Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by *deni*
Mortaliti show "24 sati sahrana" nikako da krene na nekoj od ovdasnjih televizija.
:budilnik:

Izgleda da od mortaliti show - programa nema nista.
Svi rokovi su probijeni, a ja ne videh da je show krenuo na bilo kojoj TV stanici.
:andjelak:
By Acorn Girl
Jao, ali 'oni' koji su uzivo imali prilike da vidi voditeljku "48 sati svadba" kazu da super izgleda i da je mnogo 'cakana'.

:dropdead:

:skuter:
Korisnikov avatar
By Myself
Originally posted by Acorn Girl
Jao, ali 'oni' koji su uzivo imali prilike da vidi voditeljku "48 sati svadba" kazu da super izgleda i da je mnogo 'cakana'.

:dropdead:

:skuter:

Da znas!
Videla sam je u prolazu i stvarno dobro izgleda. Mislila sam da je niza, ali jok bre.... :smirk:
By Acorn Girl
I priznaj da ti je pao kamen sa srca kad si videla da nije niza...'nize' kod tebe nemaju sanse, koliko sam ja upoznata...:tenis:
Korisnikov avatar
By Myself
I priznaj da ti je pao kamen sa srca kad si videla da nije niza...'nize' kod tebe nemaju sanse, koliko sam ja upoznata... :tenis:
Ova je tu negde moje visine, ali moram ti nesto priznati... u poverenju.... vise mi se dopajaju devojke nize RASTOM od mene.:cul:
By Acorn Girl
Originally posted by Myself
I priznaj da ti je pao kamen sa srca kad si videla da nije niza...'nize' kod tebe nemaju sanse, koliko sam ja upoznata... :tenis:
Ova je tu negde moje visine, ali moram ti nesto priznati... u poverenju.... vise mi se dopajaju devojke nize RASTOM od mene. :cul:
Nemoj da pricas! Pa jesi li uspela da pronadjes jednu takvu po svojoj 'meri'?
:evilwait:
Korisnikov avatar
By Myself
Originally posted by Myself
Ova je tu negde moje visine, ali moram ti nesto priznati... u poverenju.... vise mi se dopajaju devojke nize RASTOM od mene. :cul:
Nemoj da pricas! Pa jesi li uspela da pronadjes jednu takvu po svojoj 'meri'?
:evilwait:
Aha... sapnula bih ti, ali me verovatno ne bi cula.... a da vicem necu.
By Acorn Girl
Ma znam da bi mi sapnula...kad bi samo mogla da dodjes do mene. Mislim da ces ipak lakse doci do voditeljke nego do mene. Kako se tebi cini? :ua:
Korisnikov avatar
By Myself
U pravu si! Mislim da bih lakse do voditeljke nego do tebe....ali nekad nije sve sto je lakse i privlacnije. Ne mislis?
By Acorn Girl
Pa tu u principu nema pravila, ali sto se tice ovog konkretnog slucaja, mislim da ce se tvoj trud i cekanje isplatiti i da je pametno sto nisi odabrala 'laksu' varijantu.
Korisnikov avatar
By Myself
Cek' da razmislim. :cekam:

Mislim da si 100% u pravu!
Korisnikov avatar
By Myself
Nema na cemu Acorn. Samo si mi 'otvorila' oci. :shocked:

:kiss:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Gledam redovno emisiju " 48 sati svadba ".
Kad vec placam TV pretplatu, ima i da gledam.
:B
Korisnikov avatar
By Dina
Ja procitah da na nekom drugom topicu da se neki muskarac outovao u "48 sati svadba". Izjavio kako buducu mladu vara sa zenama i muskarcima, takvi su muskarci. :smeh: E da sam znala da ce to biti pa da odgledam... ;) Jesi ti gledala tu emisiju Daliborka?
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Dina
Ja procitah da na nekom drugom topicu da se neki muskarac outovao u "48 sati svadba". Izjavio kako buducu mladu vara sa zenama i muskarcima, takvi su muskarci. :smeh: E da sam znala da ce to biti pa da odgledam... ;) Jesi ti gledala tu emisiju Daliborka?
Moram da priznam da nisam gledala, ali verujem da je tako bilo...
Pogospodio se nas narod, pa hoce da bude i gej i lezbo i biseks.
Opanak kad se popapuchi, to je onda strashno.
:cvetduga:
Korisnikov avatar
By Dina
Pa nije to nista novo - u nekim arapskim zemljama je muskarcima sve dozvoljeno, covek se samo pozvao na to. ;) Mada za nase uslove malo neuobicajeno...
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Biseksulaci su najgori, jer traze i da se zene i da svadbu prave, a opet bi i da nabadaju tipove.
:bljak:
Korisnikov avatar
By Dina
Pa kad mogu heteroseksualci da prave svadbu i varaju zenu sa zenama sto ne bi i ovi drugi... vazno je da je svadba... ;)

