Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Machkodlak
Slika
Da li je neko cuo za ovu igricu? igrao? :shmi:

Ako neko voli da se opusta uz mini igrice onda je ova pravo resenje.
Ja sam se naprzio kao kreten. :D
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
mislim da je bila tema. prešao sam adventure tri puta i nebrojeno puta sve mini games, tako da više ne mogu. igra je baš zarazna, po meni najbolja PopCap igrica. :)
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Nisam znao da ima tema. Sorry. :shmi:

Jeste najbolja. :klap:
Korisnikov avatar
By Lunja
I ja sam se zarazio istom, u roku od 10 minuta. Presao avanturu mislim 5 puta.

Na kraju, kad sam sve strategije vec razradio, i beslovesno raspalio pohotu po uzgajanju onog drveta mudrosti... ostalo mi samo da dnevnu bastu popunim sa jos dve biljke.. I nikako da ih osvojim! :tuc: :tuc: I nerviram se. I sve kao "ma necu vise da igram, besmisleno je!", i svaki dan odigram bar po jednu 'dr Zomboss revenge'.

Inace, zombiJi su tako medeni!!! :love: :meda: :pinknaocari: I biljke. :love:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Ja volim one slagalice. :D
Razbijanje cupova mi je omiljeno :shmi:

U razbijanju sam stigao do osamnesstog nivoa i ne mogu dalje. Moja keva je stigla do dvadeset drugog i kaze da se od dvadesetog pojavljuje tri diva :D
Korisnikov avatar
By Lunja
Na endless vasebreaker rekord mi je samo 7. :(
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Pokusacu ovih dana da nadjem link za komplet igricu.
Na njihovom sajtu, besplatno se dobije samo deo ili potpunoa igrica ali na nekoliko dana. Nisam tacno siguran.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
imaš na ovom linku koji sam postavio. demo je ograničen na 60 minuta (kao i svi PopCap demoi).
Korisnikov avatar
By Myself
Originally posted by Machkodlak

U razbijanju sam stigao do osamnesstog nivoa i ne mogu dalje. Moja keva je stigla do dvadeset drugog i kaze da se od dvadesetog pojavljuje tri diva :D
Ja sam stigla do 36-og. Posle tridesetog, pojavljuju se 4 diva. Inace, poenta je da sacuvas sto vise visnjica za ta 4 komaTa i da pravilno upotrebis one tikve (sta li su) sto skacu, odnosno da sa tim jednim unistis bas tri zombija sa limenim kofama na glavama. Tako moras da razbijas cupove da oni idu u isto vreme.

Sve sam presla i igram jedino ove cupice. Postadoh ekspert. :D
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by Myself
Originally posted by Machkodlak

Ja sam stigla do 36-og. Posle tridesetog, pojavljuju se 4 diva. Inace, poenta je da sacuvas sto vise visnjica za ta 4 komaTa i da pravilno upotrebis one tikve (sta li su) sto skacu, odnosno da sa tim jednim unistis bas tri zombija sa limenim kofama na glavama. Tako moras da razbijas cupove da oni idu u isto vreme.

Sve sam presla i igram jedino ove cupice. Postadoh ekspert. :D
Napredovao sam :D
trideset sedmi! :D
Keva mi je stigla do cetrdeset prvog- sada zurim da joj oborim rekord :D

A da nisam znao to za tresnje i za tikve (ili sta su ves) mislis li da bih presao i deseti? :D

Ali na pocetku volim da porazbijam ceo prvi red, ponekad i drugi :D
Korisnikov avatar
By bothways
Igrao sam je prosle godine. Ali samo jedan dan. Previse mi je nekako decija. Od Pop Cap games-a, volim Bejeweled, sve varijante. I Dynomite i Zuma. :)
By GayBoy16
:cvetduga: v.s. :catwoman: je ubedljiwo zasluzila 7. mesto na najigranijim mini igricama owe godine! :awesome:

Widja mi se, widja mi se jos dobrih igrica iz Pop Capa i Game Housa... PvsZ, Insaniquarium deluxe, Garden Dream, swe su to top igrice i zesce su!:gatara:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
33 na endless survival ako neko zna neki trik neka mi javi.
Ja stavim ledene lubenice, one mačije repiće u sredinu, ljubičaste pečurke napred, i unapređene ljubičaste pečurke u sredinu ali napred. U prva dva reda stavim onu bodljikavu biljku i to je to....
:komp:
Korisnikov avatar
By KiWi
Igram povremeno. Veoma je zarazna.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!