Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
Ko je onaj crni u boksu Hantuhove (wta Pariz)? :drkanje:

:bale:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by foolish
ma bas. puko je!!!!
a sad i troicki gubi....

jbn virus! i djokovic i tipsarevic su bolesni!!!
da, "bolesni". :maska:
Korisnikov avatar
By anche
el ti to nesto sumLJas tukjut? :nokti:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
s obzirom da im je satisfakcija ista kao ovima što igraju FedCup, definitivno sumljam :) da su bolesni. šteta što isti taj virus nije zakačio i Anu i Jelenu.
Korisnikov avatar
By anche
ne znam. meni novak deluje zelenkasto, a bas sam ga gledala onako :iskolacen:

danas je bio najslabiji na terenu.

el imaju oni realnu sansu da dobiju ruse... to mi je dilema... da li da se muce ili neka jednostavno igraju ovi zdravi - ako je uopste neko tamo zdrav
Korisnikov avatar
By spliff
pukosmo :(

jbg, sledetji put tjemo valjda imati vishe sretje u zzrebu
Korisnikov avatar
By Morpheus
Cuh danas da se Jeca povredila na Floridi....i da je neizvesno njeno ucesce na turnirima u Dohi i Dubaiu.......U pitanju je povreda ledja.....kad bi iole pametnije igrala i nasla nekog trenera da radi sa njom....ovako sjebace se u cvetu mladosti

Pamet u glavu Jeco
Korisnikov avatar
By Lunja
I ja sam procitao da se povredila na treningu. To se svima desava. Ali ne bi me cudilo da i tako povredjena ode da igra.

:molise: :nono:
Korisnikov avatar
By Sunce
Zivo me interesuje, kad bi Marvin birao izmedju Jelene i Kifera, koga li bi izabrao. Sta vi mislite? Ja mislim ipak JJ! Sta da radimo kad imamo poremecenog pedera, sva sreca sto smo tolerantni!

Slika Slika

I da, pod obavezno da mi pronadjete na koga da balavim. Nikako da nadjem dobrog tenisera.
Korisnikov avatar
By Sunce
Posto ja imam vidovite moci, nocas sam fotografisao Lunjino buduce dete u svom trans stanju. Pored decaka su njegove dve tate.

Slika

Poslastice:

Slika

Slika

Za zenske da se ne ljute:

Slika Balavite, sta cekate.

Slika

Bas su slatki, zar ne?

Slika

"Ako je Hantuhova divokoza, ja sam kozaaaaa!"
Korisnikov avatar
By Sunce
Smanjio sam i pre nego sto sam video da si napisala.

Slika Ko li je ovo igrao kad se i njemu dize? :neznam:
Korisnikov avatar
By Sunce
http://uk.eurosport.yahoo.com/11022008/ ... nigma.html

WTA Tour - Evert: Willams sisters an enigma

Eurosport - Mon, 11 Feb 08:05:00 2008

Serena Williams and her sister Venus are the greatest enigma in the women's game, according to former world number one Chris Evert.

More StoriesVenus to join Serena in Bangalore
Between them, the American siblings have clinched just four grand slam singles titles out of 17 in the last four years but Evert views them as the most likely winners in the big events when on top form.

"The question mark is always the Williams because they come in and out of the game," American Evert, 53, said

"The big question is: `Are the Williams sisters healthy?'. They are injured or they are not focused or whatever. If Serena is healthy and she is focused, she is still the player to beat."

Tennis great Evert, who retired in 1989 after piling up 18 grand slam singles crowns, still monitors the game at the highest level.

"I watch the grand slams and I keep in touch with how everybody is doing," she said during last week's Pebble Beach National Pro-Am golf tournament where her fiancé Greg Norman, also a former world number one, was competing.

Asked which women's tennis players particularly impressed her apart from the Williams sisters, Evert replied: "Maria Sharapova is an excellent pressure player and she reacts perhaps the best of all the current players.

"She is mentally focused but maybe not as quick as the others. But that is why she won this year's Australian Open, she was really focused.

"(Justine) Henin is very consistent and the two girls from Serbia, Ana Ivanovic and Jelena Jankovic, are doing great and adding a lot of colour to the game. But it really hasn't changed that much at the top, to me, in the last five years."

Evert had no hesitation when asked what gave her the most pride during her own glittering career which featured 157 singles titles and eight doubles crowns.

"What gives me the most pleasure is how consistent I was," she said. "I was in the top four, I think, for 18 years and I'm also very proud of my clay court record, having won 125 matches in a row.

"Just the consistency and I think I was 90 percent in winning matches. I am very proud of my mental capacity and my focus."

Dubbed the "Ice Maiden" because of her calm but steely on-court demeanour, Evert launched her clay court run of 125 consecutive victories in August 1973.

Her record spell ended on May 12, 1979, when compatriot Tracy Austin beat her in the semi-finals of the Italian Open.

Her career win-loss record in singles matches was 1,309-146: a 90 percent success rate which is unprecedented in both the men's and women's games.

