Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By mitrandir
Ja Buried ne bih ni smeo da gledam. Dovoljno sam tafofobičan.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja ću sad da odgledam pa javljam šta mislim.

Doduše možda iz trećeg puta negde obratim malo pažnju i na radnju...

:D
Korisnikov avatar
By Mars
Žali bože vremena.

Jedva dodjoh do kraja nekako, sve čitajući novine i pričajući sa dečkom.

Inače, niko njemu nije ništa namestio. Firma se samo oprala od toga da pošto se desilo sranje ne isplaćuje nikakvu odštetu porodici (ili njemu ako se izvuče). To je uobičajeno i za mnogo manje ekstremne situacije. Pošto kod njih nema blanko otkaza koji potpišeš kad se zapošljavaš a oni aktiviraju po potrebi (kao kod nas) oni tako smišljaju prljavštine da ti sami daju otkaz tog dana po nekom osnovu.
Korisnikov avatar
By Tungi
Ma svejedno...Smestili su mu:)
Korisnikov avatar
By Mars
U S of A

;)

Inače me ono driblanje sa administracijom podsetilo na Babel (priča Brad i Kate).
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Slika

Mislim da je za svaki horor film sasvim dovoljno da dozivi dva nastavka i bude trilogija. Saw nije izuzetak.
E, sad, posto filmska industrija svoje krave muze dok se ne sasuse (tj. dok i leseve ne pomuze) imamo i Saw 3D (iliti VII, iliti Final Chapter).
Razvoj dogadjaja je jasan u prvih pet minuta. Gluma je ocajna, zamke bzvz iako ih ima puno, a posebno razocarenje je uloga glumice koja je svoju sansu dobila kroz MTV serijal Scream Queens 2. Serija jos uvek ide nedeljom na MTViju i zapravo nije toliko losa, ali se od devojaka u samoj seriji trazilo mnogo vise nego sto je uloga u filmu zahtevala (a zahtevala je da lezi ispod tocka kamiona koji se okrece i vristi iz sve snage. I da zatim bude smrskana tim istim tockom. Big deal.)
Ne znam da li je do mene i mog monitora, ali u par navrata mi se ucinilo da je vestacka krv izrazito roze boje (scena sa devojkom i dva momka, i krv na Dzilinoj glavi pre stavljanja maske). Nisam gledala 3d verziju, nego blue ray rip, tako da mislim da nije do loseg kvaliteta snimka. I da, rozla krv doprinosi lame utisku.
By Orion
Originally posted by Wilhelmina

...a posebno razocarenje je uloga glumice koja je svoju sansu dobila kroz MTV serijal Scream Queens 2. Serija jos uvek ide nedeljom na MTViju i zapravo nije toliko losa, ali se od devojaka u samoj seriji trazilo mnogo vise nego sto je uloga u filmu zahtevala (a zahtevala je da lezi ispod tocka kamiona koji se okrece i vristi iz sve snage. I da zatim bude smrskana tim istim tockom. Big deal.
Sranje.
Ja nisam gledao ni taj ni prošli pa ne znam kolika je uloga one glumice što je pobedila u prvoj sezoni Scream Queens-a ali pročitah na netu da je bilo nešto mizerno.
Samo nju su na kraju ubacili i u 3D, right?
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Orion

...a posebno razocarenje je uloga glumice koja je svoju sansu dobila kroz MTV serijal Scream Queens 2. Serija jos uvek ide nedeljom na MTViju i zapravo nije toliko losa, ali se od devojaka u samoj seriji trazilo mnogo vise nego sto je uloga u filmu zahtevala (a zahtevala je da lezi ispod tocka kamiona koji se okrece i vristi iz sve snage. I da zatim bude smrskana tim istim tockom. Big deal.
Sranje.
Ja nisam gledao ni taj ni prošli pa ne znam kolika je uloga one glumice što je pobedila u prvoj sezoni Scream Queens-a ali pročitah na netu da je bilo nešto mizerno.
Samo nju su na kraju ubacili i u 3D, right?
Da, ima ukupno dve recenice. Jednostavno, premalo za toliko cimanja. Nece njima pojavljivanje na tvu propasti ili to ucenje kroz seriju, ali ako obecas ulogu, nega bude uloga, a ne statiranje.
Korisnikov avatar
By Mars
Rabbit Hole.

