što da ne i romantičnost), to se gotovo uvek završi ili brzim raskidom ili mučenjem da se ta veza održi što opet gotovo uvek na kraju dovodi do prevare!

Jednostavno neko kome sex toliko znači i ko je postao zavisnik o njega (a to fakat moraš postati posle toliko čestog menjanja partnera) ne može tako lako postati monogaman, emotivan, posvećen samo jednoj osobi...S druge strane, osoba koje zna da voli i koja je spremna mnogo toga da žrtvuje zarad osobe koju voli očekuje da joj partner makar istom merom uzvrati, što je nemoguće i tu uvek pre ili kasnije dolazi do nerazumevanja koje dalje vodi u frustracije i na kraju raskid te veze.

Eto to je moj zaključak i moje iskustvo i teško me možeš ubediti da je drugačije moguće.
Korisnikov avatar
By greek_lover
@ForeverYoung, fascinacija necijim telom (ili fizicka privlacnost) jeste vrsta emocije ... plitka po mnogim shvatanjima ali emocija dakako!

Pljuvanje i diskreditovanje osoba koje mogu imati sex a da nemaju dublje emocije prema sex partneru je neumesno!
Korisnikov avatar
Originally posted by greek_lover
@ForeverYoung, fascinacija necijim telom (ili fizicka privlacnost) jeste vrsta emocije ... plitka po mnogim shvatanjima ali emocija dakako!

Pljuvanje i diskreditovanje osoba koje mogu imati sex a da nemaju dublje emocije prema sex partneru je neumesno!
Niko "njih" ne pljuje, već sam samo blago rečeno iziritiran što "oni" pokušavaju sebe da predstave i kao velike romantike i emotivce...bljak, neko ko se predhodno je*ao sa svim i svačim počne odjednom da priča o emotivnosti...cinično! A da ne pričam o tome da to obično bude kada se pređe 30-ta, jer tada počnu da se osećaju usamljeno....

Ali to je samo moje zapažanje...tako da se unapred izvinjavam pojedincima (koji samo potvrđuju pravilo)
Korisnikov avatar
By gorilica
Pa jbg, mogu samo da ti kazem da te je tvoje loshe iskustvo, kao i ochigledno losh odabir partnera odvelo u predrasudu. Ja takodje govorim iz svog iskustva, i mogu da ti kazem da bez obzira na moj slobodniji nachin vodjenja solo zivota i te kako sam monogaman, i i te kako me ne interesuje ni da pogledam nekog sa strane, a kamo li neshto vishe, kada sam u vezi. Jedini problem koji ja imam je taj shto se retko pojavi osoba koja ce me toliko zaintrigirati svojom pojavom i svojom lichnoshcu, da pozelim da sa njom imam neshto vishe od obichnog sexa.
Mislim, jbt, ziveo sam sa tipom i izgarali smo od ljubavi i nishta sem nas dvojice nas nije interesovalo na ovom svetu, a obojica smo vodili i te kako bogat sexualni zivot pre nego shto smo se sreli, i meni je to vredjanje kada mi neko kaze da nisam sposoban da volim i da praktikujem normalnu, monogamnu vezu.
Korisnikov avatar
OK, ja ovde i nisam pričao o tebi lično već iznosio moj generalni zaključak; a svakako da postoje pojedinci, poput na primer tebe, koji će demantovati moje zapažanje.
Korisnikov avatar
By greek_lover
A sta je veliki romantik i emotivac?
Dajte ljudi definiciju ...
posto vec imamo definiciju sta je 30+ drolja :smeh:

@ForeverYoung, ovo za ljude preko 30-te je nevidjena i vrlo pogresna predrasuda ... :lol:
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by greek_lover

Niko "njih" ne pljuje, već sam samo blago rečeno iziritiran što "oni" pokušavaju sebe da predstave i kao velike romantike i emotivce...bljak, neko ko se predhodno je*ao sa svim i svačim počne odjednom da priča o emotivnosti...cinično! A da, ne pričam o tome da to obično bude kada se pređe 30-ta, jer tada počnu da se osećaju usamljeno....

