Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Pogledao jednu epizodu... Ughhh.. ajde dacu ovoj seriji jos jednu sansu...
Poceo da gledam drugu epizodu, prekinuo nakon 3 minuta.
Korisnikov avatar
By Waldorf
^Ako si krenuo da gledaš od prve sezone, nije ni čudo, iskreno. To je još kad pojma nisu imali gde će i šta će, i osim nove kompanjonke, sve je bilo samo za stare fanove.. Za mene i moje fan-girlisanje presudna je prva Moffatova epizoda, u kojoj se i prvi put pojavljuje John Barrowman. Od tada samo uzlazno. Barem što se mene tiče.
Ipak nije serija svačija šoljica čaja, jel...

Anyhoo, došla da i ovde izrazim oduševljenje castingom novog Doktora. Peter Capaldi... :love:

Slika

Volela bih da ovo bude cross-over replika. :P
Slika
Korisnikov avatar
By Katengl
Peter Capaldi :love:
Izgleda da cu da pocnem da gledam Dr Who.
Korisnikov avatar
By Macan86
Ne znam odakle da počnem :) obožavam tu seriju.Nekako je uvrnuta,i puna i humora i akcije...i svaka epizoda je uvek nešto novo i neočekivano.
Odgledao sam šest sezona i evo čekam sedmu.
Jesu svi doktori do sad bili zabavni i sve,al deseti(David Tennant),mi je omiljen sa onim njegovim "allons-y!!" šteta što ga nisu zadržali bar još jednu sezonu duže...al jbg,tako ide to kad je glavni lik Vremenski Lord koji se konstantno regeneriše.
Korisnikov avatar
By Yugen
Neće niko o tome koliko je ova sezona bezveze? Serija postaje jedino bitna u specijalnim epizodama za Božić i slično, a ostatak sezone je samo bezvezni zapetljani most koji nam ne služi ničemu osim da nam malo eto prođe vrijeme dok se nešto ne desi. Am I the only one who cares? :(
Korisnikov avatar
By acid drop
ja sam mislila da nešto nije u redu sa mnom. :lol:
nego, epizoda kill the moon mi se baš dopala (nisam gledala onu od sinoć još)
samo da šutnu klaru i onog njenog profesora fizičkog i nadam se ubace nekog zanimljivijeg (kao što je bila dona, npr.) ... :fige:
Korisnikov avatar
By Macan86
ja mislim da sam ispao iz fazona...ona prva epizoda Deep Breath kojom su započeli novu sezonu mi nekako bila ubila interesovanje...nije da je bila loša,al nekako nije bila zanimljiva koliko sam očekivao.
Al ok oporavio sam se od toga i skoro pa nadoknadio šta sam propustio...
Možda stvarno bude zanimljivije kad sklone Klaru.Bilo bi interesantno da ubace nekog vanžemaljca na njeno mesto,čisto koliko da ubiju monotoniju pošto su baš,baš zaređali sa zemljanima,vanzemaljac bi bio osveženje.
Korisnikov avatar
By Yugen
Vanzemaljac u Donna-fazonu i vrijedilo bi sve ponovo. Ali mislim da će i to biti uzalud, sve dok ne promijene glavnog scenaristu. Meni su jedino Listen i Time Heist iz ove sezone vrijedile čemu, ovo ostalo je tako dosadno i nepotrebno i meh.
^Nemoj ispadati iz fazona, vrati se pa ponovo gledaj sve ispočetka. :D
^ ^Haleluja, dosta ljudi koje znam podržavaju ove gluposti maksimalno. A ja preko ljeta gledao ispočetka sve i sad uviđam koliko su zadnje sezone lošije.
Korisnikov avatar
By badu
sve se se više oduševljavam kapaldiem

ali klara brate IDI KUĆI sreća njena pa se kurva sa pinkom kako mi ide na kurac tai prćast nos i ta faca ŠTAE SFACOM ALO

ah doctor who < 7
Korisnikov avatar
By badu
navodno sledeće godine nema nove sezone, smao specijali__

ZAŠTO NIKO NE DRAMI OVDE ŠTA RADITE SA SVOJIM ŽIVOTIMA ALJO in other news jedva čekam novu sezonu i dalje ne podnosim klaru i gladnasam
Korisnikov avatar
By elizevin
meni je iskreno dr who postao bzvz od kapaldija, ne svidja mi se nikako :(
Korisnikov avatar
By badu
zbog klare. ja krivim klaru za sve.
i jebeni moffat nikako da ode

ali kapaldi je nešto najbolje što se moglo desiti seriji
Korisnikov avatar
By acid drop
tek sam pre mesec-dva odgledala par poslednjih epizoda. ono sa missy ili kako se već zvaše, je smešno. kako je moguće da je TEH MASTAH savladan ko od šale? nimalo zanimljivo. :durenje: i klara je i dalje dosadna i uopšte ne štima sa doktorom.

eto, sve u svemu, sezona je mi je 'nako. a kapaldi je car.
Korisnikov avatar
By elizevin
meni je klara tu i tamo ok, ali kapaldi mi je njah :( najnezanimljiviji doktor :(
Korisnikov avatar
By badu
sad oprosti, al sti devojko dobro? :lol:
Korisnikov avatar
By elizevin
yep :) ne volim kapaldija :D
dr who mi je dosadan sa njim, bas mi ne lezi
mislila sam da je stvar promene, i da cu ga zavoleti u prvih par epizoda, ali ne, to se nije desilo
iskreno, volela bih da se sto pre regenerise u sledeceg doktora
Korisnikov avatar
By badu
to se neće desiti poprilično dugo, jer ga svi gotive a i on sam je fan serije od kad je bio wee child, tako da se ili navikni ili nešto :D mislim da je potpisao na još 2-3 sezone minimum
By Meg
Capaldi je potpisao sa 9. i 10. Meni se on dopada , daje drugaciji ton seriji...
Ali Clara treba da ode vise
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Gledaj Dr Who iz 2005, ne moras da gledas starije sezone, they said.
It will be fun they said.
Umreh od dosade gledajuci prve 3 epizode sezone iz 2005. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Waldorf
That's 'cos fun don't start before ep's 9 and 10 of the 2005 season. Bukvalno. Ja sam tada posatala fan. Sve ovo prethodno odgledala ponovo i zavolela mnogoogo kasnije kada sam već uveliko sanjala Tardis drangulije i nosila Cybermen majice.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Al' samo zato sto si ti to rekla ima da nastavim da gledam, da je to rekao neko od ljudi koji su mi predlozili seriju, doooobro bih razmislila o tome.

Ono kao - verujem tvom ukusu. :awesome:
By Meg
Blink je mozda najbolja epizoda za pocetnike.Standalone je pa moze da se uhvati poenta serije bez udubljivanja...
A svakom ko krene od prve epizode prve sezone i nastavi da gleda i posle plasticnog Mikija- svaka cast :D
Korisnikov avatar
By badu
ode klara, puškajeubila
konačno
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!