Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Oziris
Da li vam se ikada desilo da, nakon sto ste imali S&M seks koje je bio SAVRSEN, ne mozete da se "snadjete" u obicnom seksu (snadjete u smislu da se uzivite tako da vas orgazam bude isto mind blowing kao i u "onom" seksu).
Koje su vam i kakve granice?
Da li vam se novim, "dubljim" iskustvom ono prethodno cini toliko obicnim da vam prestaje zainteresovanost za isto?
By alexandermagic
BDSM posmatram kao način života, tako da taj obični ili vanilla seks ne prakticiram odavno. U svakom slučaju, mind blowing experience i nije tako učestalo, bar ne za mene.

Moja granica bi bila uzeti život sex slave-u, ali to ne ide tako u RL, pa se držim pravila -- sigurno, razumno i uz obostrani pristanak.
Neke zahtjeve koje više psihofizički ne može da ispuni moj stalni partner, ispuni mi netko drugi. Izdržljiviji. :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Oziris

Da li vam se ikada desilo da, nakon sto ste imali S&M seks koje je bio SAVRSEN, ne mozete da se "snadjete" u obicnom seksu (snadjete u smislu da se uzivite tako da vas orgazam bude isto mind blowing kao i u "onom" seksu).
Da li vam se novim, "dubljim" iskustvom ono prethodno cini toliko obicnim da vam prestaje zainteresovanost za isto?
Ne.

Ali meni BDSM play nije toliko povezan sa orgazmom. Onim, jelte, fizickim. Taj regulare orgazam vise povezujem sa seksom koji nema toliko elemente BDSM. Meni orgazam nije preterano bitan, tako da mozda je i do toga :shrug:

On the other hand, postoje periodi kada skoro uopste nisam zainteresovana za seks koji nije u BDSM fazonu.

Ali to nije zbog orgazma, vec zbog specificne dinamike odnosa koju tada zelim.
Korisnikov avatar
By IriS
mene to mentalno loži, tako da nemam neki problem sa fizičkim doživljajem neBDSM sexa.

mislim da je ovo trenutno samo meni jasno :shrug:
Korisnikov avatar
By Hys.
Hoces reci, kod BDSM seksa ti je mentalno lozenje, mnogo vise nego fizicko, pa kad imas klasicni seks mozes i mentalno da budes negde drugde, ili ti je tu jednostavno primarnije fizicko?
Korisnikov avatar
By IriS
kod BDSM je uglavnom samo mentalno loženje, a kod klasičnog ima i jednog i drugog, ali više fizičkog.

a trudim se da budem prisutna dok se sexam i nikud da ne bežim odatle. (nije baš da mi uvek uspeva, ali ajde :giggle: )
Korisnikov avatar
By Hys.
Tako sam nekako i skapirala :)
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica

Pa svako pomeranje granica ima takav efekat... da je ono sto je duboko
unutar poznate teritorije vec "dosadno"... Recimo ja idem svaki dan
na posao preko Brankovog mosta... uvek istom rutom... i to naravno
vremenom smori, i onda trazis alternative.. i krenes nekim drugim putem..
Gazelom ili preko panceva.. sve jedno... samo da ti to bude sto interesatnije,
i onda mozda, posle izvesnog vremena, istrazivanja, mogu opet da se vratim
na Brankov most.. ali dozivljaj voznje nije onako buran, kao kad se otkriva
nesto novo...i pomera dalje i dalje...

.
Korisnikov avatar
By EYA
ovo sto cestica pise ima smisla, i primenjivo je na sve.
ja koristim primer turistickih putovanja... vecina ljudi obozava da putuje, i to na uvek nove destinacije.
kad nesto po prvi put radimo, budni smo i 100% prisutni, jer mozak ne projektuje slike, vec ih upravo otkriva.
sto vise nesto ponavljamo na isti nacin, upadamo u zamku sopstvenog uma... prestajemo da zaista vidimo, cujemo, osecamo... ono sto se desava oko nas.
recimo, nas mozak ima mentalnu sliku drveta, i uopste ne dozivljava svako drvo posebno, vec zna da je sve odredjenog oblika drvo, i lepi istu etiketu "DRVO" na svako. tek ako ugledamo neko potpuno cudno drvo, obraticemo zaista paznju i prouciti ga.

tako je i sa sexom, da bi mozak primao nadrazaje iz onog sto upravo radimo, to mora da bude nesto novo, drugacije, neobicno... ili, da, nezavisno od sexualnosti, radimo na sopstvenoj budnosti i poznajemo tehnike pomocu kojih fokusiramo um na ono sto zelimo.