Nije mi jasno zašto bi neko poželeo da uradi onaj film*.

Je jesam veliki ljubitelj filmova u kojima se ništa ne dešava, ali ovde mi je čak i Nicole koju obožavam jedva držala pažnju.

Posebno mi nije jasan njen odnos sa dečkom (Jason valjda). Takav odnos je rezervisan isključivo za osobu koja posle gubitka člana neke porodice dobija njegove organe (srce), pa onda posle nekog vremena preživeli uspostavljaju čudnu i kompleksnu vezu (stav izgrađen ni na čemu drugom nego na drugim holivudskim filmovima, naravno)...Valjda po tome treba da vidimo da je nekad, pre tragedije - bila dobra, i da ga stvarno ne krivi što joj je ubio dete...

*Oh. Nicole je i producent.
Korisnikov avatar
By Dzi
Da, Rabbit Hole mi je bas u fazonu no coment..
By Speculum Columbae
Neki ogavni film Emira Kusturice, nisam uhvatio ime.
0/10

Je li samo do mene (neka je tako), ili su njegovi filmovi stvarno toliko golo govno?
Korisnikov avatar
By Tungi

Slika

Nisam gledala 3d verziju, nego blue ray rip, tako da mislim da nije do loseg kvaliteta snimka. I da, rozla krv doprinosi lame utisku.

Stvarno roze krv,jos i nekako pihtijasta,kao marmelada od brusnice:lol:
By Orion
Slika

Nakon što sam pogledao, našao sam na netu dosta dobrih ali i loših kritika.
Meni se jako svideo a sama ideja filma mi je fenomenalna.
Bilo je možda par scena koje mi nisu 'legle' ali i pored toga, jako dobar utisak.
Mislim da nisu trebali da ga reklamiraju kao horor a reč je o psihološkoj drami/trileru.
Korisnikov avatar
By Tungi
Slika

Volim ovu zenu! :love:
Zabrinjavajuce cesto se vracam ovom filmu.
By Orion
Slika

Ubedljivo najgori rimejk u istoriji horor filmova.
Jedina stvar vredna pomena je Linnea Quigley koja se u jednoj sceni pojavljuje u kostimu kao 1988. godine.
Mada mi delom bilo krivo što je uopšte pristala da se pojavi u ovakvom đubretu od filma.

:muva:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Slika

Pocela da gledam, prekinula. Po mojim standardima to je 0/10.
Film sam resila da odgledam ponesena pozitivnim uticajem Grbavice (koju je radila ista rediteljka) a bogme i halabukom oko pretnji vehabija da ce ne-znam-ni-ja-sta da se desi ljudima koji rade ovaj film.
A film je dosadan, ili ja jednostavno nemam sluha i razumevanja za takve radnje. Ne postoji niti jedan opravdan razlog zasto bi neko postao ekstremista i jos pokusao da unistava zivote ljudi oko sebe. Tacka.
Korisnikov avatar
By Srklet
you again 2/10

šteta glumica poput sigourney waever, jamie lee curtis... :sveca:
Korisnikov avatar
By bothways
Despicable Me - Odlican!

Get Him to the Greek - Ocekivao sam trash komediju, a na kraju i nije ispalo toliko lose (sa par jako smesnih scena).
By Orion
Originally posted by Popeye

you again 2/10

šteta glumica poput sigourney waever, jamie lee curtis... :sveca:
Jes' vala, u tom filmu jedino šta valja je postava, sam film ni za tu dvojku.
A Jamie mi je što je starija sve slađa :love:
  • 1
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!