Ali to je samo moje zapažanje...tako da se unapred izvinjavam pojedincima (koji samo potvrđuju pravilo)
ForeverYoung, prevazidji vec jednom te svoje rane iz proshlosti.
Mislim, stvarno nemam nishta protiv tebe, ali toliko je ochigledna mrznja koja isijava iz tvojih postova u ovom topicu, da je to nemoguce ne primetiti.
Zar ti je toliko neizvodljivo da otvorish um i jednostavno prihvatish da ima razlichitih ljudi?
Korisnikov avatar
By Paki
... i iz iskustva koje imama sa "tvojom grupacijom" ...
:nerd:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Sunce
Originally posted by *deni*
Savetujem ti da sledeci put od samog starta ides do kraja i onda nece biti nikakvog nesklada.
Centralni problem figurira u cinjenici da si sa tim tipom otisao do hodnika koji vodi u WC. To vas je ureklo. Trebalo je da idete do kraja hodnika i ne samo to, nego i da udjete u WC radi obljube. Tad bi se taj inicijalni sklad preneo i na buduce uskladjene odnose medju vama.
Ne valja ostajati na pola puta.
:vatroslava:
:smeh: Pocinjem da obozavam denija! :blush:
Pa kaži, zar to nije najadekvatniji savet za rešenje Statusovog najnovijeg problema ?
Jeste.
:smug:
By Swanheart
kakve emocije, kao da neko razmislja odmah o emocijama kad nekog upozna, evo bas cu da razmisljam o emocijama kad vidim nekog na drugom kraju kluba a da mi bude simpatican, ma vazi.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ja tu ne vidim problem...jaka stvar nece jos da spava s tobom,....pi....pa meni je to normalno....al izgleda sam ja zbog toga nenormalna... :opatica:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by Swanheart
kakve emocije, kao da neko razmislja odmah o emocijama kad nekog upozna, evo bas cu da razmisljam o emocijama kad vidim nekog na drugom kraju kluba a da mi bude simpatican, ma vazi.
swan, upravo tako! castis picem zbog ove tvoje izuzetne izjave, vazi? :D
Korisnikov avatar
By zboO
kod mene su emocije NERAZDVOJNE sa sexom, tj. NIKADA ne bih spavao sa nekim u koga nisam makar zaljubljen i koga predhodno nisam dobro upoznao (a ključne osobine potencijalnog dečka je moguće spoznati i posle 2-3 date-a).
huuuh...to sam i ja rekla.....pa sam samu sebe slagala u jedno (hmm...chek da izbrojim) 4 situacije :D i naravno nismo stigli ni do 3 dejta...(fala onoj stvari) posto nije bilo ni mrvice od emocija (bar sa moje strane)....mada ja verovatno ni ne znam sta su emocije...

:Ice_Queen:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
al su se neki da izvinete na izrazu "prosrali" u ovoj temi :)

:evilwait:
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Originally posted by gorilica
Jedini problem koji ja imam je taj shto se retko pojavi osoba koja ce me toliko zaintrigirati svojom pojavom i svojom lichnoshcu, da pozelim da sa njom imam neshto vishe od obichnog sexa.
Da moram se sloziti.I kod mene se to javlja,naravno ne zbog nekakvih visokih standarda koje ljudi treba da ispune,vec vise neki nedostatak spontanosti i zelje,kako sa moje tako i sa druge strane.A tek o velikim ocekivanjima bolje da i ne govorim.
Status nam je izgleda zagoreo,pa sad ubrzava stvari.Mislim da ako mu se decko bas dopada,treba sto rece Ulix da sedne i porazgovara sa momkom.

Zapravo,ceo problem u nasoj populaciji koliko sam ja uspeo da vidim jeste komunikacija.Svi koji nesto zapocinju tako zele da se prezentuju sto bolje da se ne usudjuju da popricaju sa svojim "momcima" o problemima koji ih muce.To boze da ne ispadnu slabici,jadni,glupi..itd...

:smirk:
Korisnikov avatar
By Egmont
Pa takav moj stav se bazira na analiziranju "tvoje grupacije" i iz iskustva koje imama sa "tvojom grupacijom".

Dakle, čak i kada neko ko je predhodno spavao sa recimo 30-tak osoba kojima više ni ime nezna (ako je ikada i znao) pokuša da bude u emotivnoj vezi (a emotivna veza pre svega podrazumeva stabilnost, poverenje, pa što da ne i romantičnost), to se gotovo uvek završi ili brzim raskidom ili mučenjem da se ta veza održi što opet gotovo uvek na kraju dovodi do prevare!