Although current men's world number one Roger Federer is yet to win a French Open title to boost his overall grand slam tally of 12, Evert brackets him among the three best players in history.

"Pete Sampras is already up there, along with Rod Laver, and I think you would have to put Roger Federer in there as well," she said.

"Those three would have to be the best ever and Pete never got really close to winning the French and Roger has so I would put Roger up there, definitely," added the American referring to Federer's two final appearances at Roland Garros.

Twice married Evert, who announced her engagement to Australian Norman two months ago, remains closely involved with tennis through her long established academy in Boca Raton, Florida.

"It is a full-time thing with dormitories and schools," said Evert, who also has tennis centres being built in South Africa and Dubai. "It's only seven minutes' away from my house and I usually go there to coach three or four mornings a week.

"But the whole thing is a juggling act, trying to balance everything when I also want to spend a lot of time with my three children - and Greg."
Korisnikov avatar
By Sunce
Slika

"Ja sam dosla na ovu temu da svecano izjavim kako mi se dopada kiss addict :love: .

:cekam:

Da ne bih pravila off topic, evo priznajem da i ja volim tenis"
Korisnikov avatar
By IriS
a tek ti meni :love:

koja ti je omiljena teniserka po igri, a koja po izgledu?
Korisnikov avatar
By Sunce
"Henin po igri, odusevljava me jer je tako mala a tako spretna i brza!"

Slika

Slika

"Po izgledu volim Anu, cak su mi rekli da malo licimo"
Korisnikov avatar
By IriS
kravo jedna raspala, kopiraš me, m? znala sam oduvek da me lurkuješ na ovom forumu.

sad moraš da mi se iskupiš! :durenje:
Korisnikov avatar
By Kylender
Ne znam za vas, ali potpuno mi je dosadno da gledam meceve sa lose rangiranim igracima. Samim tim me i ne cudi nedostatak motivacije kod ovih nasih. Ni ja nisam motivisan.

Ovaj Dodig (komentator ima bas problema da ne kaze Dodik) me uopste ne inspirise iako i ne igra lose...
Korisnikov avatar
By Marvin
Jeste nam se Jelenče povredilo na treningu.
Evo sve kaže :mirnatetko: (kaže čak i muzički ukus i na šta troši pare... i još svašta nešto :giggle: )
Ćao moji prijatelji,

Super je osećaj kada mogu da vam pišem dok se odmoram posle svih treninga ove nedelje bez obzira što sam opet povredila leđa. Danas mi je slobodan dan pošto je nedelja i posvetila sam se sebi tako što sam posetila kozmetičke salone i par dobrih šoping centara. Skroz sam opsednuta kozmetikom i nakitom. Valjda je to dobro. Bitno je da izgledam dobro na i van terena.

Posle Fed Cup-a, vratila sam se u Beograd gde sam provela dva dana uglavnom sa svojom porodicom, uradila sam nekoliko terapija i u ponedeljak uveče sam imala proslavu sa Fed Cup timom u restoranu Bolero. Bilo je baš zabavno, odlična prilika da se zabavim sa celim timom i ljudima sa kojima sam došla. Obožavam domaću muziku, a pevali su Lepa Brena, Stevan Anđelković, Darko Filipović, Jadranka Barjektarević, Nada Topčagić, Ana Bekuta, Dinča, itd. Obožavam da igram i možete da vidite par slika u mojoj foto galeriji kako sam provela par sati na štiklama pokazujući dobre pokrete i na podijumu.

Posle neprospavane noći morala sam rano da ustanem u utorak jer sam imala let. Putovala sam za Ameriku i čekao me je dug put. Toliko sam bila umorna da sam prespavala skoro ceo put. Sve je prošlo ekspresno, najbolje je prespavati što sam i uspela i bila sam spremna za treninge u sredu. Trenirala sam sa dva trenera: teniskim i kondicionim. Osećala sam se odlično, zaboravila sam kako je to igrati bez bola u telu, svakim danom sam sve više ojačala i odjednom u subotu pred kraj mog treninga sam osetila jak bol u leđima. Mnogo sam se iznervirala. Jednostavno ne mogu da ostanem zdrava duže od nekoliko dana. Danas sam se odmarala ne bi li opustila telo, ali najverovatnije ću posetiti Srbiju na kratko kada se uputim za Dohu. Moji doktori mi najbolje pomažu i iskoristiću priliku da se oporavim dan-dva u Beogradu i zdravsteveno spremim za turnire na Bliskom istoku.

Imam iznenađenje za sve vas. Početkom ove nedelje imaćete prilike da vidite reklamu za Reebok koju sam snimila, zove se “Framed”. Videćete skraćenu verziju koja traje oko 2 minuta, ali u skoroj budućnosti ćemo staviti i celu verziju dokumentarnog filma sa snimanja reklame. Pričala sam vam ranije o mojoj saradnji sa Britani Snou iz filma “Lak za kosu”. Ona je bila režiser reklame, a ja glavna zvezda. Nadam se da će vam se svideti.

