Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Sutekh
Obaveshtenje: Sjebao sam quote code, a mrzi me da trazhim greshke :P
Originally posted by svejedno
Zanimljiva konstrukcija.

I ja sam tako koncipiran ;)

:) Neka ljudi pomisle da sam weirdo, nije mi neshto preterano stalo do mishljenja drugih. Prvog drugara sam upoznao u sedmoj godini u parkicju ispred zgrade. Pre toga, a i posle nedeljno sam po nekoliko puta ishao u zoo vrt, druzhio se sa zhivotinjama i enciklopedijama. A on je sklopljen na slichan nachin kao i ja, samo shto je otkad znam za njega priklonjen vishe Desnoj stazi i to je po meni potpuno okej. Dodushe, on je za nekoliko nijansi drushtveniji od mene.. Mislim, drushtven sam i ja, a takodje imam i zaista fenomenalne manire, jerbo nisam psycho, samo nemam potrebu za "charima" socijalizacije, nekakvih verbalnih diareja u grupama i slichno. Niti sam ih ikada imao. Mogu da "go with the flow", ali me to zamara, zato shto se silim da se smejem i da kao uzhivam u razgovoru :muva:
I kad sam sa nekim ko me voli i koga volim, to ne umanjuje taj osecjaj samocje, koji mi ne smeta.
Ja bih rekao da je to pre nekako osecaj sebe, svega sto nosis u sebi, permanentno prisutan, koji ne zaboravljas kada si sa drugima, pa ni sa nekim koga volis.[/quote]

Pa da, to ima smisla. Onda sledecja misao pochinje da mi se vrzma po glavi - Da li ja njega zaista volim? (ajde shto je voleti nekog za mene misaona imenica, nego em kad se to desi jedanput u nekoliko godina, onda me prati isti osecjaj) Ako je tako, zashto me osecjaj "samocje" (savrsheno si ga opisao kao "sebe", hvala ti na tome) i dalje prati? Izgleda da sam i ja pomalo zhrtva mas-kulture koja za posledicu ima ozbiljno jebanje u mozak. Nazhalost, do sad nisam upoznao ni jednu osobu slichnog koncepta, a da me je privukla privukla psiho-fizichki-intelektualno
Treba samo da vam ne bude muka sebe.
Samo?
:D
Korisnikov avatar
By Sutekh
a shto se ontopic topica tiche.. najduzhe sam bez "veze" bio 3 godine. a sa dotichnom personom sam se smuvao zato shto me je smorilo da nedeljno menjam po 3-4 tela. daleko od toga da sam ga voleo.

fair enough?
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Ja se ne secam kad sam poslednji put bila sama :( Sve mi se dosad nekako preklapalo.
Korisnikov avatar
By Zemunac
20 meseci (izmedju veze sa pretposlednjim i poslednjim dechkom).
Korisnikov avatar
By Black_crystal
5 godina sam bila sama, e pa dosta je bilo! ;)
A sad ce evo 5ta godina kako mi se veze nadovezuju...
Zaboravih kako to izgleda biti sam... :shrug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!