:venchanje: :kolo:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Jes` vala, Dina, u pravu si.
Bitno je da se igra, peva i veseli.
:kolo:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
48 sati sahrana??? Nema problema - ustedece mi pare koje bih ulozila u terensko istrazivanje za diplomski.... I ove 48h svadbe mi dobro dodju... :jerry:
Korisnikov avatar
By Torry

Prvi mortaliti TV show pod nazivom "24 sata sahrana" pojavice se uskoro na beogradskoj televiziji "Stankom".
Autor ovog serijala je mladi voditelj Zoran Kesic, kojeg su gledaoci ranije imali prilike da gledaju na TV "Metropolis" i slusaju na "Radiju B92".
"Nas narod ima mnogo obicaja koje treba predstaviti na najbolji moguci nacin, sto bi moglo da nam pomogne da se sto brze prikacimo na voz za Evropu.
Recimo, na nasim sahranama moguce je videti sve, od iskrenih suza do igranja kola na pokojnikovom grobu, ili nutkanja izvrsnim gurmanlucima koje prosto ne
smete da odbijete na dacu.
Ideja mi je bila ne samo da sve to predstavim gledaocima, vec i da nasom emisijom pomognem ozaloscenima, jer organizovanje i priprema jedne dobre domacinske sahrane i te kako mnogo kosta " - kaze Zoran Kesic, autor "Sahrane" i naglasava da bi se ovaj mortaliti show vec krajem oktobra mogao naci na malim ekranima, kao poseban dodatak uz informativnu emisiju "Dezinformator.
"Ako moze `48 sati svadba`, moze i `24 sata sahrana` " - optimisticki tvrdi Kesic ocekujuci veliku gledanost prvog domaceg morbidnog show programa.

Da li cete pratiti ovaj show program ?
:sarana: :pop: :opatica:

ma jel ovo zaista bilo? :)
Korisnikov avatar
By Ferdie

Prvi mortaliti TV show pod nazivom "24 sata sahrana" pojavice se uskoro na beogradskoj televiziji "Stankom".
Autor ovog serijala je mladi voditelj Zoran Kesic, kojeg su gledaoci ranije imali prilike da gledaju na TV "Metropolis" i slusaju na "Radiju B92".
"Nas narod ima mnogo obicaja koje treba predstaviti na najbolji moguci nacin, sto bi moglo da nam pomogne da se sto brze prikacimo na voz za Evropu.
Recimo, na nasim sahranama moguce je videti sve, od iskrenih suza do igranja kola na pokojnikovom grobu, ili nutkanja izvrsnim gurmanlucima koje prosto ne
smete da odbijete na dacu.
Ideja mi je bila ne samo da sve to predstavim gledaocima, vec i da nasom emisijom pomognem ozaloscenima, jer organizovanje i priprema jedne dobre domacinske sahrane i te kako mnogo kosta " - kaze Zoran Kesic, autor "Sahrane" i naglasava da bi se ovaj mortaliti show vec krajem oktobra mogao naci na malim ekranima, kao poseban dodatak uz informativnu emisiju "Dezinformator.
"Ako moze `48 sati svadba`, moze i `24 sata sahrana` " - optimisticki tvrdi Kesic ocekujuci veliku gledanost prvog domaceg morbidnog show programa.

Da li cete pratiti ovaj show program ?
:sarana: :pop: :opatica:

:roflmao: :roflmao: :roflmao:

Jao, jedva čekam... :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!