Moja mama me zove iz druge sobe, moramo da krenemo na večeru. Pisaću vam uskoro o stanju moje povrede i svega ostalog sto se dešava…

Volim vas puno… JJ
Korisnikov avatar
By Marvin
A ti Sunce, da gledaš svoja posla :hand:
Snašao bih se već ja.
Sa Kiferom u krevet (terasu, kuhinju, lift... :zvizdi: ) a sa Jelenom na kavu.
Da se unterhaltujemo :smilegrin:
By Ulix
Originally posted by Sunce

Slika

Bas su slatki, zar ne?
Andy :love:

:tenis:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Marvin
A ti Sunce, da gledaš svoja posla :hand:
Snašao bih se već ja.
Sa Kiferom u krevet (terasu, kuhinju, lift... :zvizdi: ) a sa Jelenom na kavu.
Da se unterhaltujemo :smilegrin:
:nazdravlje: Bas me je interesovalo! Nemoj da se ljutis, ja sam istrazivackog duha, a i sav si stvoren za jelenogolicanje. Dakle, jedan baja za jedno, druga bajica za drugo. :uljenavatru:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by kiss addict
kravo jedna raspala, kopiraš me, m? znala sam oduvek da me lurkuješ na ovom forumu.

sad moraš da mi se iskupiš! :durenje:
"Sad sam ti krava? E sad ti udaram ceznju ovcice, pazi kad ces da me vidis! :ribica: "
Korisnikov avatar
By Doxar
Originally posted by Lunja
Justine Henin angry at Maria Sharapova’s father for his throat-slitting gesture at Australian Open
Stvarno su neverovatne, samo sto jedne drugima ne pocnu kose da cupaju. Ne samo njih dve, to je definitivno masovnija pojava medju ovim top teniserkama, ocima se ne mogu videti.

Od onog eqzoticnog Sereninog "Bitch" usred meca upucenog Justine, preko omalovazavanja i optuzbi cele porodice da njen trener "sapuce" Justine kako da igra, a jadna Serena, em ne moze protiv dva protivnika, em osetljiva na nepravdu, pa joj to sve tesko padne. Doduse, i Justine je nju par puta oplela, sigurno joj nije ostala duzna.

Zalbe na Sharapovu, njeno gromko stenjanje i nestasnog Jurija davno su prepricane. Samo sto je sad dodata poslednja stavka, ne samo da joj je papa neurotican, nego i blago pomahnitao. Sa rezanja pogledom, grickanja i kidanja noktiju, pokozice... sta vec dohvati, stigao je do otvorenih pretnji protivnici dekapitovanjem. Naravno, razume se da bi Justine dobila taj mec da nije bila uplasena za svoju bezbednost.

Novitet mi je Hantuhova i preosetljivost njenog slusnog aparata. Ah, Ana, Ana, vraze mali.

A, Jelena i Ana su posebna prica. One obe deluju toliko prirodno i neiskvareno da je prosto nemoguce ne primetiti njihov medjusobni animozitet u bilo kojoj situaciji. Ali, opet, ovo deluje najbenignije.

Ma, cirkus...:colorado:
Korisnikov avatar
By Doxar
Bas mi se dopala odluka ATP-a da od sledece godine Davis Cup bude bodovan za liste. I, ako sam dobro razumeo, ti mecevi ce nositi poena kao i turniri Masters serije, sto ce, zaista, dati ozbiljniji ton tom takmicenju i verovatno naterati sve najbolje igrace da igraju. Pa onda, neka stvarno najbolje reprezentacije pobedjuju. Bice interesantno videti da li cemo se mi usunjati medju takve:D

Bravo za Marija:love:

Pobediti Congu u 2 seta posle prakticno godinu dana neigranja i pada na 130 i neko mesto. Lep start za jos lepsi povratak na stare pozicije, maybe even better:fige:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Doxar
Bas mi se dopala odluka ATP-a da od sledece godine Davis Cup bude bodovan za liste. I, ako sam dobro razumeo, ti mecevi ce nositi poena kao i turniri Masters serije, sto ce, zaista, dati ozbiljniji ton tom takmicenju i verovatno naterati sve najbolje igrace da igraju.
Nisam znao za tu novost. I treba. Davis malo da dobije smisao, top igraci da se motivisu. :fancyklap:
Korisnikov avatar
By Lunja
Sledece nedelje se igra Doha. :love:
Henin je odustala, pa ce Ana biti prva nositeljka. Prijavile su se sve iz prvih 10, sem Henin, Serene i Venus.
Pobednica dobija 441.000 $. :wow:

:fige:
Korisnikov avatar
By Morpheus

Posle neprospavane noći morala sam rano da ustanem u utorak jer sam imala let.

Jadnice...ustala je a da nije ni legla....... :)

Prosto je obozavam
Korisnikov avatar
By IriS
Nole eliminisan iz Marseja, u drugom kolu.

očajno je igrao. :ozbiljan:
  • 1
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!