Jednostavno neko kome sex toliko znači i ko je postao zavisnik o njega (a to fakat moraš postati posle toliko čestog menjanja partnera) ne može tako lako postati monogaman, emotivan, posvećen samo jednoj osobi...S druge strane, osoba koje zna da voli i koja je spremna mnogo toga da žrtvuje zarad osobe koju voli očekuje da joj partner makar istom merom uzvrati, što je nemoguće i tu uvek pre ili kasnije dolazi do nerazumevanja koje dalje vodi u frustracije i na kraju raskid te veze.

Eto to je moj zaključak i moje iskustvo i teško me možeš ubediti da je drugačije moguće.
Kako ti kenjaš, čoveče. Jednog dana će te biti sramota zbog ovakvih postova. Barem se nadam da će te biti sramota.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Prvo moram da primetim koliko ima gramatickih gresaka u ovoj temi :alien: ko da ste pisali nadrogirani... :lol:

Elem, pomalo sam sokiran nekim izjavama ovde. Nisam imao predstavu da neki ljudi imaju tako striktna pravila pri selekciji partnera. Kapiram ja da postoji generalna proba, ali come on...

Pre svega mogu da razumem obe strane, ali ne mogu da skapiram da neko ide u takve krajnosti kao gorilica i FY...

Sto se mene licno tice, meni je seks u pocetku veze zaista low priority.
Naravno, ako posle mesec dana prodje bez seksa tu vec nastaje mali problem, ali nista ne resivo. Lepo sednes i popricas sa partnerom o tome, nagovestis da zelis seks (mozda je stidljiv, ne zna sta ti zelis ili ne zelis, neiskusan...)
Jedino sto (meni) moze da se dogodi posle tog nekog vremena je da pocnem da posmatram tu osobu kao prijatelja i time je stavljam u aseksualnu kategoriju (gledam je kao aseksualno bice i jednostavno mi se iskljuci ta zelja za seksom sa njom)

Seks na prvom ili drugom dejtu mi je horor. To uvek pokusavam da izbegnem, jer je to za mene ipak i dalje period upoznavanja.
Jer sta se dogadja...Seks postane primarni komunikacijski kod u toj vezi, i moze da se posle toga dogodi da skapirate da ne znate skoro nista jedan o drugom i onda i razgovor pada u drugi plan i bude otezan i tu krecu problemi i pucanje.

Naravno nije uvek slucaj, iskljucujem izuzetke.

Skoro nikad mi se ne dogadja da mi se osoba tako i toliko dopadne i fizicki i mentalno da jednostavno zelim odmah seks i da verujem da tu nece posle biti problema u daljem toku nase price.

Seks jeste uzasno vazan, i treba da se ta kompatibilnost vidi sto je pre moguce, jer ako je seks los naravno da ce veza puci. Ali kao sto rekoh, ne treba nista raditi prebrzo.

Mogu da imam seks bez emocija ali preferiram seks sa emocijama i trudim se da prvu kategoriju sto manje upraznjavam.

Degradiranje osoba iz bilo koje od ove dve grupe je totalno glupo, jer ljudi su razliciti, stavovi su razliciti, veze su razlicite i razlicito se formiraju.

Ovo je samo moj stav...

Po meni treba samo biti fleksibilan i komunikativan zato sto je to kljuc svega.
Korisnikov avatar
Originally posted by Egmont
Kako ti kenjaš, čoveče. Jednog dana će te biti sramota zbog ovakvih postova. Barem se nadam da će te biti sramota.
Ovaj tvoj komentar je jako uvredljiv i ne vidim njegovu svrhu osim uvrede upućene na moj račun. Mene nikada nije sramota zbog iznetih stavova, jer stavove jako retko menjam!

Ja sam samo izneo svoje mišljenje na temu sex-a i emocija i to je ono što zaista smatram tačnim. Ako se neko našao uvređenim zbog toga jer se prepoznao ili smatra da nisam u pravu, to mu ne daje za pravo da mi se obraća na ovaj način. Ali uvek kada promiskuitetnim pederima sasujem u lice da nisu u stanju da ostvare dublju emotivnu vezu zbog frustracija iz mladosti ili prosto egocentričnosti i veeeelike sebičnosti (a u psihologiji za sve postoji razlog pa i za preterano često menjanje partnera), to se završi ličnim uvredama na moj račun...tako da sam navikao...

:budilnik:
Korisnikov avatar
By Zonche!
A i to tvoje sasipanje u lice ima svojih psiholoskih objasnjenja da se razumemo...

