Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Originally posted by mmiki
Ne dozivljavam ih tako a da ih prihvatim.... mozda...
mmikiiiiiiiiiiiiiiiiii!!1!!

:protest:
Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by andjelat
Originally posted by mmiki
Ne dozivljavam ih tako a da ih prihvatim.... mozda...
mmikiiiiiiiiiiiiiiiiii!!1!!

:protest:
:D Dobro prihvatam. :D
Korisnikov avatar
By Luba
Originally posted by Dina
Ukoliko bih se zaljubila u tu osobu onda bih bila u vezi.

Ali to je teoretski, nikad mi se nesto slicno nije desilo pa ne mogu da tvrdim sa sigurnoscu...
Mnogi od njih i ne trpe stalne veze ili su previse slozeni za trajnu vezu.
Mnogi imaju hipertrofiran seksualni nagon, libido, i veoma im je tesko da budu verni jer su ludi za seksom. Zato je cesta prostitucija kod m2f osoba. Rade za novac ono sto bi i inace cinili iz zadovoljstva; a i skupo je odrzavati/sponzorisati dobru cicu (a one zele da budu extra cice). Skupi su i problemi tranzicije, pregledi, lekovi, depilacije, korektivne operacije i operacije promene pola...
Korisnikov avatar
By femme_fatale
Nebih da sve komentarišem iz predhodnog posta, ali volim da izgledam što bolje, zboga, pa mnoge žene to žele. BTW. doterala sam se pre neki dan, i otišla da do dugogodišnjeg prijatelja da mu se outujem. Naravno da je bio iznenađen, ali je moj izgled pomogao da iskreno kaže da oseća ženu u meni, i da me tako vidi. Kaže primetio je on to i ranije. Eto, moj drug me prihvata kao ženu.
Korisnikov avatar
By uoQUEERen
pa naravno, ako je prijatelj, tu onda ni nema pitanja dali se prihvata ili ne :)

mene su veceras predobro prihvatali :D evo ja sam sada doso kuci bas, neki gej decko me je spopadao i govorio mi je kako sam ja najlepsi decko kojeg je video :D i onda sm morao da mu dajem puse celo vreme i on bi svaki put reko "mjau mjau". mislim da, bio je urokan ko zna cime, ali svejedno :D
Korisnikov avatar
By Scorpy
Prihvatam osobu onako kako se ona osetja...nebitno...polovi samo ogranichavaju ljude..bitno je ono spiritualno :sunce:
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by Scorpy
Prihvatam osobu onako kako se ona osetja...nebitno...polovi samo ogranichavaju ljude..bitno je ono spiritualno :sunce:
Bas lepo receno :)

Neki ljudi jednostavno nemaju osecaj za druge ili su zesce ograniceni pa verujem da zbog toga ni ne mogu da prihvataju trans osobe onako kako one zele da budu prihvacene.

Ne znam sta tu nije jasno, ako ti se neko predstavi u odredjenom rodu onda je valjda logicno da mu se obracas u tom istom rodu.

Mnogi ne razlikuju rod i pol pa ih tu nesto kao buni, a ja se samo pitam kako neko moze zasigurno znati ko je kog pola (osim ako ga nije medicinski ispitivao). :mad: Jbt decko moje drugarice ima vece grudi od mene i poprilicno je cosav pa ga ne oslovljavam u zenskom rodu.
Korisnikov avatar
By blenta
prihvatam ih za onakve kakvim one sebe smatraju
By Trans osoba
Prihvacam ih onako kako one sebe vide
Zena nije samo spolna definicija nego i rodna pa ako je netko zena a fizicki musko , meni je i dalje ta osoba zena
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Originally posted by Daliborka
Ne mislim na tranvestite, koji se vole preoblaciti u zensku odecu.
jesu li za Vas transrodne osobe ustvari neki posebni, treci pol ?
Sta bi trebalo da uradi jedna transrodna osoba, da biste je prihvatile kao zenu ?
Da postane fizichki zensko.....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!