Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By V25
Ajde više Monica Lewinsky, rkni tu spermom nakićenu 'aljinu pa da se skrivena pederština raskrinka!
Korisnikov avatar
By Delete
Gej mladić kojeg su roditelji izbacili iz kuće pokušao da se ubije

Stefan Radović (20) gej mladić iz Kuršumlije, koga su roditelji pre godinu dana isterali iz kuće, sinoć je pokušao da se ubije. Srećom, na vreme je zbrinut u Domu zdravlja u Kuršumliji i van je životne opasnosti.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/355951 ... a-se-ubije" target="_blank
Korisnikov avatar
By V25
Ne znam da li da napišem ono što stvarno mislim, ali onda će me forumaški živalj razapeti.
Korisnikov avatar
By Tungi
WB Sixto :)

ot:

Bez straha da će me razapinjati bilo ko, puca mi kardan. Mali je skot.
Korisnikov avatar
By Kiborg
"kardan"
Gde to nađe :lol:

Što se teme tiče, ja ne znam šta taj mali hoće i zamišlja? Očigledno da je mislio da će samo otkriće da je gay da mu obezbedi neku slavu i pare, pa je sad ispalo da nije tako.
Korisnikov avatar
By Tungi
Ma jok, izneverila ga Karleuša :lol:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Hahaha, može da piše Anđelini i Bredu, možda će hteti da ga usvoje :D
Korisnikov avatar
By Kiborg
Hahahaha, sad samo gledam u ove noge, ne mogu ništa da slušam ili ćitam :))
Zakočio sam na ovom postu, sve ispod je nevidljivo :D
Korisnikov avatar
By blenta
mene je popustilo jer nisu dlakave :/
Korisnikov avatar
By V25
Čitajući bilo šta vezano za ovu dosadnu tetketinu, meni dođe da prerežem vene u kupatilu od muke. There I said it.
Korisnikov avatar
By Mars
Pa...prema svim zakonima verovatnoće kosmosa, prema onim kuglicama koje rendomli padaju i padaju i raspoređuju se po Gausovoj krivi...sigurno je da MORA da postoji i jedna ovakva sudbina, ovakav sklop osobina da svaka akcija bude pogresna, gora od prethodnih.

Dobro je ako u nekoj drugoj Kursumliji to gleda neko drugo dete pa izvuce zakljucak da tako NE TREBA da se radi, da ne treba da se tetovira jk po ruci, da se raskrinkavaju srpski gay politicari i tajkuni etc etc nego da treba da se odabere drugi put.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
moze li neko da mi dobaci fb profil doticnog? rada sam ga malo stalkovati.
Korisnikov avatar
By Mage
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2481442#p2481442]Mars napisao:[/url]Pa...prema svim zakonima verovatnoće kosmosa, prema onim kuglicama koje rendomli padaju i padaju i raspoređuju se po Gausovoj krivi...sigurno je da MORA da postoji i jedna ovakva sudbina, ovakav sklop osobina da svaka akcija bude pogresna, gora od prethodnih.
Bas sam i ja hteo ovo da napisem :up:

No, stvar je u tome da nazalost Stefan uopste nije drugaciji (losiji, gluplji etc etc...) od vecine svojih vrsnjaka. Skoro 50% klinaca danas su Stefan: sa slicnim razmisljanjem, okupacijama, i idejama, bez ikakve veze sa realnoscu. I ne samo Stefan i klinci njegovog godista, vec i velika vecina Srbije. Stefan je jedino eto imao tu nesrecu da pored sto je glup i prosecan ko vecina srpskog zivlja, jos bude i gay, i to u maloj homofobnoj sredini. Po svemu ostalom je isti kao i velika vecina.
By Ulix
Ne razumem tako intenzivne reakcije na jednog histrioničnog adolescenta. Who cares.
Korisnikov avatar
By Mars
"Javio se u bolnicu u 12.20 sati posle ponoći zbog navodnog trovanja. Tvrdio je da je popio nekoliko tableta bromazepana. Nije utvrđeno da li je zaista bilo trovanja jer je Radović odbio opsrevaciju, odnosno sve predviđene mere u takvim slučajevima. Radović je zatim samovoljno napustio bolnicu u tri sata iza ponoći-kažu u Opštoj bolnici u Prokuplju."

Mislim da bi bilo dobro da se kao zajednica organizujemo i nekako pomognemo roditeljima ove budale.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!