Judge and be judged. Thats the way it goes.
Korisnikov avatar
By bigirl
Nikada, ali nikada se nisam kresnula sa nekim u koga (bar!) nisam bila zaljubljena. Tako da nesklada između emocija i strasti kod mene nikada nije bilo. I neće ni biti. Jer mi je prosto gadno i da poljubim nekoga ko mi se ne sviđa, a kamoli da imam sex sa tom osobom. FUJ!

E sad... Sex na prvom dejtu - imala. Bila ludo zaljubljena i ta veza je trajala skoro dve godine. Sex posle mesec i više - imala. Bila ludo zaljubljena i ta veza je, hm, trajala dovoljno dugo. Ne merim vezu sexom. Sexa može da nema, ali strasti mora da ima. Kada nema strasti - nema ni emocija.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Meni je apsolutno proporcionalan odnos emocija i strasti,
i to u bilo kom smeru.. Jednostavno me emocije voze,
a strast je delovanje tih emocija...

Ponekad mogu da se kontrolisem, ali ne dugo...

Kada nekoga volim, onda mu dajem celu sebe,
toliko, da cesto idem u ekstreme i delujem potpuno
mazohisticki...
Korisnikov avatar
By gorilica
@ Zonche

Ne znam, mozda i jesam extremista ali ja jednostavno tako funkcionishem, a i upoznah masu ljudi koji su mi po ovom pitanju slichni. I da naglasim: Ne vrti mi se sve oko sexa, ali da mi je bitan, jeste. Sa druge strane, meni je "emotivni" promiskuitet na primer ne shvatljiv. Trchanje iz veze u vezu kao i chesta varijanta da ne retko iste traju i manje od mesec dana [shto se po meni ni ne moze nazvati vezom], meni deluje samo kao maska i izgovor pred samim sobom, kako bi se moglo reci: Ne, ja sam drugachiji, I'm not a slut, I'm just not lucky. No, da ne serem vishe. Ne zelim nikog da osudjujem, niti da tvrdim da je bilo chiji nachin zivota ispravan ili ne.
Jednostavno, svi smo mi razlichiti, i sa razlichitim zivotnim potrebama.

@ ForeverYung
Upravo to tvoje "da sasujem u lice" govori da nisi savladao dve kljuchne zivotne lekcije, uz koje bi ti zivot i emotivna strana bili mnogo lakshi: Tolerancija i kontrolisanje sujete.
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by Deity Marduk
Zapravo,ceo problem u nasoj populaciji koliko sam ja uspeo da vidim jeste komunikacija.Svi koji nesto zapocinju tako zele da se prezentuju sto bolje da se ne usudjuju da popricaju sa svojim "momcima" o problemima koji ih muce.To boze da ne ispadnu slabici,jadni,glupi..itd...

:smirk:
Ovo ni ja ne bih mogao napisati bolje! :D
Problem pocetka svake veze je u tome sto se zelimo drugoj strani prezentovati sto bolje. Da smo uvek raspolozeni, duhoviti, bez problema, nista nam ne smeta ... Dakako da i druga strana radi to isto i to se ne odnosi samo na gay veze, vec na sve moguce veze. Ozbiljna veza pocinje u onom momentu kad to osnovno foliranje prestane i kada mozemo pred nasom polovinom da se pojavimo nadrkani, ljuti, da budemo neraspolozeni i da ne moramo da se pravdamo zasto je to tako i da imamo razumevanja kada on/ona dodje takav/va isti/a.
Sex je naravno takodje bitan, ali ponovicu se, kada ce do sexa doci zavisi od dve osobe koje su u vezi. Prvi date, osmi date ili vec koji date ... totalno nebitno!

No vratimo se STATUSU posto je ovo ipak njegova tema i njegov problem .... razgovaraj sa deckom, iznesi mu problem i vidi na cemu ste. Simple as that! :kralj:
Korisnikov avatar
Poslednje što ću reći u ovoj temi jeste da mi je drago što i ovde postoje osobe koje ne razdvajaju emocije, tj. ljubav od sex-a!

Jednostavno kod mene između ta dva pojma stoji znak jednakosti i mislim da mi je takav stav u životu omogućio da budem u veoma lepim, emotivnim, romantičnim i strasnim vezama; što i jeste suština po meni!

Takođe, to da i moja frustracija ima razlog i duboku "istoriju" svakako da je tačno i upravo zbog toga me takve osobe u najmanju ruku nerviraju.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!