BDSM sex je fantastican, i mnogostruko koristan po razvoj licnosti, jer istrazujemo svoje granice, igramo se sa patuljcima, vilama i cudovistima koji nastanjuju nasu podsvest, ucimo da se prepustamo...

desavalo mi se da posle BDSM sexa klasican sex dozivljavam kao nesto neubedljivo, polovicno... ali, to mi se desavalo i posle svakog tantrickog iskustva.

cim cujem takve misli kako mi se vrzmaju po glavi, vratim se u sadasnji trenutak, udjem u svoje telo, osetim svaki milimetar koze, probudim sva cula... i voila, dobijam jedinstveno i nikad dosad vidjeno, potpuno fenomalno iskustvo razmene sexualne energije :sunce:
ponekad mi paznja i dalje bezi, pa jos ako i partner/ka ima slicnih problema, prekinem sex i pocnem da pricam o tome, ili se jednostavno ljutim, ili ustanem i odem do prozora... pogledam u nebo i pomislim kako je zivot lep i prestanem da mislim na sex...
Korisnikov avatar
By unic0rn
Nemam ja to. Ako vec uzmem da kandzijam, kandzijam ko upravnica konc logora - dok pod ne upije krv. :wundy:
By nsmomakns
Ja uzivam u bdsm-u, u potcinjenosti, to mi je vrh
By LeDeNa_

Da li vam se ikada desilo da, nakon sto ste imali S&M seks koje je bio SAVRSEN, ne mozete da se "snadjete" u obicnom seksu....
Da, o, da...

Mada mislim da nije samo sex kao takav u pitanju. Vec celi odnos koji je "izrodio" takav sex - bar kad sam ja u pitanju...

No, naravno slazem se da je sex dobar, pa i onaj u kojem se ne snadjem(o) najbolje...:)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne bdsm ali dosta grublji sex sa jednim određenim partnerom koga više nemam :sigh:

I nije stvar do orgazma jer retko svršim u sexu, ne osećam potrebu za tim... već je stvar prijatne iscrpljenosti koju ne osetim često (teško je mene izmoriti :kingkong: ).
By Majra Diuna
Biće da su to kod mene faze.
U nekoj me privlači i uživam samo u BDSM.
U nekoj malo grublji sex.
Tako da, kada se u okviru tih faza događalo savršenstvo, imala sam potrebu da ostanem u njima i ne prelazim na npr. "klasičan" sex jer znam da mi u tim momentima ne bi pružio to zadovoljstvo.

:federi:
Korisnikov avatar
By KiWi
Ne ...

Nekako su mi to dve potpuno različite stvari. Čak toliko različite da na potpuno drugačije načine uživam u njima (kao da sam podvojena ličnost) :D
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by IriS

mene to mentalno loži, tako da nemam neki problem sa fizičkim doživljajem neBDSM sexa.

mislim da je ovo trenutno samo meni jasno :shrug:
ja ovo potpuno razumem. :)
By LeDeNa_
Samo jedno pitanje Oziris...

Mislis na vanila sex s istom tom osobom ili na vanila sex s vanila osobom?
Korisnikov avatar
By zozefin st
ja volim ukus vanile,
volim i ukus i miris,
jedem samo sladoled od vanile, mada moze i malo jagode da prodje
Korisnikov avatar
By Rhaegar
Da. Nikad baš nisam bio into vanilla, osim naravno, u počecima, kad je i kurac od 10cm bolio ^^ . These days, vanilla mi je tolko dosadna da se rađe izdrkam. It's not sex if it doesn't hurt. Doduše, rough tops are hard to come by :/
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!