Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Vivi ce prizivas Oriasa :lol:

---

Slika

samo custom verziju koju cu ilustrovati sam. na unutrasnjoj strani zgoba leve ruke
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
On je prizvao mene :p Mrzi me da pričam kako je do toga došlo.

Za Šira je prosto, Jupiter vlada Strelcem, a on dupli Strelac. Jupiterov sin :)

Edit: Jupi je takođe egzaltiran u Raku, tako da kako god okreneš, Jupiter ti pozadi.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Galadriel napisao:A što?
Galadriel napisao:Zašto to?
Galadriel napisao:Što to?
Slika

---

Vivi objasnio
Korisnikov avatar
By nsc
Get a room

ont Vise manjih crteza i simbola, ali nemam love za to
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ovako nesto bih jako voleo

Slika

al moram da prvo skupim pare za to pa muda :sigh:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
tetoviranje je ipak nesto samo za zatvorenike i moreplovce, tako da bih ja

Slika

i naravno

Slika
Korisnikov avatar
By antibiotic
Ih, za 50 god ljudi ce moci da menjaju kozu od silikona 1 mesecno

ovo:

Slika
Korisnikov avatar
By haemoglobin
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2699523#p2699523]nsc napisao:[/url] i onda razmisli da li ce ti se to svidjati i kako ce izgledati za jedno 50 god
a sto je bitno kako ce to izgledati za 50 godina. Ja nijednu tetovazu ne gledam non stop i zaboli me kako ona izgleda drugima. Meni je ok da je imam jer je eto na mojoj kozi zabelezeno nesto sto meni znaci. Jednacim ih sa imanjem mladeza. I na kraju krajeva, zasto dovodis u pitanje da li je Anhe dovoljno zreo da donese long time odluku koja se tice samo njega?
Korisnikov avatar
By nsc
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2699537#p2699537]haemoglobin napisao:[/url] a sto je bitno kako ce to izgledati za 50 godina. Ja nijednu tetovazu ne gledam non stop i zaboli me kako ona izgleda drugima. Meni je ok da je imam jer je eto na mojoj kozi zabelezeno nesto sto meni znaci. Jednacim ih sa imanjem mladeza.
Zaista mislis da tetovazu koja pokriva veci deo lica mozes da apstrahujes? Ne vidis je kad se umivas, peres zube, brijes se?
Znam previse ljudi koji su bili vrlo zreli kad su se tetovirali i koji su kasnije novim tetovazama pokrivali stare i koji se u 60im kaju zbog mnogih tetovaza, nisu ni sacekali da prodje 50god
Niciju odluku ne dovodim u pitanje, da je to jeftinije i ja bih verovatno bio sav isaran kao sto sam godinama bio ofarban u sve nijanse goldenblonda, samo savetujem na razmisljanje
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ako budem brinuo ko ce sta da kaze i budem zavisio bilo u cemu od drugih ljudi onda cu imati mnogo vecih problema i razocarenja u sebe od toga sta babe iz komsiluka misle o meni.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!